Returning of the written off #34 Invited only - Page 112

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.8k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

I mene Saska,kad budes citala vidjet ces sta sam napisala.On svakim dijelom svog lica i tijela izrazava emociju.Ja sam stvarno ostala bez texta.Pa on u sekundi promjeni izgled iz bjesnog u ranjivog covjeka.Tako to odradi da ja u tom trenu zamrzim Kushi 😳 iako je ona u pravu,samo sebe ne prepoznajem 😲.A ovo kad joj je rekao da je voli i scena u sijenu 😲 ostala bez texta.
Stvarno je fenomenalan.Vec sam pisala da ima dosta zena koje dobro glume ali naci muskarca da ovako glumi,prosto nemoguce.

Podpisujem sve sto si rekla. Ali , ja ne bih bila ja kad ne bih iz svog ugla malo... Nije ona uvek bila u pravu ( ok, ne zna razlog zasto je ucenio da treba da se uda za njega irazumem ogorcenost njenu... ali neki njeni postupci doveli su me do ludila , ima tu stvari o kojima cemo vec diskutovati i naravno svaka iz svog ugla. Ali recimo taj detalj na terasi.Sta imas ti Shijamu da dokazujes tim sto ces mu reci sto si onda sa Anjeli,razvedi se.Kome ti sta dokazujes,zalepi idiotu samarcinu, pljuni ga i okreni se i idi. Jednom si vec spoznala da bi Anjeli precrkla bez njega,onda se dalje u to ne mesaj, skloni se od idiota ,a ne vecito to dokazivanje necega nekome gde mu nema mesta.Kakav ona bes ispoljava prema Shijamu tom recenicom kad ti nije stalo razvedi se !?. Mislim , kasno je, znam da vam ne govorim sustinu onoga sto bih zapravo htela da kazem, ima vremena,pricacemo. I ima tu puno jos detalja kad mi je opasno digla zivac,ali kao sto rekoh, o tom potom. Najposle, ona je u jednom momentu posumnjala da Arnav misli da ona ima vezu sa skotom. Onda se u skladu sa tom sumnjom i mogla i ponasati u zelji da Arnav raskine taj bracni ugovor,a ne bas tako da prelazi neke granice.

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Jel vidis? A mogle smo i dalje opusteno, ne primeceno krizirati 😆

Pazi ni malo mi ne smeta da priznam da zbog njega kriziram 😆 Stvarno sama sebe iznenadjujem 😲
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Ja ustajem u 8. 😕
Odoh na spavanje pa se kuckamo sutra ako sajt bude jos uvek u blokadi. Ako proradi bice, po svemu sudeci, HHBB kud koji mili moji 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

Kety koliko vidim nema . Garant je nasla nacin da gleda al sebicno zadrzava Arnava za sebe. Neka ,neka , nije ni taj Bec daleko, ja inace hocu uskoro da idem tamo
🤣

Keti valjda zivi u Bosni, a Natali je u Nemackoj..ili se varam..😕

Ako nisam polupala loncice mislim da ce Kety shvatiti poruku. 🤣 I da, Nataly zivi u Nemackoj, a gde bi inace teska artiljerija bila nego tamo 😆

😃 Razumijemo se 😆🤗

Lepa moja, vidim da si u zaostatku sa citanjem...nadam se da cemo se isto razumeti kad procitas da stvarno idem u Bec
😆🤗

P.S. pa nasi smo, valja se pomagati u tudjini
😳

Naravno da se razumijemo 😛 Lijepo se provedi 😛 A onda cemo pisati eseje o Barunu 😉
Mi cemo zavrsiti sa gledanjem i utisci ce se sloziti.Mada se meni vec slozilo 😆 Barun je magican.On je zivio zivot ASR a ne glumio.Nikakvo cudo sto ga toliko traze.

Kety, ja zaista nemam reci kako decko glumi. Ono je magija, ja sam isto napisala, on ovo ne glumi,on ovo zivi. Kad uzmemo u obzir koliko je on s pocetka u sustini malo govorio, sve je bilo u pogledu, pokretu, u izrazu. A kasnije, kad progovori, kad je zavodi,kad joj se priblizava , da se smrznes od seksi glasa Mislim da je on prevazisao i Bolivud, njemu je mesto mnogo dalje.

I mene Saska,kad budes citala vidjet ces sta sam napisala.On svakim dijelom svog lica i tijela izrazava emociju.Ja sam stvarno ostala bez texta.Pa on u sekundi promjeni izgled iz bjesnog u ranjivog covjeka.Tako to odradi da ja u tom trenu zamrzim Kushi 😳 iako je ona u pravu,samo sebe ne prepoznajem 😲.A ovo kad joj je rekao da je voli i scena u sijenu 😲 ostala bez texta.
Stvarno je fenomenalan.Vec sam pisala da ima dosta zena koje dobro glume ali naci muskarca da ovako glumi,prosto nemoguce.

Podpisujem sve sto si rekla. Ali , ja ne bih bila ja kad ne bih iz svog ugla malo... Nije ona uvek bila u pravu ( ok, ne zna razlog zasto je ucenio da treba da se uda za njega irazumem ogorcenost njenu... ali neki njeni postupci doveli su me do ludila , ima tu stvari o kojima cemo vec diskutovati i naravno svaka iz svog ugla. Ali recimo taj detalj na terasi.Sta imas ti Shijamu da dokazujes tim sto ces mu reci sto si onda sa Anjeli,razvedi se.Kome ti sta dokazujes,zalepi idiotu samarcinu, pljuni ga i okreni se i idi. Jednom si vec spoznala da bi Anjeli precrkla bez njega,onda se dalje u to ne mesaj, skloni se od idiota ,a ne vecito to dokazivanje necega nekome gde mu nema mesta.Kakav ona bes ispoljava prema Shijamu tom recenicom kad ti nije stalo razvedi se !?. Mislim , kasno je, znam da vam ne govorim sustinu onoga sto bih zapravo htela da kazem, ima vremena,pricacemo. I ima tu puno jos detalja kad mi je opasno digla zivac,ali kao sto rekoh, o tom potom. Najposle, ona je u jednom momentu posumnjala da Arnav misli da ona ima vezu sa skotom. Onda se u skladu sa tom sumnjom i mogla i ponasati u zelji da Arnav raskine taj bracni ugovor,a ne bas tako da prelazi neke granice.

Mislimo isto 😃 Vec sam sa Nadom pisala bas o toj sceni,vidjet ces,isto mislimo.Bas sam njoj objasnjavala njegovu reakciju.Nisam mislila na tu scenu,nego recimo na scene kad se svadjaju pa je on u bjesu,ne pazeci ozlijedi,npr.onim vratima.Tu je ona u pravu sto se ljuti zbog tih ispada bijesa ali on se toliko kaje i slozi facu da mi ga bude zao 😭 Posebno me dirnula njegova briga i njeznost prema sestri.
Stephi thumbnail

Badi nisi citala ali procitaces, Ja sam se vec izjasnila po tom pitanju 😆

Ja sam probala to pice , kod mojih Indijaca u Londonu, ne znam bas i verovatno da nije to isto sto prave za Holi, dodaju oni i badem ili zrnca maka 😆 i ok je ,ali sam recimo jela i bonbone od cannabisa i tako nesto slicno,to apsolutno nikakav efekat nema. Imam cak negde kuci te bonbonice, sacuvala ih kao suvenir, ako se setim ponecu bas Drajcetu, ne da ih proba,😆 sad su sigurno i bajate,ali to kad sisas,nista bas, nema nikakav efekat. ili oni padnu u trans ili na mene jednostavno ne deluje.

Edited by saska - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Ja ustajem u 8. 😕

Odoh na spavanje pa se kuckamo sutra ako sajt bude jos uvek u blokadi. Ako proradi bice, po svemu sudeci, HHBB kud koji mili moji 😆

Laku noc Nado 😊 idem i ja na spavanje.
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

Ja sam probala to pice , kod mojih Indijaca u Londonu, ne znam bas i verovatno da nije to isto sto prave za Holi, dodaju oni i badem ili zrnca maka 😆 i ok je ,ali sam recimo jela i bonbone od cannabisa i tako nesto slicno,to apsolutno nikakav efekat nema. Imam cak negde kuci te bonbonice, sacuvala ih kao suvenir, ako se setim ponecu bas Drajcetu, ne da ih proba,😆 sad su sigurno i bajate,ali to kad sisas,nista bas, nema nikakav efekat. ili oni padnu u trans ili na mene jednostavno ne deluje.

Mozda djeluju samo uz Baruna 😆
Stephi thumbnail
Procitala sam Kety odgovor na moj post o Kushi. Namerno ne quotujem jer ako to uradim odosmo mi u diskusiju, a ja stvarno ,a bogamii vi moram sad poci. Ako ne bude radio sajt, pada onda zestoka diskusija . Sada vam zelim laku noc i ujedno dobro jutro.

Kety76 thumbnail
A da,Saska meni se napr. nije svidjelo ni ono njeno glupiranje prema njemu,kod Guptha porodice,dok se vecini ljudi svidjelo 😳Rado bi joj zalijepila samar za one gluposti 😆bas me iznervirala😃
E sad stvarno idem leci 😆 Laku noc.
Stephi thumbnail

Originally posted by: Kety76

Mozda djeluju samo uz Baruna 😆

Eto sad, znala sam da se moram vratiti.😆 Uz njega sigurno deluje. Ne , pice ima efekat, to da , ali ovo drugo sto prave od cannabisa, to nista.

Treci put ne verujem da se vracam😃