Returning of the written off #34 Invited only - Page 110

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.8k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Pa Barun je to,to je opasna kriza 😆 Cuti bre Nado,i nas dvije sad s njima kriziramo 😆

Ja da Cutim? Ja? Ma da nas ti ne ofiras kako bi one pored njihove krize primetile nasu?😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ove epizode nemaju titl na engleskom...😭

Pa tebi ako je do citanja cero idi u biblioteku,ja cu samo da gledam , sve dok imam sliku ne treba mi ton, u stvari moze i ton, a Arnava ionako razumem sve sto prica. 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa tebi ako je do citanja cero idi u biblioteku,ja cu samo da gledam , sve dok imam sliku ne treba mi ton, u stvari moze i ton, a Arnava ionako razumem sve sto prica. 😆

Ja znam napamet sta kaze, nego zbog Nade...znam da zeli da komunicira sa ASR na engleskom..😆
Daltoni thumbnail

Kety, ja zaista nemam reci kako decko glumi. Ono je magija, ja sam isto napisala, on ovo ne glumi,on ovo zivi. Kad uzmemo u obzir koliko je on s pocetka u sustini malo govorio, sve je bilo u pogledu, pokretu, u izrazu. A kasnije, kad progovori, kad je zavodi,kad joj se priblizava , da se smrznes od seksi glasa Mislim da je on prevazisao i Bolivud, njemu je mesto mnogo dalje.

Potpisujem 😃... dalje ? U srbiji na primer..evo u Nisu se svake godine odrzavaju filmski susreti..😉😆
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail
Ja za 2 i po sata treba da ustanem...kuckamo se...kada se vi naspavate..Ujutru ce da puste epi sa prevodom pa cete da gledate..Laku noc...
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja da Cutim? Ja? Ma da nas ti ne ofiras kako bi one pored njihove krize primetile nasu?😆

Ah da,badi kad smo kod kriziranja , znam da hocu nesto da ti kazem. Onaj cannabis sto oni piju za holi nije opasan ako se uzima u manjim kolicinama😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Pogadjas 😃
Stephi thumbnail

Novi topik..

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3900724#p100355021

Taman da zaustim a di je novi topic, nema sta ili sam ja vidovita ili stvarno mnogo pisem pa sto je sigurno sigurno je 😆
Stephi thumbnail

Ja za 2 i po sata treba da ustanem...kuckamo se...kada se vi naspavate..Ujutru ce da puste epi sa prevodom pa cete da gledate..Laku noc...

I ja bih trebala da malo odspavam. U stvari bila sam tako umorna kad sam dosla i rekoh samo da vam se javim...ali s vama prici nikad kraja
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Kety, ja zaista nemam reci kako decko glumi. Ono je magija, ja sam isto napisala, on ovo ne glumi,on ovo zivi. Kad uzmemo u obzir koliko je on s pocetka u sustini malo govorio, sve je bilo u pogledu, pokretu, u izrazu. A kasnije, kad progovori, kad je zavodi,kad joj se priblizava , da se smrznes od seksi glasa Mislim da je on prevazisao i Bolivud, njemu je mesto mnogo dalje.

I mene Saska,kad budes citala vidjet ces sta sam napisala.On svakim dijelom svog lica i tijela izrazava emociju.Ja sam stvarno ostala bez texta.Pa on u sekundi promjeni izgled iz bjesnog u ranjivog covjeka.Tako to odradi da ja u tom trenu zamrzim Kushi 😳 iako je ona u pravu,samo sebe ne prepoznajem 😲.A ovo kad joj je rekao da je voli i scena u sijenu 😲 ostala bez texta.
Stvarno je fenomenalan.Vec sam pisala da ima dosta zena koje dobro glume ali naci muskarca da ovako glumi,prosto nemoguce.