Returning of the written off #33 Invited only - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.4k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Zapravo, ja sam tada bila vrlo ubedjena da Anandi ne voli Shiva ,to je bilo oko one epizode ispred hrama kada mu je rekla da voli sve njegove pa i njega..naravno,to je njima bio glavni i pobednicki argument i pobedile su vrlo ubedljivo..😆

Kako se sad gorko kaju jer su mislile da su u pravu🤣

Anandi bre ne voli nikog sem samu sebe, vis da nema zelju ni da rodi.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Devojke, ja vas sad moram napustiti, idem da perem kosu, znate da sam od sutra u BG, ali pretpostavljam da ima dezurstva nocas, pa vam se prikljucujem kasnije opet.

@ Nataly onaj quote na TRPs je fenomenalan,to mi je i bio cilj da malo isprovociram ove sto ga vole ,znas koga,a onom drugom cu se posvetiti malo kasnije, mlada je noc,kad sve zavrsim.
😉

Ja imam problema sa netom ali cu gledati koliko mogu ono sto imam na kompu..svakako se druzimo nocas...🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Nema Kety . Da ne gleda mozda seriju i nadoknadjuje propusteno.😊

Daltoni thumbnail

Kako se sad gorko kaju jer su mislile da su u pravu🤣

Anandi bre ne voli nikog sem samu sebe, vis da nema zelju ni da rodi.

Ma nikakva nije..totalno rasulo...
🤬
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ma nikakva nije..totalno rasulo...
🤬

Ko se kaje? Moja Anandi je volela Siva. Ovo cudoviste iz Loh Nesa promasilo baru.
A i Siv nije ono sto je bio. Bas su par 😕
nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 11 years ago
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Jaooo... sta ja nadjoh...utipkah u Gugija "evo i mene", pa reko da vidim sta ce da mi izbaci, kad ono ovo...

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3424310&TPN=2

bas ste bile slatke, i jos sve na okupu a mene tada niste htele da primite u drustvo

majku mu, ne razumem zasto mi zadnje dane link nece da poplavi...

Pa Natali..nasoj Jugi je bilo sudjeno da se raspadne i to ti je..kada je Tito umro to je bilo neminovno, sve se raspalo..tako je valjda i ovde bio slucaj posle Anandinog odlaska u onim kolima...Ali se ne secam da nismo htele da te primimo,zapravo samo jednu osobu sam odbila na topiku i to zbog informacije da je Jag fan i da zeli da pravi probleme...

Znam da je bio u pitanju EX-YU topik, radilo se o nekoj sudnici, sudile ste valjda Anandi zato sto odbija da ispuni svoje bracne obaveze...i mene je to tada dovodilo do ludila...moj prvi post sam tu postirala a glasio je:"ima li u toj sudnici jos jedno slobodno mesto za mene?" Nije bilo odgovora i tako se ja odlucih za mojih nemackih 25% i nastavih dalje sa indijkama naravno na engleskom... ali vidis Dal, ipak stigoh tamo gde sam od pocetka htela...

Nats, bitno je da si sad tu gde treba da budes .

A sto se tice tog sudjenja, strasti su tad bile tako uzavrele, nije se znalo ni ko pije ni ko placa, ubedjena sam da u zaru borbe niko nije primetio ko sta pise. Inace da nismo bile ostrascene toliko, sigurno bi Dal, Smeki, meni i jos jednoj jako mladoj forumasici, ne znam da li je u redu da pominjem imena koja nisu vise na ovom topicu, dobrodosla pomoc, jer vidim da je i tebe tad Anandi nervirala a sve ostale su bile protiv nas. Doduse Biki je iznosila dokazni materijal u vidu fotografija sa lica mesta, mada licno mislim da je malkice naginjala Anandi u to vreme.
Wink

Ufff...stvarno sam se tada doslovce lupala po celu...moja drugarica Ksenija iz Krusevca( Ketyn saborac sa FB) i ja smo se tada dopisivale na 2 kanala na YT sve u stilu "jel pala,pa danas ce, pa sutra ce, ma majku mu kad ce vec jednom da padne...) i moj Gagi jednom kad sam ja otisla da zapalim u kuhinju, lepo seo za laptop i iscito nas... kad se ja vratih a on meni u Sojicevom stilu "polako so to padanje..."
A kad je dosla krastaca i poceo rat izmedju Pratsiana i krastacinih debila, Ksenija meni slala emailom kopije postova sa FB sa uputstvima koga treba da ganjam ovde na IF...eh, jest se tada nakupih WL-procenata...
I tako mi jednom isto poslala njihove postove i uputstva koga da ganjam a u tim postovima bili i od Kety koja se bas tada bila registrovala na IF...pojma nemam kako ali ja se tada zalepih za njene ljubicice uverena da je to moja dugo trazena bivsa drugarica sa DM i adminka MN sa FB pa kad je nadjoh ovde, raspalih rafalno po njoj... posle javih Kseniji "izmandrljah ti tvoju adminku" a ona meni odpisala "koju?" ja njoj "pa onu sa ljubicicama" a ona meni na to "ma ne diraj mi nju, to je nasa Katarina"... i tako se Kety i ja upoznasmo...Big smile

Edited by Nataly - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

Ufff...stvarno sam se tada doslovce lupala po celu...moja drugarica Ksenija iz Krusevca( Ketyn saborac sa FB) i ja smo se tada dopisivale na 2 kanala na YT sve u stilu "jel pala,pa danas ce, pa sutra ce, ma majku mu kad ce vec jednom da padne...) i moj Gagi jednom kad sam ja otisla da zapalim u kuhinju, lepo seo za laptop i iscito nas... kad se ja vratih a on meni u Sojicevom stilu "polako so to padanje..."
A kad je dosla krastaca i poceo rat izmedju Pratsiana i krastacinih debila, Ksenija meni slala emailom kopije postova sa FB sa uputstvima koga treba da ganjam ovde na IF...eh, jest se tada nakupih WL-procenata...
I tako mi jednom isto poslala njihove postove i uputstva koga da ganjam a u tim postovima bili i od Kety koja se bas tada bila registrovala na IF...pojma nemam kako ali ja se tada zalepih za njene ljubicice uverena da je to moja dugo trazena bivsa drugarica sa DM i adminka MN sa FB pa kad je nadjoh ovde, raspalih rafalno po njoj... posle javih Kseniji "izmandrljah ti tvoju adminku" a ona meni odpisala "koju?" ja njoj "pa onu sa ljubicicama" a ona meni na to "ma ne diraj mi nju, to je nasa Katarina"... i tako se Kety i ja upoznasmo...

U oci su mi upadali tvoji i Kety postovi. 😃 A sad ne mogu da se setim koja od vas je bila kad sam ja stavila Radovana III i kad su skinuli celu stranu sa tog topika. Branka je pokusala da im objasni da je to cuveno pozorisno delo ali oni nisu dali na to ni 5 %.
Daltoni thumbnail
Samo da vas obavestim da sam krenula sa gledanjem i da me nece biti neko vreme..javljam se u pauzama..😉
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Hellooo Hi 😃

Evo zavrsih 30 epizodu.To Nado samo zbog tebe,a ne sto je zanimljiva 😆