Smeki duso, hvala na ohrabrenju, ali vec sam dosadila i sebi esejima a kamoli vama. 🤣
A sto se tice Kushi, ona sasvim s pravom i treba da mu odgovori , potpuno razlicita situacija od one u Madhubali , zasto nisam razumela niti opravdavala onakvo njeno dosadno, upo*no, pa i neprimereno proganjanje RK jer Arnav je ovde izlozio Kushi neprijatnosti i ponizenju, ni krivoj ni duznoj, a ova pod plastom pravde za nekog isto tako njoj nepoznatog pravila budalu od sebe i mislila da ce joj taj arogantni, slavni, superstar drhteci pred silinom njenog besa koji nemam pojma odakle se stvori jer njoj apsolutno nista nije uradio, ocutati i reci vukuci se sve za usi, izvini Madhu,proganjaj me gde god stignes,blati me, mesaj se u moje stvari,ja cu cutati i sad iz ovih stopa odoh u cosak da klecim na kukuruzu, a posle cu i u zatvor.
No , jos je isuvise rano da komentarisem detaljnije, odatle i ovaj skraceni esej, 🤣ali ovaj put nadam se kad svi odgledamo malo vise da cemo podjednako ucestvovati u diskusiji, jer i ja jako volim da citam vasa misljenja i ono sto pisete . Pa kom obojci, kom opanci. 😉😆
Ja bih vas samo zamolila da ne otkrivate unapred detalje iz serije jer Nadi i Keti nece biti interesantno kada dodju do te situacije,a to po meni nije fer...I mama..samo da ti kazem da sada gledam 23.epizodu..TI ???Dokle si stigla?