Returning of the written off #32 Invited only - Page 38

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Raspust znaci u punom jeku 😃
Pa lap top mi nema ni godinu dana valjda mu je graficka pristojna 😆

Ne sumnjam.. samo ti nastavi u fulu..nisu svi mutni..nadje se poneka losa ,ali srecom retko koja..😉
Daltoni thumbnail

🤣 Bas si me nasmejala.
Salu na starnu taj ferveks je bas dobar. Stvarno olaksava tegobe. I moja sestra je bolesna i njega pije.

Nemam poima..ja to nesmem da pijem, uopste ibrufen i to..meni panadol leci sve od suljeva do uraslih noktiju..😆

Daltoni thumbnail

Pa gde od Gange. Znas li koliko se Sanci iznervira kad joj pomenu Gangu 😆

Jao, sada kada dohvati mitraljez..😲😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Neznas koliko mi je drago 🤗 samo me zanima kako si uspela da sve to provalis sa par epizoda i koliko si ti epizoda zapravo pogledala nocas..po poslednjoj recenici ,se usudjujem da pretpostavim,svih dvadest 😲 ..Sada me zanima da li planiras da nastavis sa gledanjem i ako je odgovor potvrdan, kakvi su ti planovi za ubuduce..volela bih da te pratim..ja cu evo sada odgledati ako treba sve sto sam u zaostatku za tobom..😃

Nemas potreba da nadoknadjujes zaostatak, lose si me procenila,pogledala sam samo 6 , ali se kasnije veceras spremam da nastavim.

Par likova sam , koji su se pojavili do ovih 6 epi namerno izostavila, da ne trcim pred rudu, kao ovaj Zemunac sto se pojavio , kajle, narukvice brate ovo ono , razbuca ih sve dok si rekao keks. Ne izjasnjavam se o njemu jer se pojavio kao vitez koji je spasao Kushi i njene roditelje kad su ih oni huligani vredjali, pa bi navodno on trebao da bude tu pozitivac. Ali meni nesto mirise drugacije. Mada sam mu se slatko nasmejala kad onim huliganima pre tuce rece cuvenu srpsku kletvu al na indijski nacin '' da si pitao mamu , znao bi da sam ti ja tata '' ili u prevodu na srpski je.o sam ti kevu
🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Nemas potreba da nadoknadjujes zaostatak, lose si me procenila,pogledala sam samo 6 , ali se kasnije veceras spremam da nastavim.

Par likova sam , koji su se pojavili do ovih 6 epi namerno izostavila, da ne trcim pred rudu, kao ovaj Zemunac sto se pojavio , kajle, narukvice brate ovo ono , razbuca ih sve dok si rekao keks. Ne izjasnjavam se o njemu jer se pojavio kao vitez koji je spasao Kushi i njene roditelje kad su ih oni huligani vredjali, pa bi navodno on trebao da bude tu pozitivac. Ali meni nesto mirise drugacije. Mada sam mu se slatko nasmejala kad onim huliganima pre tuce rece cuvenu srpsku kletvu al na indijski nacin '' da si pitao mamu , znao bi da sam ti ja tata '' ili u prevodu na srpski je.o sam ti kevu
🤣

Znaci da ja kocim..😕 Sada vas citam u pauzama izmedju epizoda..sada krecem na 25. Koliko ti planiras da pogledas veceras ?Hoces li moci da predjes cenzus ?😲
Stephi thumbnail

Pa toliko si nagrdila tih prvih 20 epizoda da , pravo da ti kazem i ne znam sta sam ocekivala. Ova glumica me podsetila na Drasti i njenu Madhu, po nacinu kako glumi.
To je Indijska serija, po malo naivna, bajkovita...
Nisam razocarana ako te to brine.

Ne ne ne ne

Po ovom sto sam ja videla bice da DD kupi njene glumacke fazone ( sorry Dal )

Kod ove mi je sve prirodnije , spontanije, kod DD mi je nekad nesto bilo prenaglaseno pa me to iritiralo.

Kushi mi je osvojila simpatije dok Madu nije i to pricam o samim pocecima, dakle nema veze sa daljom radnjom gde me je Mabudala totalno dotukla.

Kod Kushi se vidi jedna velika ljubav prema svojoj porodici pre svega, zelja da pomogne , veselost, vrcavost, ali i neka umilnost, ne mogu da kazem poniznost jer nije mi to prava rec ,ali ono postovanje prema starijima, kod nje se jasno vidi da postuje autoritet majke, imala bi ona nesto da kaze kad joj majka govori, ali ipak majcina bude zadnja. Dok kod Madhu, ona sve najbolje zna, postuje mamu ali ipak njena bude zadnja. Ako me kapiras. I zato mi je tad vec Madhu postajala odbojna, najmladja a sve se vrti oko nje, kako ona kaze tako je . Kushi se divno slaze sa sestrom, Madhu kad nesto zacrta ne vredi ni sto je sestra moli da odustane.

E sad ,to su poceci, ali ja i kazem, Kushi mi se od pocetka dopala,ako se situacija bude drugacije razvijala znacu i umecu da procenim zasto i kako. Madhu mi se od pocetka nametnula kao tvrdoglava star-mala koja ne popusta nikom i nizasta i zato nisam mogla da saosecam sa njom uopste.

Stephi thumbnail

Njih dve su najbolje drugarice u realnom zivotu..a DD je ucila da glumi od Sanaje..mada je Sanaja po meni puno bolja od DD..a videces i zasto kada budes odgledala seriju..znam da ce Smeki u ovome da se potpuno slozi samnom..😆

Ups cerko, sta ces ti u mom uglu, vracaj se brzo na svoje mesto 🤣
Stephi thumbnail

Da me zaboravim najvaznije..ISPKKND OBAVEZNO gledati u Full screen (ceo ekran) formatu i da kazem da su neke epizode na razlicitim stranama u pocetku pa moraju malo da se traze ali sve su tu,nijedna ne hvali..ako bas nesto zapne oko potrage tu smo ja i Smeki da nadjemo..😉

Eto. Ja se za strane snalazim jer takva je situacija bila i sa MEIEJ . A za full screen sam upravo htela da vam kazem a zaboravim, steta je da ne mogu da prebacim na full screen jer mi se gasi komp. Zato sam sinoc i odgledala samo toliko epi, a Ivin lap je u NS , Ivana odnela njen,a onaj jedan koji su meni dale a ja nikad nisam htela da ga koristim zbog moje dobro poznate averzije prema lapovima, njemu crko punjac. Gledacu ovako, sta da se radi
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ja sam odgledala 3 epizode. I odmah da vam kazem, meni nije uopste dosadno. Glumcii su mi se na prvi pogled dopali. Oboje. Idemo dalje. Za pocetak su mi utisci sasvm povoljni.
Kako je Dal pricala ja sam mislila da necu moci ni tih prvih 20 da pogledam.

Polako Nado..jos ima vremena da se smoris..polako..😆 Drago mi je da ti se serija dopala odmah na pocetku..sve izgleda zavisi od toga ko koliko od necega ocekuje..a posto ste vi bile upozorene ,verujem da niste imale prevelika ocekivanja,pa se niste toliko ni razocarale..ili mozda gresim..😕

Pa toliko si nagrdila tih prvih 20 epizoda da , pravo da ti kazem i ne znam sta sam ocekivala. Ova glumica me podsetila na Drasti i njenu Madhu, po nacinu kako glumi.
To je Indijska serija, po malo naivna, bajkovita...
Nisam razocarana ako te to brine.

Ne ne ne ne

Po ovom sto sam ja videla bice da DD kupi njene glumacke fazone ( sorry Dal )

Kod ove mi je sve prirodnije , spontanije, kod DD mi je nekad nesto bilo prenaglaseno pa me to iritiralo.

Kushi mi je osvojila simpatije dok Madu nije i to pricam o samim pocecima, dakle nema veze sa daljom radnjom gde me je Mabudala totalno dotukla.

Kod Kushi se vidi jedna velika ljubav prema svojoj porodici pre svega, zelja da pomogne , veselost, vrcavost, ali i neka umilnost, ne mogu da kazem poniznost jer nije mi to prava rec ,ali ono postovanje prema starijima, kod nje se jasno vidi da postuje autoritet majke, imala bi ona nesto da kaze kad joj majka govori, ali ipak majcina bude zadnja. Dok kod Madhu, ona sve najbolje zna, postuje mamu ali ipak njena bude zadnja. Ako me kapiras. I zato mi je tad vec Madhu postajala odbojna, najmladja a sve se vrti oko nje, kako ona kaze tako je . Kushi se divno slaze sa sestrom, Madhu kad nesto zacrta ne vredi ni sto je sestra moli da odustane.

E sad ,to su poceci, ali ja i kazem, Kushi mi se od pocetka dopala,ako se situacija bude drugacije razvijala znacu i umecu da procenim zasto i kako. Madhu mi se od pocetka nametnula kao tvrdoglava star-mala koja ne popusta nikom i nizasta i zato nisam mogla da saosecam sa njom uopste.

Badi napisala sam to zato sto sam Drasti gledala ranije. Htela sam da kazem da su svoje uloge glumile na slican nacin. Dal je objasnila kako stvari stoje.
Daltoni thumbnail

Ups cerko, sta ces ti u mom uglu, vracaj se brzo na svoje mesto 🤣

A taman sam htela da ti odgovorim na predhodni post...🤣