Returning of the written off #32 Invited only - Page 36

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Smeki duso, hvala na ohrabrenju, ali vec sam dosadila i sebi esejima a kamoli vama. 🤣

A sto se tice Kushi, ona sasvim s pravom i treba da mu odgovori , potpuno razlicita situacija od one u Madhubali , zasto nisam razumela niti opravdavala onakvo njeno dosadno, upo*no, pa i neprimereno proganjanje RK jer Arnav je ovde izlozio Kushi neprijatnosti i ponizenju, ni krivoj ni duznoj, a ova pod plastom pravde za nekog isto tako njoj nepoznatog pravila budalu od sebe i mislila da ce joj taj arogantni, slavni, superstar drhteci pred silinom njenog besa koji nemam pojma odakle se stvori jer njoj apsolutno nista nije uradio, ocutati i reci vukuci se sve za usi, izvini Madhu,proganjaj me gde god stignes,blati me, mesaj se u moje stvari,ja cu cutati i sad iz ovih stopa odoh u cosak da klecim na kukuruzu, a posle cu i u zatvor.

No , jos je isuvise rano da komentarisem detaljnije, odatle i ovaj skraceni esej, 🤣ali ovaj put nadam se kad svi odgledamo malo vise da cemo podjednako ucestvovati u diskusiji, jer i ja jako volim da citam vasa misljenja i ono sto pisete . Pa kom obojci, kom opanci.
😉😆

Ja bih vas samo zamolila da ne otkrivate unapred detalje iz serije jer Nadi i Keti nece biti interesantno kada dodju do te situacije,a to po meni nije fer...I mama..samo da ti kazem da sada gledam 23.epizodu..TI ???Dokle si stigla?

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Svasta , sad sam iznenatjena i uvretjena. Pa sta ja tvrdim sve vreme za Dal , a niko mi ne veruje🤣

Badi sta ce ti ove zanatlije? 😆 😆 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobar dan..🤗

U prolazu da vas pozdravim🤗

@Specijalno za kume😉

Biki , prava si , nema sta I kad si u prolazu , stignes da me obradujes, aferim 🤗

Cok tesekurderim
😉😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da me zaboravim najvaznije..ISPKKND OBAVEZNO gledati u Full screen (ceo ekran) formatu i da kazem da su neke epizode na razlicitim stranama u pocetku pa moraju malo da se traze ali sve su tu,nijedna ne hvali..ako bas nesto zapne oko potrage tu smo ja i Smeki da nadjemo..😉

Ako ga gledam u fulu meni koci. U tom smanjenom formatu.kako sam navikla da gledam
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kety🤗 drago mi je da ti je bolje. A osecam se isto kao i ti slomljeno.
Jos mi sin ima upalu uva i temperaturu..srce moje nije ni malo nocas spavao.

Odmaraj Biki.

Moram da kazem, mada pretpostavljam da svi znate al opet, mojoj deci , a i meni nista ne pomaze za upalu uha tako kao cuvarkuca .

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako ga gledam u fulu meni koci. U tom smanjenom formatu.kako sam navikla da gledam

Obavezno u fullu ,veruj mi..a pustis ga malo da ucita par minuta..evo ja to upravo sada radim dok pisem post,meni se ucitava..(dakle posle onog crvenog prozora Bolivud) i takodje mozes da otvoris po dve,tri ili vise da ti se ucitavaju dok gledas onu vec ucitanu..

Stephi thumbnail

Drago mi je da ti je bolje..i ovde kod nas u Nisu vlada neki grip..za sada ga prelezali moji svekar i svekrva..sada cemo i mi ostali verovatno..😕

Srce moje, a sto ovako tuzna , da ne kazem shebana faca 😕

Jel to zato sto su svekar i svekrva IPAK prelezali
🤣

Daltoni thumbnail

Srce moje, a sto ovako tuzna , da ne kazem shebana faca 😕

Jel to zato sto su svekar i svekrva IPAK prelezali
🤣

Jao, odem ja u apoteku da kupim dragoj mami ferveks, pa se zezam sa apotekarkom da mi da nesto najace pocto je za svekrvu a ona mi kaze, pa evo ti ovde pored poljoprivredna apoteka,sigurno ces nesto adekvatno da nadjes..🤣

nn027 thumbnail

Ja bih vas samo zamolila da ne otkrivate unapred detalje iz serije jer Nadi i Keti nece biti interesantno kada dodju do te situacije,a to po meni nije fer...I mama..samo da ti kazem da sada gledam 23.epizodu..TI ???Dokle si stigla?

Putine moj ❤️ samo da ti kazem da meni komentari apsolutno ne smetaju. Meni nece umanjiti car gledanja serije. Za Kety ne znam. Neka se ona izjasni.
Znaci sto se mene tice slobodno i bez ikakvog ustrucavanja. 😃

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Obicno tako bude..ljudi se smore oko desete..ali posle dvadesete nema vise te sile koja ih moze zaustaviti..😉

Iskreno, meni je Madhubala bila jajko smorna sa pocetka. One scene sa Balrajem, pa Romino krestanje koliko mi je samo islo na zivce , da nisam gledala trejler, tesko da bih nastavila.