Returning of the written off #33 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.4k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Pa Natali..nasoj Jugi je bilo sudjeno da se raspadne i to ti je..kada je Tito umro to je bilo neminovno, sve se raspalo..tako je valjda i ovde bio slucaj posle Anandinog odlaska u onim kolima...Ali se ne secam da nismo htele da te primimo,zapravo samo jednu osobu sam odbila na topiku i to zbog informacije da je Jag fan i da zeli da pravi probleme...

Znam da je bio u pitanju EX-YU topik, radilo se o nekoj sudnici, sudile ste valjda Anandi zato sto odbija da ispuni svoje bracne obaveze...i mene je to tada dovodilo do ludila...moj prvi post sam tu postirala a glasio je:"ima li u toj sudnici jos jedno slobodno mesto za mene?" Nije bilo odgovora i tako se ja odlucih za mojih nemackih 25% i nastavih dalje sa indijkama naravno na engleskom...😆 ali vidis Dal, ipak stigoh tamo gde sam od pocetka htela...😳

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Ja evo sada gledam..zalepila me ova serija za stolicu..ne bi verovala...8-mi put ej...😕

😆 Znam sta radis. 😉 Javljas se u pauzi izmedju dve epizode 😆
Nisam samo znala da ti je 8 put. Sad cu i sama videti sta te je toliko odusevilo u seriji.

Tako je..dok mi se malo ucitava ja procitam ovde..😆 Nadam se da ce se tebi dopasti barem upola kao meni..🤗

Sta vam ucitava toliko 😕 Kod mene odmah krene,bez problema😕
Ucitavanje traje 2 sekunde 😕
Sad se zabrinuh,gledamo li mi istu seriju 🤣

Ne razumes Keti...mislim Saska i Nada znaju pricu..Meni je nana umrla pre godinu dana 1. februara..ne ove,nego sledece subote joj stavljamo godinu,i da ne duzim,ona mi je bila sve na svetu jer roditelje fakticki i ne poznajem dovoljno jer smo ziveli odvojeno oduvek.. E sada da se vratim na ucitavanje..To sto neko gleda samnom seriju nocu,meni znaci kao nekom drugom milion dolara u zlatu, to sto vidim da su tu,kada ja ne spavam,da ni one ne spavaju,to je njihov nacin da budu tu za mene a opet da ne spominjemo razlog i da ne teramo suze na oci vec salu,da zaboravim na sve i da lakse preguram ovaj tezak period u zivotu..drago mi je sto si neposredno i ti deo svega toga,iako nisi znala,osetila si tu nasu povezanost i ljubav koju ovde imamo jedna za drugu..i hvala ti za to..🤗

Dal srce moje

Pa mi smo uvek tu jedna za drugu, delimo sve i dobre i one manje dobre i bas tuzne momente. ❤️

Ako smo mogli zbog mene, zbog mojih napada panike a sasvim zbog nebitne stvari , poput padanja kablovske da osvanemo do ujutru, da mi pravite drustvo, da ne pominjem druge stvari, kako necemo biti uz tebe u ovakvoj situaciji. 🤗

Puno zagrljaja od tvoje virtuelne mame .

Ne znam koliko to neko zna ili ne zna ali mi smo ovde jedne za druge i u dobru i u zlu. Moje devojke su za mene isto kao porodica. Imamo dobre i lose periode i tu smo da koliko mozemo olaksamo i pomognemo.
Dal najmanje sto mozemo je da podelimo sa tobom ove nocne sate. Znam da ti je tesko ali drago mi je ako smo ovim makar malo pomogle da ti bude lakse ❤️

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne znam koliko to neko zna ili ne zna ali mi smo ovde jedne za druge i u dobru i u zlu. Moje devojke su za mene isto kao porodica. Imamo dobre i lose periode i tu smo da koliko mozemo olaksamo i pomognemo.
Dal najmanje sto mozemo je da podelimo sa tobom ove nocne sate. Znam da ti je tesko ali drago mi je ako smo ovim makar malo pomogle da ti bude lakse ❤️

Naravno da ste mi pomogle..i kao sto sam i Saski rekla ,nista ne moras da govoris,sve znam..🤗
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Jaooo... sta ja nadjoh...utipkah u Gugija "evo i mene", pa reko da vidim sta ce da mi izbaci, kad ono ovo...

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3424310&TPN=2

bas ste bile slatke, i jos sve na okupu a mene tada niste htele da primite u drustvo

majku mu, ne razumem zasto mi zadnje dane link nece da poplavi...

Ajme Nato, ocoravih, nidje ni mene ovde. 😔

A sto se tice toga , sve smo primale sirom rasirenih ruku, sem jedne jedine osobe, toga se dobro secam.

Sem , ako ti u to vreme nisi bila vatreni Jagdisev fan i bila antiprotivna onom cemu smo se mi zalagale, mada cisto sumnjam i imala drugi nick( dobro se secam i tog nicka )
.

Toj osobi je jedini cilj bio da nas provocira, a zasto, verovatno je samo njoj bilo jasno.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Znam da je bio u pitanju EX-YU topik, radilo se o nekoj sudnici, sudile ste valjda Anandi zato sto odbija da ispuni svoje bracne obaveze...i mene je to tada dovodilo do ludila...moj prvi post sam tu postirala a glasio je:"ima li u toj sudnici jos jedno slobodno mesto za mene?" Nije bilo odgovora i tako se ja odlucih za mojih nemackih 25% i nastavih dalje sa indijkama naravno na engleskom...😆 ali vidis Dal, ipak stigoh tamo gde sam od pocetka htela...😳

Pa sta te je sprecilo da se predstavis ? I bre Nato,pa koga si se stidela 😆 Ali kao sto kazes..sada si sa nama ,i mozemo da nadoknadimo izgubljeno..😉
nn027 thumbnail

Cure, moram nesto iz kuce na nekih sat vremena. Kad se vratim, nadam se da cemo sve biti tu da cestitamo jedna drugoj nov CC. Narocito Biki, nadam se da je bolje i ona i Saki. Nedostaje mi Biki puno, a bogami i Boran aga i novosti o njemu.

I meni nedostaje Biki.
nn027 thumbnail

Ja ne bih bila ja kad ne bih bar malo kritikovala. Strasno me nervirala ona dramatika oko Sijamovog pojavljivanja u hramu( valjda oni to podrazumevaju pod dramatiku ) a mi vec sve odavno skapirale ko je Sijam, plus , napravili su glupost jer u jednom telefonskom razgovoru mnogo ranije, Anjali se njemu obratila sa Sijame.I cemu onda ove fanfare,udaranje u bubnjeve, senke, noga u kadru, nidje lica. Pih , nasli su za koga ce praviti dramatiku, odvratan je.

BTW, ovaj Akash, jel on jedan od bezbroj brzinski smenjivanih doktora u Jaitsar hospital ili me samo naocare zbunjuju. Al , morate priznati, lici.

P.S . Da li da postavim sliku , mislim zbog Kety i Nade 😆

😆 Badi ovo za doktora Lal Singa ko da sam ja pisala . Nije bio jedan od doktora ali ovaj ram za naocare je i meni poznat 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Svidja mi se njegov stajling...

Drajcetu se on ne svidja uopste. Ne znam ni odkud ga je postavila
🤣
nn027 thumbnail

Badi mnogo dobro mu stoji ova brada i kraca kosa. 😉
NatalyMusketeer thumbnail