Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
KARWA CHAUTH 15.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 15, 2025 EDT.
NOODLES VRATH 16.10
Sonakshi Sinha Pregnancy Rumours
Welcome Back 🥳
Dost Dost na raha
Pankaj Dheer Passes Away
Pari and Mitali
Who is most loved character in gen 4?
This is concerning.
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Smeki, a koga stizes, ja sam na 42-oj, Dal vec da ne pominjem , Kety '' vecito sumnjiva '' 😆a Nada pod Ketynim uticajem, kaze odgledala 22 , a jesi videla kako je ja sinoc uhvatih u raskoraku. Pricam sa Dal o letecem sinduru,a Nada sva vazna upade sa recenicom pa kad je spasao od huligana.🤣 Znaci ona je jos na pijaci kad se Zemunac Sijam tek pojavio . Onako ,pred zoru oko pola 5 ih treba hvatati, tad im popusti koncentracija. 😉
Ja evo sada gledam..zalepila me ova serija za stolicu..ne bi verovala...8-mi put ej...😕
😆 Znam sta radis. 😉 Javljas se u pauzi izmedju dve epizode 😆
Nisam samo znala da ti je 8 put. Sad cu i sama videti sta te je toliko odusevilo u seriji.
Tako je..dok mi se malo ucitava ja procitam ovde..😆 Nadam se da ce se tebi dopasti barem upola kao meni..🤗Sta vam ucitava toliko 😕 Kod mene odmah krene,bez problema😕Ucitavanje traje 2 sekunde 😕Sad se zabrinuh,gledamo li mi istu seriju 🤣
Ne razumes Keti...mislim Saska i Nada znaju pricu..Meni je nana umrla pre godinu dana 1. februara..ne ove,nego sledece subote joj stavljamo godinu,i da ne duzim,ona mi je bila sve na svetu jer roditelje fakticki i ne poznajem dovoljno jer smo ziveli odvojeno oduvek.. E sada da se vratim na ucitavanje..To sto neko gleda samnom seriju nocu,meni znaci kao nekom drugom milion dolara u zlatu, to sto vidim da su tu,kada ja ne spavam,da ni one ne spavaju,to je njihov nacin da budu tu za mene a opet da ne spominjemo razlog i da ne teramo suze na oci vec salu,da zaboravim na sve i da lakse preguram ovaj tezak period u zivotu..drago mi je sto si neposredno i ti deo svega toga,iako nisi znala,osetila si tu nasu povezanost i ljubav koju ovde imamo jedna za drugu..i hvala ti za to..🤗
Dal srce moje
Pa mi smo uvek tu jedna za drugu, delimo sve i dobre i one manje dobre i bas tuzne momente. ❤️
Ako smo mogli zbog mene, zbog mojih napada panike a sasvim zbog nebitne stvari , poput padanja kablovske da osvanemo do ujutru, da mi pravite drustvo, da ne pominjem druge stvari, kako necemo biti uz tebe u ovakvoj situaciji. 🤗
Puno zagrljaja od tvoje virtuelne mame .
Ja ne bih bila ja kad ne bih bar malo kritikovala. Strasno me nervirala ona dramatika oko Sijamovog pojavljivanja u hramu( valjda oni to podrazumevaju pod dramatiku ) a mi vec sve odavno skapirale ko je Sijam, plus , napravili su glupost jer u jednom telefonskom razgovoru mnogo ranije, Anjali se njemu obratila sa Sijame.I cemu onda ove fanfare,udaranje u bubnjeve, senke, noga u kadru, nidje lica. Pih , nasli su za koga ce praviti dramatiku, odvratan je.
BTW, ovaj Akash, jel on jedan od bezbroj brzinski smenjivanih doktora u Jaitsar hospital ili me samo naocare zbunjuju. Al , morate priznati, lici.
P.S . Da li da postavim sliku , mislim zbog Kety i Nade 😆
Hellooo Hi 😃
Evo zavrsih 30 epizodu.To Nado samo zbog tebe,a ne sto je zanimljiva 😆
Jaooo... sta ja nadjoh...utipkah u Gugija "evo i mene", pa reko da vidim sta ce da mi izbaci, kad ono ovo...http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3424310&TPN=2bas ste bile slatke, i jos sve na okupu a mene tada niste htele da primite u drustvomajku mu, ne razumem zasto mi zadnje dane link nece da poplavi...
Nado,od sad na dalje uvijek pitaj je li to kad Kushi pravi jalebi😉 Nikad ne mozes promasiti 🤣
Da, ali ne bi bila Indijska serija da nema poneka glupost...😆 A sto se Sijama tice..cuti bre, vidis da Keti jos nije stigla dotle, govori u siframa ili ce opet da nas opuze da ne mozemo da izdrzimo da ne odamo pricu..😆