Returning of the written off #32 Invited only - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.5k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Jao kumice...ne znam je'li br 1 ili 2...😆 ali je extra ovaj Boran aga☺️

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Stephi thumbnail
Cestitam cure, novi CC , bas ste bile vredne 😆

Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Kety76

E bas je dobro 😆 Cijelu noc pod temperaturom 🤢

Ih Kety, bas mi zao, a ja mislila vikend pa si zauzeta , stigao muz😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Jao Nadice,🤣ja kada sam nocas videla ovo podebljano,padala sam od smeha...🤣

😆 Ma i porodiljsko bi mu dali.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Cestitam cure, novi CC , bas ste bile vredne 😆

🤣 Pridruzujem se.😎
Stephi thumbnail

I za Sida je bilo ispisano jako puno, ali ja sam usla na tu 800 i neku str. jer sam bila sokirana kad sam videla koliko ih ima, medjutim vec negde na tim str. je bilo malo i nekog caskanja pa je topic zatvoren, i zbog caskanja a i navodno jer je odavno bio premasen broj strana. Ne secam se koliko je bilo ispisano za Prats, ali cini mi se nije nesto mnogo. Tako da su Sid i DD pokazali bas da imaju zestoke fanove.

E MORAM NA OVO DA TI ODGOVORIM 😆 DD fanovi jesu zestoki ali ovaj Sidov rodjendanski koristen je za naguravanje postova,tandi fanova 😆Negdje do 120 stranice,30 ljudi je cestitalo rodjendan,dalje je isla glupa prica 😆Cak su pisali o ispitima,gdje ce ko za N.godinu,desavanja u BV,isl. 😆Isto su radile i kad je zabi bio rodjendan 😉

Pa zato sam i bila sokirana kad sam videla koliko je strana i upravo zbog toga i usla. Kazem ti videla sam da je vec bilo pretvoreno u neku formu caskanja, nikakve veze sa rodjendanom, a iskreno nisam imala nikakvu zelju da listam jos koju stranu, niti me njihova caskanja interesuju , niti su to bila neka ''omiljena '' imena kojima bih posvetila paznju. Svejedno, bila sam sokirana koliko je stranica, jer nisam ni znala da toliko sme uopste da se ispise.

Stephi thumbnail

congo za novi cc 🥳 ili 😲 ko ce vas iscitati 😕

Ima lepih slicica da se vidi, dobrih videa, vredi pogledati, ostalo su uglavnom moji monolozi, slobodno preskaci. 😆

Ali da ti kazem, ja te monologe, pametovanje, drzanje slova bez konca i kraja po ugledu na nase divne heroine, Mabudalu i Tandi.Kad pogledam kako su one dobro prosle,svi im aplaudiraju, svi ih hvale, velicaju, dadose im status Boginja, pa rekoh ajede i ja , mozda me krene u zivotu. Hodam zemljom, nosom param oblake. 🤣

Stephi thumbnail

Originally posted by: Drya

Prvo da preselim ovaj post,odgovorila sam na prethodnom topiku ,sreca pa ne izleteh na 151-u stranicu 😆

Super, videcu za karte, hocu neka lepa mesta a ne da ne mogu da vidim lopticu. Rekla sam vec Ivi da pogleda pre nego sto karte i budu pustene u prodaju. Cim mi javi, prosledjujem info .
😉
Stephi thumbnail

Svasta bi vam jos imala odgovoriti,ali zaboravila sam sta sve procitah 😆

E aj sad lepo da se vratis, s paznjom da procitas i da prepricas sve sto smo pisale 🤣