Obratite paznju. Ista scena 😉 😃
Hvala Biki ❤️
Pa kako si uspela majke ti, ja se toliko mucila 👏
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
CASE IN COURT 31.8
UMAR KHAYID 1.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Why she gets bollywood movies
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Happy Birthday wat_up 🎂
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Celebs pictures during Ganesh Festival
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Jee Le Zaraa Is Happening
Hvala Biki ❤️
Badi proveri da li si mi dala dobar link. Nece da mi otvori.
A kazu kao skriva se Mehmet od javnosti, pa se sve vise postavljaju ovakve slike ( pa tako je to kad covek stoji cvrsto na zemlji, ne visi po oblacima ) 🤣
edit opet nece
Daj link
http://oi42.urlremoved.com/9tcwuo.jpg
Badi proveri da li si mi dala dobar link. Nece da mi otvori.
Badi, dobar je link ali kad sam ga iskopirala onda se pojavljuje ono da izmedju da je uklonjen.
E Nadice vrati ti mene..😆.evo ga sa svim peskiricima😆😆
Nadam se da cete posle ovog imati lepe snove 😳kao ja sa vecerasnjim mojim modelom-desnim😆
Auh Biki, ja se toliko trudila da obradujem tebe i da ti pokazem koliko zajednickog imaju tvoja dva modela, kad ono obradova ti nas 😆
Jos kad bismo uspeli da nadjemo RK sa peskircicem, ali nesto se pribojavam da toga nece biti. Znas, krive noge... ovo ono...🤣 a moze brate lepo da sedne ko Shiv i Boran, ko ce videti ili bolje receno ko ce bas zagledati u noge
Badi ako si htela direktno sa neta, nekad nece da se postavi. Ja je onda ucitam prvo u komp pa je onda postavljam na topik.
A nadam se da ovaj crveni peskircic nije isti onaj koji sam ja prosledila Nadi na prethodnom topicu 🤣
Hvala Biki ❤️
Badi ako si htela direktno sa neta, nekad nece da se postavi. Ja je onda ucitam prvo u komp pa je onda postavljam na topik.
Nada dji, nemojte mi molim vas prosipati te vase mudrosti iz NASE. Mi obicni smrtnici moramo ono sto umemo , samdji ?😳