Da da fajront,neka skracena predstava bila veceras...Nemam vise snage 🤢😆
😃 Badi sutra je novi dan. Valja u pozoriste i nedeljom svratiti 😉
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
MAIRA AGAYI 10.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
KIARA EXPOSED 11.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Navri and her eternal victimisation
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Da da fajront,neka skracena predstava bila veceras...Nemam vise snage 🤢😆
@ BOLD E Borane Borane nema srece za nas dvoje 🤣 A taman sam pomislila da si covek mog zivota 😳
Ja cekam mladju cerku da se vrati iz grada, tako da cu verovatno odmah i dorucak praviti. 😆Ali hajde ti, imala si tezak dan. Nadam se da cemo se cuti sutra i da ce sve biti u redu. Spavaj lepo badi
MA da mi je samo jednom da za zgodnog popularnog muskarca za kojim zene otkidaju procitam da nije siledzija , homic , narkoman , alkoholicar, svaler , pa da kazem ZIVELO NOVINARSTVO.
Badi ja bi rekla da voli ,ali ne voli da mu zena ide u pozoriste 😆
Bas cudno 😕 Glumac a ne voli pozoriste 🤣
Ma jasno je ko dan sta je covek mislio...Poznavajuci mene on bi mene cekao u krevetu ili na vratima 🤣Od svoje buduce zene ocekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domacica i da me uvijek doceka kad dolazim kuci, pa makar to bilo i usred noci. zene obino nista ne komentiraju kad to kazem, ali znam da im se u dubini duse svidja sto to govorim - kaze Mehmet,
Ovaj deo valja dobro prostudirati . Kako ja shvatam , bitno mu je da zena bude kuci bar 5 min. pre njega ,covek nije precizirao da li zena treba da bude u krevetu ili da ga ceka na vratima 🤣
Badi ko bi citao clanak o tome kako neki glumac voli zenu i dobro kuva? To ne prodaje novine 😕