Returning of the written off #31 Invited only - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.9k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Da li je to u pozoristu fajront?😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Tako je Badi. Ko ce gledati noge pored peskirica . Noge manje, vise ali peskiric...😃

A kad pomislim da su mene upravo prvo noge oborile s nogu pa onda sve ostalo 😆

nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

E Nadice vrati ti mene..😆.evo ga sa svim peskiricima😆😆

Nadam se da cete posle ovog imati lepe snove 😳kao ja sa vecerasnjim mojim modelom-desnim😆

Auh Biki, ja se toliko trudila da obradujem tebe i da ti pokazem koliko zajednickog imaju tvoja dva modela, kad ono obradova ti nas 😆

Jos kad bismo uspeli da nadjemo RK sa peskircicem, ali nesto se pribojavam da toga nece biti. Znas, krive noge... ovo ono...🤣 a moze brate lepo da sedne ko Shiv i Boran, ko ce videti ili bolje receno ko ce bas zagledati u noge

Tako je Badi. Ko ce gledati noge pored peskirica . Noge manje, vise ali peskiric...😃

A kad pomislim da su mene upravo prvo noge oborile s nogu pa onda sve ostalo 😆

Neiskustvo Badi. Neiskustvo 😆
nn027 thumbnail
Badi sta mislis jel' nam vreme za spavanje ? Sad ce 4 😃
Stephi thumbnail

TRADICIONALNI TIP
Mehmet Akif Alakurt: Teka ruka i njeno srce Boran-age
25.01.2013. 1 gloria

Poput veine zvijezda turskih sapunica, i Mehmet Akif Alakurt (33) u svijet show businessa uao je ravno s modne piste. Markantni glumac, koji se proslavio ulogom potenjaine Borana u TV serijalu "Sila", zahvaljujui muevnim crtama lica i visini od 190 centimetara postao je maneken odmah nakon srednje kole. Izgled mu je uvijek bio glavni adut, a svi modni poslovi koje je dobivao polako su ga vodili prema TV kamerama i glumi. Debitirao je 2002. u serijalu "Kirik Ayna" (Slomljeno ogledalo), a etiri godine poslije "Sila" ga je lansirala me'u zvijezde.

Na snimanju "Sile" Mehmet se strastveno zaljubio. Ali ne u svoju prelijepu partnericu Cansu Dere, nego u plavokosu Leylu Basak (27) koja se pojavljuje u nekim scenama u ulozi Boranove nikad prealjene zarunice Yezde. S Leylom, Azerbejdankom iz Bakua, bio je u vezi godinu i pol.

- Cansu nije osoba s kojom bih se privatno druio. Ne odgovaramo si ni karakterom ni ivotnim stavovima i stoga ne moemo biti prijatelji. Dvije godine smo proveli zajedno na snimanju i ni u emu se nismo sl*gali tako da ne vjerujem da u ikad s njom ponovno raditi - izjavio je Mehmet Akif Alakurt.

Inae, na snimanju je u nekoliko navrata doao do izraaja njegov eksplozivan karakter - koji je posve u suprotnosti sa smirenim i ozbiljnim Boran-agom. Do medija su doprle vijesti da se potukao s ajdijom, a nedugo potom i da je doao u sukob s kostimografkinjom, koja ga je ak prijavila policiji jer ju je - iamarao.

Mehmet Akif Alakurt sigurno ima teku ruku, ali i njeno srce te vrlo tradicionalan pogled na ivot i obitelj.

- Od svoje budue ene oekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domaica i da me uvijek doeka kad dolazim kui, pa makar to bilo i usred noi. ene obino nita ne komentiraju kad to kaem, ali znam da im se u dubini due svi'a to to govorim - kae Mehmet, no ini se da se njegovoj djevojci Selin Demiratar to ipak nije svidjelo. Prije mjesec dana ona je u jednom intervjuu izjavila da e Novu godinu doekati sama i - slobodna.

Evo i kontra informacija :

Koje novinarstvo Boze dragi.
Uzas

1.Covjek ruku nije povrijedio niti ziletom, niti u tuci nego je ruku povrijedio usljed nesrece u kupatilu.Bilo je sluzbeno obavjestenje za stampu povodom toga.
2. Kostimografkinju nije on udaro vec joj je dao kritiku i zahtijevao da ispegla kosulju, nakon cega je doslo do naguravanja i samara od strane doticne.
Doticna je podnijela prijavu, trazila zatvorsku kaznu, ali je Akif odbio samo novcanu kaznu i to minimalnu.
3. Ovo za zenu covjek nikada nije izjavio
4. Cansu i on prezvakana prica.covjek je rekao da si ne odgovaraju, ali da je postuje i da ne bi radio sa njom. Mladost-ludost, uzarena glava.

Dakle i ove glasine oko Mehmeta su pomalo slicne S.
i njegovim problemima sa koleginicama,
sto covek zgodniji, vise prijava , ccc
a narocito kad sebi izgleda neko hoce da da na znacaju preko tudjih ledja

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Da li je to u pozoristu fajront?😃

Da da fajront,neka skracena predstava bila veceras...Nemam vise snage 🤢😆
Stephi thumbnail

Badi sta mislis jel' nam vreme za spavanje ? Sad ce 4 😃

Ja cekam mladju cerku da se vrati iz grada, tako da cu verovatno odmah i dorucak praviti. 😆Ali hajde ti, imala si tezak dan. Nadam se da cemo se cuti sutra i da ce sve biti u redu. Spavaj lepo badi

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

TRADICIONALNI TIP
25.01.2013. 1 gloria

Poput veine zvijezda turskih sapunica, i Mehmet Akif Alakurt (33) u svijet show businessa uao je ravno s modne piste. Markantni glumac, koji se proslavio ulogom potenjaine Borana u TV serijalu "Sila", zahvaljujui muevnim crtama lica i visini od 190 centimetara postao je maneken odmah nakon srednje kole. Izgled mu je uvijek bio glavni adut, a svi modni poslovi koje je dobivao polako su ga vodili prema TV kamerama i glumi. Debitirao je 2002. u serijalu "Kirik Ayna" (Slomljeno ogledalo), a etiri godine poslije "Sila" ga je lansirala me'u zvijezde.

Na snimanju "Sile" Mehmet se strastveno zaljubio. Ali ne u svoju prelijepu partnericu Cansu Dere, nego u plavokosu Leylu Basak (27) koja se pojavljuje u nekim scenama u ulozi Boranove nikad prealjene zarunice Yezde. S Leylom, Azerbejdankom iz Bakua, bio je u vezi godinu i pol.

- Cansu nije osoba s kojom bih se privatno druio. Ne odgovaramo si ni karakterom ni ivotnim stavovima i stoga ne moemo biti prijatelji. Dvije godine smo proveli zajedno na snimanju i ni u emu se nismo sl*gali tako da ne vjerujem da u ikad s njom ponovno raditi - izjavio je Mehmet Akif Alakurt.

Inae, na snimanju je u nekoliko navrata doao do izraaja njegov eksplozivan karakter - koji je posve u suprotnosti sa smirenim i ozbiljnim Boran-agom. Do medija su doprle vijesti da se potukao s ajdijom, a nedugo potom i da je doao u sukob s kostimografkinjom, koja ga je ak prijavila policiji jer ju je - iamarao.

Mehmet Akif Alakurt sigurno ima teku ruku, ali i njeno srce te vrlo tradicionalan pogled na ivot i obitelj.

- Od svoje buduce zene ocekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domacica i da me uvijek doceka kad dolazim kuci, pa makar to bilo i usred noci. zene obino nista ne komentiraju kad to kazem, ali znam da im se u dubini duse svidja sto to govorim - kaze Mehmet, no ini se da se njegovoj djevojci Selin Demiratar to ipak nije svidjelo. Prije mjesec dana ona je u jednom intervjuu izjavila da e Novu godinu doekati sama i - slobodna.

Uzas

1.Covjek ruku nije povrijedio niti ziletom, niti u tuci nego je ruku povrijedio usljed nesrece u kupatilu.Bilo je sluzbeno obavjestenje za stampu povodom toga.
2. Kostimografkinju nije on udaro vec joj je dao kritiku i zahtijevao da ispegla kosulju, nakon cega je doslo do naguravanja i samara od strane doticne.
Doticna je podnijela prijavu, trazila zatvorsku kaznu, ali je Akif odbio samo novcanu kaznu i to minimalnu.
4. Cansu i on prezvakana prica.covjek je rekao da si ne odgovaraju, ali da je postuje i da ne bi radio sa njom. Mladost-ludost, uzarena glava.

@ BOLD E Borane Borane nema srece za nas dvoje 🤣 A taman sam pomislila da si covek mog zivota 😳
Stephi thumbnail

Neiskustvo Badi. Neiskustvo 😆

Pa mlada sam , ima vremena, naucicu, iskustvo dolazi s godinama
😉
nn027 thumbnail

TRADICIONALNI TIP
25.01.2013. 1 gloria

- Od svoje budue ene oekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domaica i da me uvijek doeka kad dolazim kui, pa makar to bilo i usred noi. ene obino nita ne komentiraju kad to kaem, ali znam da im se u dubini due svi'a to to govorim - kae Mehmet, no ini se da se njegovoj djevojci Selin Demiratar to ipak nije svidjelo. Prije mjesec dana ona je u jednom intervjuu izjavila da e Novu godinu doekati sama i - slobodna.

Uzas

Ko ce ga znati sta je tu istina? Novinari vole da pisu sve i svasta a opet neki je povod i za to pisanje morao da potoji. 😕