Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
Akshara’s karma
Mihir - The d*uchebag
Shilpa Shetty's Bandra Restaurant
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Agree or not?
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
The Soul Remembers - PraShiv SS
GEETU vs MAIRA 5.9
Alia recent clicks
Tako je Badi. Ko ce gledati noge pored peskirica . Noge manje, vise ali peskiric...😃
E Nadice vrati ti mene..😆.evo ga sa svim peskiricima😆😆
Nadam se da cete posle ovog imati lepe snove 😳kao ja sa vecerasnjim mojim modelom-desnim😆
Auh Biki, ja se toliko trudila da obradujem tebe i da ti pokazem koliko zajednickog imaju tvoja dva modela, kad ono obradova ti nas 😆
Jos kad bismo uspeli da nadjemo RK sa peskircicem, ali nesto se pribojavam da toga nece biti. Znas, krive noge... ovo ono...🤣 a moze brate lepo da sedne ko Shiv i Boran, ko ce videti ili bolje receno ko ce bas zagledati u noge
Tako je Badi. Ko ce gledati noge pored peskirica . Noge manje, vise ali peskiric...😃
A kad pomislim da su mene upravo prvo noge oborile s nogu pa onda sve ostalo 😆![]()
![]()
Poput veine zvijezda turskih sapunica, i Mehmet Akif Alakurt (33) u svijet show businessa uao je ravno s modne piste. Markantni glumac, koji se proslavio ulogom potenjaine Borana u TV serijalu "Sila", zahvaljujui muevnim crtama lica i visini od 190 centimetara postao je maneken odmah nakon srednje kole. Izgled mu je uvijek bio glavni adut, a svi modni poslovi koje je dobivao polako su ga vodili prema TV kamerama i glumi. Debitirao je 2002. u serijalu "Kirik Ayna" (Slomljeno ogledalo), a etiri godine poslije "Sila" ga je lansirala me'u zvijezde.
Na snimanju "Sile" Mehmet se strastveno zaljubio. Ali ne u svoju prelijepu partnericu Cansu Dere, nego u plavokosu Leylu Basak (27) koja se pojavljuje u nekim scenama u ulozi Boranove nikad prealjene zarunice Yezde. S Leylom, Azerbejdankom iz Bakua, bio je u vezi godinu i pol.
- Cansu nije osoba s kojom bih se privatno druio. Ne odgovaramo si ni karakterom ni ivotnim stavovima i stoga ne moemo biti prijatelji. Dvije godine smo proveli zajedno na snimanju i ni u emu se nismo sl*gali tako da ne vjerujem da u ikad s njom ponovno raditi - izjavio je Mehmet Akif Alakurt.
Inae, na snimanju je u nekoliko navrata doao do izraaja njegov eksplozivan karakter - koji je posve u suprotnosti sa smirenim i ozbiljnim Boran-agom. Do medija su doprle vijesti da se potukao s ajdijom, a nedugo potom i da je doao u sukob s kostimografkinjom, koja ga je ak prijavila policiji jer ju je - iamarao.
Mehmet Akif Alakurt sigurno ima teku ruku, ali i njeno srce te vrlo tradicionalan pogled na ivot i obitelj.
- Od svoje budue ene oekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domaica i da me uvijek doeka kad dolazim kui, pa makar to bilo i usred noi. ene obino nita ne komentiraju kad to kaem, ali znam da im se u dubini due svi'a to to govorim - kae Mehmet, no ini se da se njegovoj djevojci Selin Demiratar to ipak nije svidjelo. Prije mjesec dana ona je u jednom intervjuu izjavila da e Novu godinu doekati sama i - slobodna.Da da fajront,neka skracena predstava bila veceras...Nemam vise snage 🤢😆Da li je to u pozoristu fajront?😃
Badi sta mislis jel' nam vreme za spavanje ? Sad ce 4 😃
@ BOLD E Borane Borane nema srece za nas dvoje 🤣 A taman sam pomislila da si covek mog zivota 😳
TRADICIONALNI TIPMehmet Akif Alakurt: Teka ruka i njeno srce Boran-age25.01.2013. 1 gloriaPoput veine zvijezda turskih sapunica, i Mehmet Akif Alakurt (33) u svijet show businessa uao je ravno s modne piste. Markantni glumac, koji se proslavio ulogom potenjaine Borana u TV serijalu "Sila", zahvaljujui muevnim crtama lica i visini od 190 centimetara postao je maneken odmah nakon srednje kole. Izgled mu je uvijek bio glavni adut, a svi modni poslovi koje je dobivao polako su ga vodili prema TV kamerama i glumi. Debitirao je 2002. u serijalu "Kirik Ayna" (Slomljeno ogledalo), a etiri godine poslije "Sila" ga je lansirala me'u zvijezde.
Na snimanju "Sile" Mehmet se strastveno zaljubio. Ali ne u svoju prelijepu partnericu Cansu Dere, nego u plavokosu Leylu Basak (27) koja se pojavljuje u nekim scenama u ulozi Boranove nikad prealjene zarunice Yezde. S Leylom, Azerbejdankom iz Bakua, bio je u vezi godinu i pol.
- Cansu nije osoba s kojom bih se privatno druio. Ne odgovaramo si ni karakterom ni ivotnim stavovima i stoga ne moemo biti prijatelji. Dvije godine smo proveli zajedno na snimanju i ni u emu se nismo sl*gali tako da ne vjerujem da u ikad s njom ponovno raditi - izjavio je Mehmet Akif Alakurt.
Inae, na snimanju je u nekoliko navrata doao do izraaja njegov eksplozivan karakter - koji je posve u suprotnosti sa smirenim i ozbiljnim Boran-agom. Do medija su doprle vijesti da se potukao s ajdijom, a nedugo potom i da je doao u sukob s kostimografkinjom, koja ga je ak prijavila policiji jer ju je - iamarao.
Mehmet Akif Alakurt sigurno ima teku ruku, ali i njeno srce te vrlo tradicionalan pogled na ivot i obitelj.
- Od svoje buduce zene ocekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domacica i da me uvijek doceka kad dolazim kuci, pa makar to bilo i usred noci. zene obino nista ne komentiraju kad to kazem, ali znam da im se u dubini duse svidja sto to govorim - kaze Mehmet, no ini se da se njegovoj djevojci Selin Demiratar to ipak nije svidjelo. Prije mjesec dana ona je u jednom intervjuu izjavila da e Novu godinu doekati sama i - slobodna.
Evo i kontra informacija :
Koje novinarstvoBoze dragi.
Uzas
1.Covjek ruku nije povrijedio niti ziletom, niti u tuci nego je ruku povrijedio usljed nesrece u kupatilu.Bilo je sluzbeno obavjestenje za stampu povodom toga.
2. Kostimografkinju nije on udaro vec joj je dao kritiku i zahtijevao da ispegla kosulju, nakon cega je doslo do naguravanja i samara od strane doticne.
Doticna je podnijela prijavu, trazila zatvorsku kaznu, ali je Akif odbio samo novcanu kaznu i to minimalnu.
3. Ovo za zenu covjek nikada nije izjavio
4. Cansu i on prezvakana prica.covjek je rekao da si ne odgovaraju, ali da je postuje i da ne bi radio sa njom. Mladost-ludost, uzarena glava.
Dakle i ove glasine oko Mehmeta su pomalo slicne S. i njegovim problemima sa koleginicama, sto covek zgodniji, vise prijava , ccc
a narocito kad sebi izgleda neko hoce da da na znacaju preko tudjih ledja
Neiskustvo Badi. Neiskustvo 😆
TRADICIONALNI TIPMehmet Akif Alakurt: Teka ruka i njeno srce Boran-age25.01.2013. 1 gloriaPoput veine zvijezda turskih sapunica, i Mehmet Akif Alakurt (33) u svijet show businessa uao je ravno s modne piste. Markantni glumac, koji se proslavio ulogom potenjaine Borana u TV serijalu "Sila", zahvaljujui muevnim crtama lica i visini od 190 centimetara postao je maneken odmah nakon srednje kole. Izgled mu je uvijek bio glavni adut, a svi modni poslovi koje je dobivao polako su ga vodili prema TV kamerama i glumi. Debitirao je 2002. u serijalu "Kirik Ayna" (Slomljeno ogledalo), a etiri godine poslije "Sila" ga je lansirala me'u zvijezde.
- Od svoje budue ene oekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domaica i da me uvijek doeka kad dolazim kui, pa makar to bilo i usred noi. ene obino nita ne komentiraju kad to kaem, ali znam da im se u dubini due svi'a to to govorim - kae Mehmet, no ini se da se njegovoj djevojci Selin Demiratar to ipak nije svidjelo. Prije mjesec dana ona je u jednom intervjuu izjavila da e Novu godinu doekati sama i - slobodna.
Evo i kontra informacija :
Koje novinarstvoBoze dragi.
Uzas
1.Covjek ruku nije povrijedio niti ziletom, niti u tuci nego je ruku povrijedio usljed nesrece u kupatilu.Bilo je sluzbeno obavjestenje za stampu povodom toga.
2. Kostimografkinju nije on udaro vec joj je dao kritiku i zahtijevao da ispegla kosulju, nakon cega je doslo do naguravanja i samara od strane doticne.
Doticna je podnijela prijavu, trazila zatvorsku kaznu, ali je Akif odbio samo novcanu kaznu i to minimalnu.
3. Ovo za zenu covjek nikada nije izjavio
4. Cansu i on prezvakana prica.covjek je rekao da si ne odgovaraju, ali da je postuje i da ne bi radio sa njom. Mladost-ludost, uzarena glava.
Dakle i ove glasine oko Mehmeta su pomalo slicne S. i njegovim problemima sa koleginicama, sto covek zgodniji, vise prijava , ccc
a narocito kad sebi izgleda neko hoce da da na znacaju preko tudjih ledja