Originally posted by: saska

Mir u sudnici Saska iznosi svoje utiske
Najpre da kazem , ovo uvodno izlaganje shvatice ocevici Daltoni i Smeker, ostali neupuceni Nada i Kety morace izaci na mesto dogadjaja da bi razumeli
S obzirom da smo za pocetak MORALI da se upoznajemo sa akterima dogadjaja evo ovako :
Ratan Sing me prijatno iznenadio ( ubedjena sam da on glumi Kushinog tatu😆 )
Tetka , tata Ratanova sestra dadisina cerka iz prvog braka . Neverovatno koliko je genetika cudo, isto krestanje, ista zelja za komandovanjem pa cak i isti zavrsni pobednicki pokret , samo sto dadisa zabaci pa priveze maramu oko vrata a tetka debelu pletenicu od sopstvene kose 🤣
Bitudji prevrtljiva kucka, sad je kod Arnava , sad kod RK, vazno je da u oba slucaja na samom pocetku uziva u skandalima, mediji, ovo ono 🤣
Ne mogu ponoviti tacno mesto odigravanja ove radnje, ali prikazase u jednom momentu ( 4-ta epizoda ) kruzni tok u Mumbaju a ja se strecnuh,samo sam ocekivala kada ce Jagi izleteti iz taksija da poleti Gauri u zagrljaj ( tu joj je prvi put rekao da ne moze bez nje, a poznajem kruzni tok ko svoj dzep, a poznajem i Jagija😆 )
Arnav ? hmmm pa moj RK je mala maca u odnosu na njega, on je imao bar neko opravdanje sto se sveti Mabudali, sta bi Arnavu !?
S tim u vezi prelazim na sledeceg aktera Kushi . Da je na vreme isla na casove kod Mabudale za ono sto njoj Arnav uradi na onoj reviji, da su Madu i RK u pitanju, RK-u bi vec uveliko krvario nos ili bi mu bila rasecena arkada. 😉
Sve u svemu , zakljucila sam da Indijke pate od poremecenog centra za ravnotezu, malo malo pa padnu u narucje zgodnog mladog bogatasa. Ne znam da li ce tako biti sa Kushi,ali ako bude Arnav nek se pripremi za dve -tri operacije bruha. Zato je RK tako cesto zavrsavao u bolnici od kako je upoznao Madhu.
I da zavrsim uvodnu rec,ne znam zasto se prica o tih 20 epizoda da su dosadne i da ih je tesko odgledati.
Meni se svidelo, ali zaista. 👍🏼
Neznas koliko mi je drago 🤗 samo me zanima kako si uspela da sve to provalis sa par epizoda i koliko si ti epizoda zapravo pogledala nocas..po poslednjoj recenici ,se usudjujem da pretpostavim,svih dvadest 😲 ..Sada me zanima da li planiras da nastavis sa gledanjem i ako je odgovor potvrdan, kakvi su ti planovi za ubuduce..volela bih da te pratim..ja cu evo sada odgledati ako treba sve sto sam u zaostatku za tobom..😃
Nemas potreba da nadoknadjujes zaostatak, lose si me procenila,pogledala sam samo 6 , ali se kasnije veceras spremam da nastavim.
Par likova sam , koji su se pojavili do ovih 6 epi namerno izostavila, da ne trcim pred rudu, kao ovaj Zemunac sto se pojavio , kajle, narukvice brate ovo ono , razbuca ih sve dok si rekao keks. Ne izjasnjavam se o njemu jer se pojavio kao vitez koji je spasao Kushi i njene roditelje kad su ih oni huligani vredjali, pa bi navodno on trebao da bude tu pozitivac. Ali meni nesto mirise drugacije. Mada sam mu se slatko nasmejala kad onim huliganima pre tuce rece cuvenu srpsku kletvu al na indijski nacin '' da si pitao mamu , znao bi da sam ti ja tata '' ili u prevodu na srpski je.o sam ti kevu 🤣
Znaci da ja kocim..😕 Sada vas citam u pauzama izmedju epizoda..sada krecem na 25. Koliko ti planiras da pogledas veceras ?Hoces li moci da predjes cenzus ?😲
Naravno, ja hocu sigurno, ali sta vredi kad opet Nale i Kety kaskaju