Pa sto se hvatate za glavu? Pisite, pisite da imam i ja sta da citam 😆
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 30th Aug 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 30 Aug 2025 EDT
MAIRA KNOWS 30.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Aneet and Ahaan on the cover of THR!!
Monsoon Magic Micro-fiction Contest Felicitation Ceremony
Throw back! When katrina did not take 'gentle' gently from Shah!
Param Sundari opens well
Nazar laga hua anda mein nahi khaata
Queen 2 Tanu Weds Manu 3 Get Rolling
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
Unseen bollywood pics
Trailer - Do You Wanna Partner - Tamannaah Bhatia Diana Penty
Amaal has a message for his Phansss 😇
Sidharth Malhotra future prediction!!! From what his future says!!!!
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Anupamaa completes FIVE Years !! Fifth Anniversary Celebrations
CID episode 75 - 30th August
CASE IN COURT 31.8
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
Pa nek postane vec jednom u privatnom zivotu, ali u ovoj seriji sto je sveo sebe na obicnog papucica koji samo blene u idiota od zene i aplaudira na svaku njenu rec i delo, smucice mi se i on. Odavno u njegovom umu nema vise one britkosti i ostrine koju je imao kao strogi ali pravedni collector sahab. Anandi im je sve i svja, pronasla ko su mu pravi roditelji, Anupu vratila pamcenje, pitam se samo kako je dadu preziveo ratove bez njenih saveta, sad kravu mrzi da rodi svoje pa posto -poto da usvoji.
Niti je Anandi nasa Anandi ( ni lik ni glumica) niti je Siv nas Siv. Kao da je sve sto je bilo dobro i lepo trebalo posto poto da se pokvari. Ne razumem uopste sta im je trebalo, ako su vec doveli ovu pacenicu da glumi, mogli su makar zadrzati njegov lik normalnim. Ovako covek se zapita ko pise taj scenario i ima li malo mozga.
Najbolje bi bilo da Siv ostane u drugom stanju 😕 I onako ga zena he...e u zdrav mozak.
Ne smije on da pisne od zene 😆 A Rasulo kaze da je u privatnom zivotu ista kao Anandi 🤣Zato nema djeca ni u seriji ni u privatnom zivotu 😆Nado 🤣 ajde da pisemo peticiju 😆
Svasta bi vam jos imala odgovoriti,ali zaboravila sam sta sve procitah 😆
Prvo da preselim ovaj post,odgovorila sam na prethodnom topiku ,sreca pa ne izleteh na 151-u stranicu 😆
Nado evo majmuna opet s njom.🤢 Rodjendan zajednickog prijatelja,slika od sinoc.
ps.obrisala sam sliku za svaki slucaj,posto nas citaju 😉
Da znas Kety i ja sam 😆 al htedoh pitati Bikicu za one linkove serije,kakvi su tj koji su snimci,ima li na nekom da su svi sa youtuba,ja ovamo gde gledam mesano je malo YT ,a uglavnom su DM snimci,koji bas i nisu kvalitetni...Pa ako ima neki sajt gde su sve YT snimci bila bih bas srecna 😃
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XihdVY516Ow[/YOUTUBE]