Returning of the written off #32 Invited only - Page 37

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Obavezno u fullu ,veruj mi..a pustis ga malo da ucita par minuta..evo ja to upravo sada radim dok pisem post,meni se ucitava..(dakle posle onog crvenog prozora Bolivud) i takodje mozes da otvoris po dve,tri ili vise da ti se ucitavaju dok gledas onu vec ucitanu..

Ajde kad kazes. Meni je u fulu i slika mutna nekako.
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Srce moje, a sto ovako tuzna , da ne kazem shebana faca 😕

Jel to zato sto su svekar i svekrva IPAK prelezali
🤣

🤣 🤣 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Mozda je do graficke..😕 Kazem u fulu jer kada ti likovi budu kao da su ispred tebe a i titl je veci,osecaj je 😳 Hocu da kupim 3 D televizor, samo jos da nadjem sponzora,a moja deca se navrzla na 5 D crtace, juce leteli ,danas se sankali..vidi se da su moji..😆
nn027 thumbnail

Jutros mi je bolje,nemam temperaturu samo sam slomljena🤢

Drago mi je da ti je bolje..i ovde kod nas u Nisu vlada neki grip..za sada ga prelezali moji svekar i svekrva..sada cemo i mi ostali verovatno..😕

🤣

Jao, odem ja u apoteku da kupim dragoj mami ferveks, pa se zezam sa apotekarkom da mi da nesto najace pocto je za svekrvu a ona mi kaze, pa evo ti ovde pored poljoprivredna apoteka,sigurno ces nesto adekvatno da nadjes..🤣

🤣 Pa sta si ti na to?
Daltoni thumbnail

Iskreno, meni je Madhubala bila jajko smorna sa pocetka. One scene sa Balrajem, pa Romino krestanje koliko mi je samo islo na zivce , da nisam gledala trejler, tesko da bih nastavila.

Meni je MB bila sok na pocetku..barem ona prica sa Balrajem..ono vesanje, ona ubistva, jabuka na Trisninoj maloj glavici..skandalozno..kasnije je postala sapunica ko i svaka druga..

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 Pa sta si ti na to?

Smejala se ko luda..cak sam i svekrvi ispricala a ona kaze,vidim ja od onog ferveksa mi odmah nesto bolje..🤣

nn027 thumbnail

Da me zaboravim najvaznije..ISPKKND OBAVEZNO gledati u Full screen (ceo ekran) formatu i da kazem da su neke epizode na razlicitim stranama u pocetku pa moraju malo da se traze ali sve su tu,nijedna ne hvali..ako bas nesto zapne oko potrage tu smo ja i Smeki da nadjemo..😉
Ako ga gledam u fulu meni koci. U tom smanjenom formatu.kako sam navikla da gledam

Obavezno u fullu ,veruj mi..a pustis ga malo da ucita par minuta..evo ja to upravo sada radim dok pisem post,meni se ucitava..(dakle posle onog crvenog prozora Bolivud) i takodje mozes da otvoris po dve,tri ili vise da ti se ucitavaju dok gledas onu vec ucitanu..

Mozda je do graficke..😕 Kazem u fulu jer kada ti likovi budu kao da su ispred tebe a i titl je veci,osecaj je 😳 Hocu da kupim 3 D televizor, samo jos da nadjem sponzora,a moja deca se navrzla na 5 D crtace, juce leteli ,danas se sankali..vidi se da su moji..😆

Raspust znaci u punom jeku 😃
Pa lap top mi nema ni godinu dana valjda mu je graficka pristojna 😆

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Moram sad pod tus a onda nastavljam dalje... a sutra ce na SY-FC osvanuti peticija "Kety for Sumitra"...

Sanchi darling , nista se ti ne sekiraj . Evo tebi jedan lepi pozdrav od Gange Jagdish Singh
🤣

nn027 thumbnail

Jutros mi je bolje,nemam temperaturu samo sam slomljena🤢

Drago mi je da ti je bolje..i ovde kod nas u Nisu vlada neki grip..za sada ga prelezali moji svekar i svekrva..sada cemo i mi ostali verovatno..😕

🤣

Jao, odem ja u apoteku da kupim dragoj mami ferveks, pa se zezam sa apotekarkom da mi da nesto najace pocto je za svekrvu a ona mi kaze, pa evo ti ovde pored poljoprivredna apoteka,sigurno ces nesto adekvatno da nadjes..🤣

🤣 Pa sta si ti na to?

Smejala se ko luda..cak sam i svekrvi ispricala a ona kaze,vidim ja od onog ferveksa mi odmah nesto bolje..🤣

🤣 Bas si me nasmejala.
Salu na starnu taj ferveks je bas dobar. Stvarno olaksava tegobe. I moja sestra je bolesna i njega pije.

nn027 thumbnail

Moram sad pod tus a onda nastavljam dalje... a sutra ce na SY-FC osvanuti peticija "Kety for Sumitra"...

Sanchi darling , nista se ti ne sekiraj . Evo tebi jedan lepi pozdrav od Gange Jagdish Singh
🤣

Pa gde od Gange. Znas li koliko se Sanci iznervira kad joj pomenu Gangu 😆