Returning of the written off #31 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.9k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

- Od svoje buduce zene ocekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domacica i da me uvijek doceka kad dolazim kuci, pa makar to bilo i usred noci. zene obino nista ne komentiraju kad to kazem, ali znam da im se u dubini duse svidja sto to govorim - kaze Mehmet,
@ BOLD E Borane Borane nema srece za nas dvoje 🤣 A taman sam pomislila da si covek mog zivota 😳
Bas cudno 😕 Glumac a ne voli pozoriste 🤣Badi ja bi rekla da voli ,ali ne voli da mu zena ide u pozoriste 😆

Ma sta ce on bez mene u pozoristu? Sta trazi tamo? Pisi propalo 😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ma jasno je ko dan sta je covek mislio...Poznavajuci mene on bi mene cekao u krevetu ili na vratima 🤣

Pa ja sam bas zbog tebe i rekla da ovaj clanak valja dobro prostudirati . Aj nemoj biti kucka, sta ti tesko da dodjes 5 min. ranije
🤣
nn027 thumbnail

Ma jasno je ko dan sta je covek mislio...Poznavajuci mene on bi mene cekao u krevetu ili na vratima 🤣

Tako je Badi. Treba to doterati u red. Da se zna ko je gazda u kuci 😆
nn027 thumbnail
Odoh devojke moje. Cujemo se sutra. Laku noc i lepo mi spavajte😊

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa ja sam bas zbog tebe i rekla da ovaj clanak valja dobro prostudirati . Aj nemoj biti kucka, sta ti tesko da dodjes 5 min. ranije
🤣

Pa Badi kako mi nece biti tesko,mene vise ni mama ne ceka,nit me tata zove da pita jel mi treba prevoz do kuce,digli ruke skroz...Boran bi me dva put nazvo i reko krecem kuci posle toga bi odustao 🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Od svoje buduce zene ocekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domacica i da me uvijek doceka kad dolazim kuci, pa makar to bilo i usred noci. zene obino nista ne komentiraju kad to kazem, ali znam da im se u dubini duse svidja sto to govorim - kaze Mehmet,

Ovaj deo valja dobro prostudirati . Kako ja shvatam , bitno mu je da zena bude kuci bar 5 min. pre njega ,covek nije precizirao da li zena treba da bude u krevetu ili da ga ceka na vratima 🤣
Pa koliko ja razumem , zena ne treba da radi, treba da je kuca uredna ( kucna pomocnica , kuvarica...), a sto se tice cekanja ne kaze sta da zena radi kad se on ne vraca kuci 😃

Aman Nado, ja opet kazem, nista nije precizirano...da se posveti porodici...nije receno precizno cijoj

Da bude dobra domacica hmmm mozda ima na umu bas neku poput onih iz Ocajnih domacica

A ovo tek da ga doceka kuci ... to sam obrazlozila

Imam pravo da tumacim kako ja hocu... vidis da covek lepo kaze zene obicno ne komentarisu.. znaci .. svestan je da pas laje karavani prolaze
🤣

Salim se , ja sam bas tip zene kakav on trazi 😎

Drya thumbnail

Originally posted by: nn027

Odoh devojke moje. Cujemo se sutra. Laku noc i lepo mi spavajte😊

Odo i ja...A sutra mozda se cujemo ,mozda i ne ,to se nikad ne zna 😆 Jos malo,evo samo da se kurtalisem od praznika i tu sam opet ,nadam se 😃 Laku noc!!!
nn027 thumbnail

Aman Nado, ja opet kazem, nista nije precizirano...da se posveti porodici...nije receno precizno cijoj

Da bude dobra domacica hmmm mozda ima na umu bas neku poput onih iz Ocajnih domacica

A ovo tek da ga doceka kuci ... to sam obrazlozila

Imam pravo da tumacim kako ja hocu... vidis da covek lepo kaze zene obicno ne komentarisu.. znaci .. svestan je da pas laje karavani prolaze
🤣

Salim se , ja sam bas tip zene kakav on trazi 😎

🤣 I ja ☺️
I sad po treci put , laku noc 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Pa Badi kako mi nece biti tesko,mene vise ni mama ne ceka,nit me tata zove da pita jel mi treba prevoz do kuce,digli ruke skroz...Boran bi me dva put nazvo i reko krecem kuci posle toga bi odustao 🤣

Aj nemoj tako . Gvozdje se kuje dok je vruce , prva dva puta ispostujes a posle ga polako utreniras . Mada Drya, zamisli sad onaj peskiric, garantujem da bi jedva cekala da ga skines , ne bi trebao 2 puta da te zove , trcala bi ti peske iz kafane ili bi molila tatu da ti ipak treba prevoz 🤣
Drya thumbnail

Aj nemoj tako . Gvozdje se kuje dok je vruce , prva dva puta ispostujes a posle ga polako utreniras . Mada Drya, zamisli sad onaj peskiric, garantujem da bi jedva cekala da ga skines , ne bi trebao 2 puta da te zove , trcala bi ti peske iz kafane ili bi molila tatu da ti ipak treba prevoz 🤣

Ne ne ne Badi ne poznajes ti mene,ja razmisljam u fazonu taj peskiric ce da me ceka kad god da dodjem,nema zurbe 😉