Returning of the written off #32 Invited only - Page 39

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Eto. Ja se za strane snalazim jer takva je situacija bila i sa MEIEJ . A za full screen sam upravo htela da vam kazem a zaboravim, steta je da ne mogu da prebacim na full screen jer mi se gasi komp. Zato sam sinoc i odgledala samo toliko epi, a Ivin lap je u NS , Ivana odnela njen,a onaj jedan koji su meni dale a ja nikad nisam htela da ga koristim zbog moje dobro poznate averzije prema lapovima, njemu crko punjac. Gledacu ovako, sta da se radi

Zasto ti se gasi komp kad je full screen..mozda se uspava, tako je namesten..😲Hoces da pitam muza kako da to prepravimo ?
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Znaci da ja kocim..😕 Sada vas citam u pauzama izmedju epizoda..sada krecem na 25. Koliko ti planiras da pogledas veceras ?Hoces li moci da predjes cenzus ?😲

Naravno, ja hocu sigurno, ali sta vredi kad opet Nale i Kety kaskaju

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa gde od Gange. Znas li koliko se Sanci iznervira kad joj pomenu Gangu 😆

Svasta, pa nego od koga nego od Gange, da nije bilo nje sad bi srecno zivela u Haveliju i masirala Sumitri noge. Ja sam joj i zolju spremila ako joj ovo ne bude dovoljno
🤣

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Srce moje, a sto ovako tuzna , da ne kazem shebana faca 😕

Jel to zato sto su svekar i svekrva IPAK prelezali
🤣

I ja sam je to htjela pitati,ali reko da se ne naljuti 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Putine moj ❤️ samo da ti kazem da meni komentari apsolutno ne smetaju. Meni nece umanjiti car gledanja serije. Za Kety ne znam. Neka se ona izjasni.
Znaci sto se mene tice slobodno i bez ikakvog ustrucavanja. 😃

Ni meni ne smeta,slobodno raspali 😆
Kety76 thumbnail

Sanchi darling , nista se ti ne sekiraj . Evo tebi jedan lepi pozdrav od Gange Jagdish Singh
🤣

Ma gdje je nadje majke ti 🤣

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Zasto ti se gasi komp kad je full screen..mozda se uspava, tako je namesten..😲Hoces da pitam muza kako da to prepravimo ?

Pa mozes, pitaj, ali sutra ce doci i Iva pa cu videti sa njom sta je, za veceras nema veze, odgledacu ovako. Ma nemoj maltretitati coveka, sredicu vec nesto
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Verujem da ce i one da ubrzaju kada predju dvadeset i neku epizodu...Oces da se kladimo ?😉😆
Edited by Daltoni - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Mir u sudnici Saska iznosi svoje utiske

Najpre da kazem , ovo uvodno izlaganje shvatice ocevici Daltoni i Smeker, ostali neupuceni Nada i Kety morace izaci na mesto dogadjaja da bi razumeli

S obzirom da smo za pocetak MORALI da se upoznajemo sa akterima dogadjaja evo ovako :

Ratan Sing me prijatno iznenadio ( ubedjena sam da on glumi Kushinog tatu😆 )

Tetka , tata Ratanova sestra dadisina cerka iz prvog braka . Neverovatno koliko je genetika cudo, isto krestanje, ista zelja za komandovanjem pa cak i isti zavrsni pobednicki pokret , samo sto dadisa zabaci pa priveze maramu oko vrata a tetka debelu pletenicu od sopstvene kose 🤣

Bitudji prevrtljiva kucka, sad je kod Arnava , sad kod RK, vazno je da u oba slucaja na samom pocetku uziva u skandalima, mediji, ovo ono 🤣

Ne mogu ponoviti tacno mesto odigravanja ove radnje, ali prikazase u jednom momentu ( 4-ta epizoda ) kruzni tok u Mumbaju a ja se strecnuh,samo sam ocekivala kada ce Jagi izleteti iz taksija da poleti Gauri u zagrljaj ( tu joj je prvi put rekao da ne moze bez nje, a poznajem kruzni tok ko svoj dzep, a poznajem i Jagija😆 )

Arnav ? hmmm pa moj RK je mala maca u odnosu na njega, on je imao bar neko opravdanje sto se sveti Mabudali, sta bi Arnavu !?

S tim u vezi prelazim na sledeceg aktera Kushi . Da je na vreme isla na casove kod Mabudale za ono sto njoj Arnav uradi na onoj reviji, da su Madu i RK u pitanju, RK-u bi vec uveliko krvario nos ili bi mu bila rasecena arkada. 😉

Sve u svemu , zakljucila sam da Indijke pate od poremecenog centra za ravnotezu, malo malo pa padnu u narucje zgodnog mladog bogatasa. Ne znam da li ce tako biti sa Kushi,ali ako bude Arnav nek se pripremi za dve -tri operacije bruha. Zato je RK tako cesto zavrsavao u bolnici od kako je upoznao Madhu.

I da zavrsim uvodnu rec,ne znam zasto se prica o tih 20 epizoda da su dosadne i da ih je tesko odgledati.

Meni se svidelo, ali zaista. 👍🏼

Neznas koliko mi je drago 🤗 samo me zanima kako si uspela da sve to provalis sa par epizoda i koliko si ti epizoda zapravo pogledala nocas..po poslednjoj recenici ,se usudjujem da pretpostavim,svih dvadest 😲 ..Sada me zanima da li planiras da nastavis sa gledanjem i ako je odgovor potvrdan, kakvi su ti planovi za ubuduce..volela bih da te pratim..ja cu evo sada odgledati ako treba sve sto sam u zaostatku za tobom..😃

Nemas potreba da nadoknadjujes zaostatak, lose si me procenila,pogledala sam samo 6 , ali se kasnije veceras spremam da nastavim.

Par likova sam , koji su se pojavili do ovih 6 epi namerno izostavila, da ne trcim pred rudu, kao ovaj Zemunac sto se pojavio , kajle, narukvice brate ovo ono , razbuca ih sve dok si rekao keks. Ne izjasnjavam se o njemu jer se pojavio kao vitez koji je spasao Kushi i njene roditelje kad su ih oni huligani vredjali, pa bi navodno on trebao da bude tu pozitivac. Ali meni nesto mirise drugacije. Mada sam mu se slatko nasmejala kad onim huliganima pre tuce rece cuvenu srpsku kletvu al na indijski nacin '' da si pitao mamu , znao bi da sam ti ja tata '' ili u prevodu na srpski je.o sam ti kevu
🤣

Znaci da ja kocim..😕 Sada vas citam u pauzama izmedju epizoda..sada krecem na 25. Koliko ti planiras da pogledas veceras ?Hoces li moci da predjes cenzus ?😲

Samo vi gledajte svojim tempom,stici cemo Nada i ja 😆