Pa sto se hvatate za glavu? Pisite, pisite da imam i ja sta da citam 😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Pa nek postane vec jednom u privatnom zivotu, ali u ovoj seriji sto je sveo sebe na obicnog papucica koji samo blene u idiota od zene i aplaudira na svaku njenu rec i delo, smucice mi se i on. Odavno u njegovom umu nema vise one britkosti i ostrine koju je imao kao strogi ali pravedni collector sahab. Anandi im je sve i svja, pronasla ko su mu pravi roditelji, Anupu vratila pamcenje, pitam se samo kako je dadu preziveo ratove bez njenih saveta, sad kravu mrzi da rodi svoje pa posto -poto da usvoji.
Niti je Anandi nasa Anandi ( ni lik ni glumica) niti je Siv nas Siv. Kao da je sve sto je bilo dobro i lepo trebalo posto poto da se pokvari. Ne razumem uopste sta im je trebalo, ako su vec doveli ovu pacenicu da glumi, mogli su makar zadrzati njegov lik normalnim. Ovako covek se zapita ko pise taj scenario i ima li malo mozga.
Najbolje bi bilo da Siv ostane u drugom stanju 😕 I onako ga zena he...e u zdrav mozak.
Ne smije on da pisne od zene 😆 A Rasulo kaze da je u privatnom zivotu ista kao Anandi 🤣Zato nema djeca ni u seriji ni u privatnom zivotu 😆Nado 🤣 ajde da pisemo peticiju 😆
Svasta bi vam jos imala odgovoriti,ali zaboravila sam sta sve procitah 😆
Prvo da preselim ovaj post,odgovorila sam na prethodnom topiku ,sreca pa ne izleteh na 151-u stranicu 😆
Nado evo majmuna opet s njom.🤢 Rodjendan zajednickog prijatelja,slika od sinoc.
ps.obrisala sam sliku za svaki slucaj,posto nas citaju 😉
Da znas Kety i ja sam 😆 al htedoh pitati Bikicu za one linkove serije,kakvi su tj koji su snimci,ima li na nekom da su svi sa youtuba,ja ovamo gde gledam mesano je malo YT ,a uglavnom su DM snimci,koji bas i nisu kvalitetni...Pa ako ima neki sajt gde su sve YT snimci bila bih bas srecna 😃
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XihdVY516Ow[/YOUTUBE]