I mene Saska,kad budes citala vidjet ces sta sam napisala.On svakim dijelom svog lica i tijela izrazava emociju.Ja sam stvarno ostala bez texta.Pa on u sekundi promjeni izgled iz bjesnog u ranjivog covjeka.Tako to odradi da ja u tom trenu zamrzim Kushi 😳 iako je ona u pravu,samo sebe ne prepoznajem 😲.A ovo kad joj je rekao da je voli i scena u sijenu 😲 ostala bez texta.Stvarno je fenomenalan.Vec sam pisala da ima dosta zena koje dobro glume ali naci muskarca da ovako glumi,prosto nemoguce.
Podpisujem sve sto si rekla. Ali , ja ne bih bila ja kad ne bih iz svog ugla malo... Nije ona uvek bila u pravu ( ok, ne zna razlog zasto je ucenio da treba da se uda za njega irazumem ogorcenost njenu... ali neki njeni postupci doveli su me do ludila , ima tu stvari o kojima cemo vec diskutovati i naravno svaka iz svog ugla. Ali recimo taj detalj na terasi.Sta imas ti Shijamu da dokazujes tim sto ces mu reci sto si onda sa Anjeli,razvedi se.Kome ti sta dokazujes,zalepi idiotu samarcinu, pljuni ga i okreni se i idi. Jednom si vec spoznala da bi Anjeli precrkla bez njega,onda se dalje u to ne mesaj, skloni se od idiota ,a ne vecito to dokazivanje necega nekome gde mu nema mesta.Kakav ona bes ispoljava prema Shijamu tom recenicom kad ti nije stalo razvedi se !?. Mislim , kasno je, znam da vam ne govorim sustinu onoga sto bih zapravo htela da kazem, ima vremena,pricacemo. I ima tu puno jos detalja kad mi je opasno digla zivac,ali kao sto rekoh, o tom potom. Najposle, ona je u jednom momentu posumnjala da Arnav misli da ona ima vezu sa skotom. Onda se u skladu sa tom sumnjom i mogla i ponasati u zelji da Arnav raskine taj bracni ugovor,a ne bas tako da prelazi neke granice.