Returning of the written off #32 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Dobro jutro 😃 a sad idem da vas citam

Jutro Smeki,ja sam upravo zavrsila
Kety76 thumbnail

I za Sida je bilo ispisano jako puno, ali ja sam usla na tu 800 i neku str. jer sam bila sokirana kad sam videla koliko ih ima, medjutim vec negde na tim str. je bilo malo i nekog caskanja pa je topic zatvoren, i zbog caskanja a i navodno jer je odavno bio premasen broj strana. Ne secam se koliko je bilo ispisano za Prats, ali cini mi se nije nesto mnogo. Tako da su Sid i DD pokazali bas da imaju zestoke fanove.

E MORAM NA OVO DA TI ODGOVORIM 😆 DD fanovi jesu zestoki ali ovaj Sidov rodjendanski koristen je za naguravanje postova,tandi fanova 😆Negdje do 120 stranice,30 ljudi je cestitalo rodjendan,dalje je isla glupa prica 😆Cak su pisali o ispitima,gdje ce ko za N.godinu,desavanja u BV,isl. 😆Isto su radile i kad je zabi bio rodjendan 😉
Edited by Kety76 - 11 years ago
Kety76 thumbnail
Pa nek postane vec jednom u privatnom zivotu, ali u ovoj seriji sto je sveo sebe na obicnog papucica koji samo blene u idiota od zene i aplaudira na svaku njenu rec i delo, smucice mi se i on. Odavno u njegovom umu nema vise one britkosti i ostrine koju je imao kao strogi ali pravedni collector sahab. Anandi im je sve i svja, pronasla ko su mu pravi roditelji, Anupu vratila pamcenje, pitam se samo kako je dadu preziveo ratove bez njenih saveta, sad kravu mrzi da rodi svoje pa posto -poto da usvoji.

Niti je Anandi nasa Anandi ( ni lik ni glumica) niti je Siv nas Siv. Kao da je sve sto je bilo dobro i lepo trebalo posto poto da se pokvari. Ne razumem uopste sta im je trebalo, ako su vec doveli ovu pacenicu da glumi, mogli su makar zadrzati njegov lik normalnim. Ovako covek se zapita ko pise taj scenario i ima li malo mozga.
Najbolje bi bilo da Siv ostane u drugom stanju 😕 I onako ga zena he...e u zdrav mozak.

Ne smije on da pisne od zene 😆 A Rasulo kaze da je u privatnom zivotu ista kao Anandi 🤣Zato nema djeca ni u seriji ni u privatnom zivotu 😆

Nado 🤣 ajde da pisemo peticiju 😆

Kety76 thumbnail
Svasta bi vam jos imala odgovoriti,ali zaboravila sam sta sve procitah 😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Naravno da hocu 😃

Prvo da preselim ovaj post,odgovorila sam na prethodnom topiku ,sreca pa ne izleteh na 151-u stranicu 😆
Drya thumbnail

Originally posted by: Bikica

I pozdrav za Drya😉

575568_248649701900195_942812237_n.jpg

Hvala Biki 🤗❤️
Drya thumbnail

Originally posted by: saska

Evo nesto specijalno za Dryu 😉

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aVRi7hBHg0k[/YOUTUBE]

Hvala Saskice,ovo je divno 2u1
Drya thumbnail

Originally posted by: Kety76

Svasta bi vam jos imala odgovoriti,ali zaboravila sam sta sve procitah 😆

Da znas Kety i ja sam 😆 al htedoh pitati Bikicu za one linkove serije,kakvi su tj koji su snimci,ima li na nekom da su svi sa youtuba,ja ovamo gde gledam mesano je malo YT ,a uglavnom su DM snimci,koji bas i nisu kvalitetni...Pa ako ima neki sajt gde su sve YT snimci bila bih bas srecna 😃
Kety76 thumbnail
Nado evo majmuna opet s njom.🤢 Rodjendan zajednickog prijatelja,slika od sinoc.

ps.obrisala sam sliku za svaki slucaj,posto nas citaju 😉

Edited by Kety76 - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

E bas je dobro 😆 Cijelu noc pod temperaturom 🤢

A bas sam se pitala sinoc kako te nema. Pomislila sam da je zato sto ti je suprug stigao . Rekla si da petkom dolazi. Bas mi je zao. Da li ti je danas bolje?