Returning of the written off #33 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.4k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Nataly

Jaooo... sta ja nadjoh...utipkah u Gugija "evo i mene", pa reko da vidim sta ce da mi izbaci, kad ono ovo...

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3424310&TPN=2

bas ste bile slatke, i jos sve na okupu a mene tada niste htele da primite u drustvo

majku mu, ne razumem zasto mi zadnje dane link nece da poplavi...

Tebe 😲?! Ja se secam samo jednog slucaja, kad se zena javila i pocela da brani Jagija i to kad je sa Gori bio u najvecoj ljubavi i maltretirao Anandi. Tad je dobila "zbogom , dovidjenja".
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Purva darling, imas quote na TRPs...👍🏼

a ovo je novo...😃

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3884808&PID=99619277&#p99619277

E, zna li neka od vas zbog cega link nece da poplavi...🤓

Pa ako ga ne postavis pravilno ...na primer..🤓
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Znam da je bio u pitanju EX-YU topik, radilo se o nekoj sudnici, sudile ste valjda Anandi zato sto odbija da ispuni svoje bracne obaveze...i mene je to tada dovodilo do ludila...moj prvi post sam tu postirala a glasio je:"ima li u toj sudnici jos jedno slobodno mesto za mene?" Nije bilo odgovora i tako se ja odlucih za mojih nemackih 25% i nastavih dalje sa indijkama naravno na engleskom...😆 ali vidis Dal, ipak stigoh tamo gde sam od pocetka htela...😳

Nats, bitno je da si sad tu gde treba da budes . 🤗

A sto se tice tog sudjenja, strasti su tad bile tako uzavrele, nije se znalo ni ko pije ni ko placa, ubedjena sam da u zaru borbe niko nije primetio ko sta pise😆. Inace da nismo bile ostrascene toliko, sigurno bi Dal, Smeki, meni i jos jednoj jako mladoj forumasici, ne znam da li je u redu da pominjem imena koja nisu vise na ovom topicu, dobrodosla pomoc, jer vidim da je i tebe tad Anandi nervirala a sve ostale su bile protiv nas.🤣 Doduse Biki je iznosila dokazni materijal u vidu fotografija sa lica mesta, mada licno mislim da je malkice naginjala Anandi u to vreme.
😉
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Tebe ?! Ja se secam samo jednog slucaja, kad se zena javila i pocela da brani Jagija i to kad je sa Gori bio u najvecoj ljubavi i maltretirao Anandi. Tad je dobila "zbogom , dovidjenja".

Ma to je bio sam pocetak, moj prvi mali post pa jos bez profil-slikice a vi ste bile van sebe oko prve bracne noci pa me uopste niste ni registrovale...🤣

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Nats, bitno je da si sad tu gde treba da budes . 🤗

A sto se tice tog sudjenja, strasti su tad bile tako uzavrele, nije se znalo ni ko pije ni ko placa, ubedjena sam da u zaru borbe niko nije primetio ko sta pise😆. Inace da nismo bile ostrascene toliko, sigurno bi Dal, Smeki, meni i jos jednoj jako mladoj forumasici, ne znam da li je u redu da pominjem imena koja nisu vise na ovom topicu, dobrodosla pomoc, jer vidim da je i tebe tad Anandi nervirala a sve ostale su bile protiv nas.🤣 Doduse Biki je iznosila dokazni materijal u vidu fotografija sa lica mesta, mada licno mislim da je malkice naginjala Anandi u to vreme.
😉

Jao secam se...znam i ko je ta mlada devojka o kojoj pricas.. Eto vidis, tada smo bile na istoj strani, mozda zato sto smo bile obe na muskoj strani..😆

Daltoni thumbnail

Ma to je bio sam pocetak, moj prvi mali post pa jos bez profil-slikice a vi ste bile van sebe oko prve bracne noci pa me uopste niste ni registrovale...🤣

Zapravo, ja sam tada bila vrlo ubedjena da Anandi ne voli Shiva ,to je bilo oko one epizode ispred hrama kada mu je rekla da voli sve njegove pa i njega..naravno,to je njima bio glavni i pobednicki argument i pobedile su vrlo ubedljivo..😆
nn027 thumbnail

Ja sam ih prvo citala. Onda sam se registrovala i nisam znala kako da se prikljucim. U jednom momentu je Bikica napisala post, objasnila kako se to radi i ja sam se prijavila. Hvala Biki ❤️
Da ona nije to uradila, ko zna da li bih ikad i pocela da se druzim sa vama.
Tada nas je bilo bas dosta na topiku i sto kazes prva bracna noc je bila glavna tema. Ludnica.

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Devojke, ja vas sad moram napustiti, idem da perem kosu, znate da sam od sutra u BG, ali pretpostavljam da ima dezurstva nocas, pa vam se prikljucujem kasnije opet.

@ Nataly onaj quote na TRPs je fenomenalan,to mi je i bio cilj da malo isprovociram ove sto ga vole ,znas koga,a onom drugom cu se posvetiti malo kasnije, mlada je noc,kad sve zavrsim.
😉
nn027 thumbnail

Purva darling, imas quote na TRPs...👍🏼

a ovo je novo...😃

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3884808&PID=99619277&#p99619277

E, zna li neka od vas zbog cega link nece da poplavi...🤓

Nemoj ga boldovati i menjati mu boju. Probaj tako.
Inace i bez toga ja ga mogu otvoriti.

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Devojke, ja vas sad moram napustiti, idem da perem kosu, znate da sam od sutra u BG, ali pretpostavljam da ima dezurstva nocas, pa vam se prikljucujem kasnije opet.

@ Nataly onaj quote na TRPs je fenomenalan,to mi je i bio cilj da malo isprovociram ove sto ga vole ,znas koga,a onom drugom cu se posvetiti malo kasnije, mlada je noc,kad sve zavrsim.
😉

Sta vas dve mutite. Dajte da i mi vidimo. Makar cu vas lajkovati 😉