Pa Barun je to,to je opasna kriza 😆 Cuti bre Nado,i nas dvije sad s njima kriziramo 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
The ba****ds of bollywood trailer
Pa Barun je to,to je opasna kriza 😆 Cuti bre Nado,i nas dvije sad s njima kriziramo 😆
Ove epizode nemaju titl na engleskom...😭
Pa tebi ako je do citanja cero idi u biblioteku,ja cu samo da gledam , sve dok imam sliku ne treba mi ton, u stvari moze i ton, a Arnava ionako razumem sve sto prica. 😆
Kety, ja zaista nemam reci kako decko glumi. Ono je magija, ja sam isto napisala, on ovo ne glumi,on ovo zivi. Kad uzmemo u obzir koliko je on s pocetka u sustini malo govorio, sve je bilo u pogledu, pokretu, u izrazu. A kasnije, kad progovori, kad je zavodi,kad joj se priblizava , da se smrznes od seksi glasa Mislim da je on prevazisao i Bolivud, njemu je mesto mnogo dalje.
Ja da Cutim? Ja? Ma da nas ti ne ofiras kako bi one pored njihove krize primetile nasu?😆
Novi topik..
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3900724#p100355021
Ja za 2 i po sata treba da ustanem...kuckamo se...kada se vi naspavate..Ujutru ce da puste epi sa prevodom pa cete da gledate..Laku noc...
Kety, ja zaista nemam reci kako decko glumi. Ono je magija, ja sam isto napisala, on ovo ne glumi,on ovo zivi. Kad uzmemo u obzir koliko je on s pocetka u sustini malo govorio, sve je bilo u pogledu, pokretu, u izrazu. A kasnije, kad progovori, kad je zavodi,kad joj se priblizava , da se smrznes od seksi glasa Mislim da je on prevazisao i Bolivud, njemu je mesto mnogo dalje.