Returning of the written off #31 Invited only - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.9k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Obratite paznju. Ista scena 😉 😃
Hvala Biki ❤️

Pa kako si uspela majke ti, ja se toliko mucila
👏
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

👏

Badi ako si htela direktno sa neta, nekad nece da se postavi. Ja je onda ucitam prvo u komp pa je onda postavljam na topik.
Stephi thumbnail

Badi proveri da li si mi dala dobar link. Nece da mi otvori.

Badi, dobar je link ali kad sam ga iskopirala onda se pojavljuje ono da izmedju da je uklonjen.
nn027 thumbnail

A kazu kao skriva se Mehmet od javnosti, pa se sve vise postavljaju ovakve slike ( pa tako je to kad covek stoji cvrsto na zemlji, ne visi po oblacima ) 🤣

edit opet nece

Daj link

http://oi42.urlremoved.com/9tcwuo.jpg

Badi proveri da li si mi dala dobar link. Nece da mi otvori.

Badi, dobar je link ali kad sam ga iskopirala onda se pojavljuje ono da izmedju da je uklonjen.

😕 Ma tako ti je to .Kad nece onda nece
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

E Nadice vrati ti mene..😆.evo ga sa svim peskiricima😆😆

Nadam se da cete posle ovog imati lepe snove 😳kao ja sa vecerasnjim mojim modelom-desnim😆

Auh Biki, ja se toliko trudila da obradujem tebe i da ti pokazem koliko zajednickog imaju tvoja dva modela, kad ono obradova ti nas 😆

Jos kad bismo uspeli da nadjemo RK sa peskircicem, ali nesto se pribojavam da toga nece biti. Znas, krive noge... ovo ono...🤣 a moze brate lepo da sedne ko Shiv i Boran, ko ce videti ili bolje receno ko ce bas zagledati u noge

Stephi thumbnail
A nadam se da ovaj crveni peskircic nije isti onaj koji sam ja prosledila Nadi na prethodnom topicu 🤣

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

Auh Biki, ja se toliko trudila da obradujem tebe i da ti pokazem koliko zajednickog imaju tvoja dva modela, kad ono obradova ti nas 😆

Jos kad bismo uspeli da nadjemo RK sa peskircicem, ali nesto se pribojavam da toga nece biti. Znas, krive noge... ovo ono...🤣 a moze brate lepo da sedne ko Shiv i Boran, ko ce videti ili bolje receno ko ce bas zagledati u noge

Tako je Badi. Ko ce gledati noge pored peskirica . Noge manje, vise ali peskiric...😃
Stephi thumbnail

Badi ako si htela direktno sa neta, nekad nece da se postavi. Ja je onda ucitam prvo u komp pa je onda postavljam na topik.

Nada dji, nemojte mi molim vas prosipati te vase mudrosti iz NASE. Mi obicni smrtnici moramo ono sto umemo , samdji ?
😳
nn027 thumbnail

A nadam se da ovaj crveni peskircic nije isti onaj koji sam ja prosledila Nadi na prethodnom topicu 🤣

Ma Badi ima velike sanse da jeste 😆 Sta ima veze . Na obe slike je sve sto sam "pobrojala" tu 🤣
nn027 thumbnail

Obratite paznju. Ista scena 😉 😃
Hvala Biki ❤️

👏

Nada dji, nemojte mi molim vas prosipati te vase mudrosti iz NASE. Mi obicni smrtnici moramo ono sto umemo , samdji ?
😳

Badi sve su me to devojke naucile ovde. Vreme je da i ti to naucis. 😉