Ja da Cutim? Ja? Ma da nas ti ne ofiras kako bi one pored njihove krize primetile nasu?😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Conceiving of PL…
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
BHAJAN & DANCE 16.9
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Ja da Cutim? Ja? Ma da nas ti ne ofiras kako bi one pored njihove krize primetile nasu?😆
Keti, gde je taj link...😃
Kriziram 😆Vadi se iz te krize i davaj link..😆
A bogami kriziras i ti... nema Nada link , ona samo krizira, link ima Kety al ona nas ignorise🤣Ma Dal je Zbunjena kao tamo neka 😆Pa Barun je to,to je opasna kriza 😆 Cuti bre Nado,i nas dvije sad s njima kriziramo 😆Ja da Cutim? Ja? Ma da nas ti ne ofiras kako bi one pored njihove krize primetile nasu?😆
Ah da,badi kad smo kod kriziranja , znam da hocu nesto da ti kazem. Onaj cannabis sto oni piju za holi nije opasan ako se uzima u manjim kolicinama😉
Pa tebi ako je do citanja cero idi u biblioteku,ja cu samo da gledam , sve dok imam sliku ne treba mi ton, u stvari moze i ton, a Arnava ionako razumem sve sto prica. 😆
Ja za 2 i po sata treba da ustanem...kuckamo se...kada se vi naspavate..Ujutru ce da puste epi sa prevodom pa cete da gledate..Laku noc...
Ja znam napamet sta kaze, nego zbog Nade...znam da zeli da komunicira sa ASR na engleskom..😆
I ja bih trebala da malo odspavam. U stvari bila sam tako umorna kad sam dosla i rekoh samo da vam se javim...ali s vama prici nikad kraja
Ja za 2 i po sata treba da ustanem...kuckamo se...kada se vi naspavate..Ujutru ce da puste epi sa prevodom pa cete da gledate..Laku noc...
😆I ja sam dosla u 2,samo da ih procitam i da idem spavati kad vec sajt ne radi ,a vidi sad 😆
Keti, gde je taj link...😃
Kriziram 😆Vadi se iz te krize i davaj link..😆
A bogami kriziras i ti... nema Nada link , ona samo krizira, link ima Kety al ona nas ignorise🤣Ma Dal je Zbunjena kao tamo neka 😆Pa Barun je to,to je opasna kriza 😆 Cuti bre Nado,i nas dvije sad s njima kriziramo 😆Ja da Cutim? Ja? Ma da nas ti ne ofiras kako bi one pored njihove krize primetile nasu?😆🤣E ovaj Arnav me sludio pa ne znam ni sta pisem 😆