Returning of the written off #32 Invited only - Page 35

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Steta sto nema uloga Anandi.Nataly i ja bi je jednoglasno dodijelile jednoj osobi 🤣🤣🤣[
Kome 😲 ?

Napisala sam ti u pm 😆Posto nas citaju da ne shvate pogresno 🤣

Da znas da bih i ja za nju glasala. Izbor vam je pravi 😃 🤣

Ajde pustite i meni u PM, sto ste veverice..😆

Neka ti Kety napise. Najbolje je da cujes iz prve ruke i sa pratecim obrazlozenjem 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
E Nado ja tebi napisah obrazlozenje u pm,posto si trazila a bolje da nisi 🤣 Ti zaboravila da sam ja Bosanka,gdje ces Bosancu traziti da ti nesto pojasni,sad imas tri dana sta citati 🤣Dok dodjes do kraja zaboravit ces sta je gore napisano 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Neka ti Kety napise. Najbolje je da cujes iz prve ruke i sa pratecim obrazlozenjem 😆

Sad cu da joj objasnim kao i tebi 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja sam odgledala 3 epizode. I odmah da vam kazem, meni nije uopste dosadno. Glumcii su mi se na prvi pogled dopali. Oboje. Idemo dalje. Za pocetak su mi utisci sasvm povoljni.
Kako je Dal pricala ja sam mislila da necu moci ni tih prvih 20 da pogledam.

Svasta , sad sam iznenatjena i uvretjena. Pa sta ja tvrdim sve vreme za Dal , a niko mi ne veruje🤣

Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Sad cu da joj objasnim kao i tebi 🤣

Hvala na objasanjenju ..bilo je detaljno i vise nego dovoljno..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Svasta , sad sam iznenatjena i uvretjena. Pa sta ja tvrdim sve vreme za Dal , a niko mi ne veruje🤣

Ovaj gore je Nata.. a ja mogu samo Putin da budem..😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Hvala Saska na iscrpnom objasnjenju ja stvarno volim da citam sve sto ti napises ali stvarno😃
A sad o Arnavu decko je izgubljen u proslosti,i misli da je on bog zato se tako ponasa prema Kushi njemu niko ne sme nista da kaze a zamisli ona se usudila e to je razlog u pocetku😉.Ali videces da ni ona njemu ne ostaje duzna vraca mu i te kako odusevljava me

Smeki duso, hvala na ohrabrenju, ali vec sam dosadila i sebi esejima a kamoli vama. 🤣

A sto se tice Kushi, ona sasvim s pravom i treba da mu odgovori , potpuno razlicita situacija od one u Madhubali , zasto nisam razumela niti opravdavala onakvo njeno dosadno, upo*no, pa i neprimereno proganjanje RK jer Arnav je ovde izlozio Kushi neprijatnosti i ponizenju, ni krivoj ni duznoj, a ova pod plastom pravde za nekog isto tako njoj nepoznatog pravila budalu od sebe i mislila da ce joj taj arogantni, slavni, superstar drhteci pred silinom njenog besa koji nemam pojma odakle se stvori jer njoj apsolutno nista nije uradio, ocutati i reci vukuci se sve za usi, izvini Madhu,proganjaj me gde god stignes,blati me, mesaj se u moje stvari,ja cu cutati i sad iz ovih stopa odoh u cosak da klecim na kukuruzu, a posle cu i u zatvor.

No , jos je isuvise rano da komentarisem detaljnije, odatle i ovaj skraceni esej, 🤣ali ovaj put nadam se kad svi odgledamo malo vise da cemo podjednako ucestvovati u diskusiji, jer i ja jako volim da citam vasa misljenja i ono sto pisete . Pa kom obojci, kom opanci.
😉😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Gotov Nado😡 sad se lozi vatra na sred dvorista skuplja se drustvo i pravi se gulas od zeca.I onda ide Mileneaaa dodaj mi ovo ,ono i tako u krug😡 a ja bi da gledam

Smeki, sve nekako imam utisak da ti ipak nece pasti tesko da se neki zeka okrece na raznju ili da od njega prave gulas
🤣
Daltoni thumbnail
Da me zaboravim najvaznije..ISPKKND OBAVEZNO gledati u Full screen (ceo ekran) formatu i da kazem da su neke epizode na razlicitim stranama u pocetku pa moraju malo da se traze ali sve su tu,nijedna ne hvali..ako bas nesto zapne oko potrage tu smo ja i Smeki da nadjemo..😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

E Nado ja tebi napisah obrazlozenje u pm,posto si trazila a bolje da nisi 🤣 Ti zaboravila da sam ja Bosanka,gdje ces Bosancu traziti da ti nesto pojasni,sad imas tri dana sta citati 🤣Dok dodjes do kraja zaboravit ces sta je gore napisano 🤣

Ne brini. Kad je nesto pametno nikad nije predugo😉
A i ti si dobila esej 😆