Originally posted by: saska
Jaooo... sta ja nadjoh...utipkah u Gugija "evo i mene", pa reko da vidim sta ce da mi izbaci, kad ono ovo...
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3424310&TPN=2
bas ste bile slatke, i jos sve na okupu a mene tada niste htele da primite u drustvo
majku mu, ne razumem zasto mi zadnje dane link nece da poplavi...
Pa Natali..nasoj Jugi je bilo sudjeno da se raspadne i to ti je..kada je Tito umro to je bilo neminovno, sve se raspalo..tako je valjda i ovde bio slucaj posle Anandinog odlaska u onim kolima...Ali se ne secam da nismo htele da te primimo,zapravo samo jednu osobu sam odbila na topiku i to zbog informacije da je Jag fan i da zeli da pravi probleme... Znam da je bio u pitanju EX-YU topik, radilo se o nekoj sudnici, sudile ste valjda Anandi zato sto odbija da ispuni svoje bracne obaveze...i mene je to tada dovodilo do ludila...moj prvi post sam tu postirala a glasio je:"ima li u toj sudnici jos jedno slobodno mesto za mene?" Nije bilo odgovora i tako se ja odlucih za mojih nemackih 25% i nastavih dalje sa indijkama naravno na engleskom... ali vidis Dal, ipak stigoh tamo gde sam od pocetka htela...
Nats, bitno je da si sad tu gde treba da budes .
A sto se tice tog sudjenja, strasti su tad bile tako uzavrele, nije se znalo ni ko pije ni ko placa, ubedjena sam da u zaru borbe niko nije primetio ko sta pise. Inace da nismo bile ostrascene toliko, sigurno bi Dal, Smeki, meni i jos jednoj jako mladoj forumasici, ne znam da li je u redu da pominjem imena koja nisu vise na ovom topicu, dobrodosla pomoc, jer vidim da je i tebe tad Anandi nervirala a sve ostale su bile protiv nas. Doduse Biki je iznosila dokazni materijal u vidu fotografija sa lica mesta, mada licno mislim da je malkice naginjala Anandi u to vreme.