Raspust znaci u punom jeku 😃
Pa lap top mi nema ni godinu dana valjda mu je graficka pristojna 😆
Ne sumnjam.. samo ti nastavi u fulu..nisu svi mutni..nadje se poneka losa ,ali srecom retko koja..😉
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
When a lie is repeated hundred times…
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Raspust znaci u punom jeku 😃
Pa lap top mi nema ni godinu dana valjda mu je graficka pristojna 😆
🤣 Bas si me nasmejala.
Salu na starnu taj ferveks je bas dobar. Stvarno olaksava tegobe. I moja sestra je bolesna i njega pije.
Pa gde od Gange. Znas li koliko se Sanci iznervira kad joj pomenu Gangu 😆
Neznas koliko mi je drago 🤗 samo me zanima kako si uspela da sve to provalis sa par epizoda i koliko si ti epizoda zapravo pogledala nocas..po poslednjoj recenici ,se usudjujem da pretpostavim,svih dvadest 😲 ..Sada me zanima da li planiras da nastavis sa gledanjem i ako je odgovor potvrdan, kakvi su ti planovi za ubuduce..volela bih da te pratim..ja cu evo sada odgledati ako treba sve sto sam u zaostatku za tobom..😃
Nemas potreba da nadoknadjujes zaostatak, lose si me procenila,pogledala sam samo 6 , ali se kasnije veceras spremam da nastavim.
Par likova sam , koji su se pojavili do ovih 6 epi namerno izostavila, da ne trcim pred rudu, kao ovaj Zemunac sto se pojavio , kajle, narukvice brate ovo ono , razbuca ih sve dok si rekao keks. Ne izjasnjavam se o njemu jer se pojavio kao vitez koji je spasao Kushi i njene roditelje kad su ih oni huligani vredjali, pa bi navodno on trebao da bude tu pozitivac. Ali meni nesto mirise drugacije. Mada sam mu se slatko nasmejala kad onim huliganima pre tuce rece cuvenu srpsku kletvu al na indijski nacin '' da si pitao mamu , znao bi da sam ti ja tata '' ili u prevodu na srpski je.o sam ti kevu 🤣
Pa toliko si nagrdila tih prvih 20 epizoda da , pravo da ti kazem i ne znam sta sam ocekivala. Ova glumica me podsetila na Drasti i njenu Madhu, po nacinu kako glumi.
To je Indijska serija, po malo naivna, bajkovita...
Nisam razocarana ako te to brine.
Njih dve su najbolje drugarice u realnom zivotu..a DD je ucila da glumi od Sanaje..mada je Sanaja po meni puno bolja od DD..a videces i zasto kada budes odgledala seriju..znam da ce Smeki u ovome da se potpuno slozi samnom..😆
Da me zaboravim najvaznije..ISPKKND OBAVEZNO gledati u Full screen (ceo ekran) formatu i da kazem da su neke epizode na razlicitim stranama u pocetku pa moraju malo da se traze ali sve su tu,nijedna ne hvali..ako bas nesto zapne oko potrage tu smo ja i Smeki da nadjemo..😉
Ja sam odgledala 3 epizode. I odmah da vam kazem, meni nije uopste dosadno. Glumcii su mi se na prvi pogled dopali. Oboje. Idemo dalje. Za pocetak su mi utisci sasvm povoljni.
Kako je Dal pricala ja sam mislila da necu moci ni tih prvih 20 da pogledam.
Polako Nado..jos ima vremena da se smoris..polako..😆 Drago mi je da ti se serija dopala odmah na pocetku..sve izgleda zavisi od toga ko koliko od necega ocekuje..a posto ste vi bile upozorene ,verujem da niste imale prevelika ocekivanja,pa se niste toliko ni razocarale..ili mozda gresim..😕
Pa toliko si nagrdila tih prvih 20 epizoda da , pravo da ti kazem i ne znam sta sam ocekivala. Ova glumica me podsetila na Drasti i njenu Madhu, po nacinu kako glumi.
To je Indijska serija, po malo naivna, bajkovita...
Nisam razocarana ako te to brine.
Ups cerko, sta ces ti u mom uglu, vracaj se brzo na svoje mesto 🤣