Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
PARAYI AURAT 13.9
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aabeer Gulaal reviews and box office
Tanya was fab today👏🏻
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Dobro jutro 😃 a sad idem da vas citamJutro Smeki,ja sam upravo zavrsila
Pa sto se hvatate za glavu? Pisite, pisite da imam i ja sta da citam 😆
Badi, evo ja cu da ti pisem , sta mi tesko 🤣
E bas je dobro 😆 Cijelu noc pod temperaturom 🤢
A bas sam se pitala sinoc kako te nema. Pomislila sam da je zato sto ti je suprug stigao . Rekla si da petkom dolazi. Bas mi je zao. Da li ti je danas bolje?Dosao je muz sinoc i on je bolestan.Neka viroza vlada,samo moj sinak ko cigra😆 A to mi i jeste bitno,da je on zdrav.Nista me nije poustilo,temperatura me obara.Samo da vam se javim😃Imam osjecaj da cete ti i Saska opet u napad 😆Smilujte se malo 😆
E bas mi zao. Mene je malo uhvatilo ali nisam imala temperaturu. Odmaraj, leci se.
Ma ko zna sa Saskom i samnom ti nikad nije sigurno. 😉 A priznj da ti nije dosadno kad nas citas 😃
Stigla sam vasVec sam odgovorila 😃Naravno da mi nije dosadno,lijepo se ismijem a to mi je sad najpotrebnije🤗A sad idem leci,moram ozdraviti do sutra 😆 Nije sala,pocinjemo sa serijom😆ps.Dal moji su presli kriticnih 20 epizoda,vise mi se niko ne javlja,samo napisu da ne spavaju cijelu noc 🤣
Stigla sam vasVec sam odgovorila 😃Naravno da mi nije dosadno,lijepo se ismijem a to mi je sad najpotrebnije🤗A sad idem leci,moram ozdraviti do sutra 😆 Nije sala,pocinjemo sa serijom😆ps.Dal moji su presli kriticnih 20 epizoda,vise mi se niko ne javlja,samo napisu da ne spavaju cijelu noc 🤣