Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 25 Aug 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai August 26, 2025 Episode Discussion Thread
ANSHUMAN GONE 25.8
A study On Miss Geetanjali Armaan Poddar
AFTER MATHh. 26.8
Deepika vs Katrina wars…World War 3 👀
Navri - The Hawasi Mistress
IMDB's most beautiful actresses in the world. Kriti & Hania in top 10
Anupamaa 25 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Parineeti Chopra is pregnant
A Study on Miss Abhira "Jogan" Sharma
Punishment to kill one or five is same
Jhanak Written Update And Episode Discussion thread No "124"
Maza nahi aaya😒
Who killed Anshuman; mara kaise ?
🇮🇳 Big News for IndiaForums Members! 🇮🇳
Suniel Shetty Looses Cool On Stage
Vicky Kaushal’s Mahavatar postponed to 2027
Who should cliff off
Bollywood Wants Bootlicker's - Nadiadwala Grandson Sends Legal Notice
EPIZODA OD 12.APRILA
http://www.youtube.com/watch?v=Jdq0-Prz24A
Part 1
Madhu pita Radhu da li ona zeli da ona prihvati sve ovo? Radha joj odgovara..Ne! kao zena ne mogu da gledam drugu zenu tako..
I ako je RK njen sin,Madu je onda njena cerka..necu te nikada spreciti da odes..Sluga odbija da otvori vrata ali Radha mu naredjuje i on otvara..
Kako Madu prilazi vratima da ode,,nailazi Rk i zaustavlja je..
RK : Ovo je dokaz da je Radha RK-ova majka, dok druge svekrve docekuju snaje u kucu,ona svoju pusta da ide..
Radha mu odgovara : Ako sin zaboravi kako treba da postupa sa svojom zenom ..svekrva postaje majka..!
RK : ..:Zeno ne ides ti nigde ! jer ako odes preseci cu vene !!!Radha je shocked!
RK: Dve najvaznije zene u mom zivotu su ovde pored mene, jedna koja mi je dala zivot i druga koja ce da mi ga uzme !!! ..Majka me je rodila ali me ne poznaje,znas na sta sam sve spreman.. Odluka je sada na tebi Madu ..Ako odes ja cu se ubiti..!
Madu odlazi u RK sobu..Priseca se proslosti..
Madu otvara svoj orman i vidi maramu koja se vijori na vetru..
RK : Tvoja je..Cuvao sam je pazljivo jer je tvoja..
Madu je besna,,
RK: Opusti se, sada znam da me volis..samo mene..inace bi otisla iz kuce !
Madhu : Verovala sam onome kome nisam smela da verujem..verovatno sam bila podjednako luda kao i on kada sam ga mogla voleti..
RK : Ti volis mene..samo mene ? Odgovori mi Madu ! Volis samo i jedino mene...zar ne ? !!
Madu odbija da mu odgovori..RK ponavlja pitanje ..Zasto mi ne odgovoris Madu ?
Madu: Jer ne mogu da verujem da me to pitas nakon sto sam ostala da ne bi naskodio sebi..Jer negde mora da postoji granica !!
RK : Da li je granica to pitanje ili mozda ne volis samo mene..Odgovori...Odgovori !!!
Madu: VOLIM TE !!! SAMO TEBE SAM VOLELA I JOS UVEK SAMO TEBE VOLIM !!! ...Da bi nekoga voleo moras da imas nesto zivo u sebi..ja nemam..ti si ubio sve u meni i kako bi mogla da zavolim nekog drugog..kako..to je nemoguce..
RK je gleda kao da je upravo doziveo najvecu srecu u zivotu, sa toliko neznosti..topi se pred njom..
I dok je RK odusevljen, Madu je zgrozena..
Part 2
Dips pokusava da prisluskuje njihov razgovor..RK pokusava da nahrani Madu ali ona odbija da jede..
RK pita madu..Kako ces da se boris samnom ako ne jedes i nemas snage ! He talks of her being Mr. India.. n he being Seema ji!
RK polazi da otvori vrata i Dipali pada na nos..😆
Part 3
RK poziva majku u pomoc jer Madu odbija da jede..Rada dolazi i uspeva da je nahrani...I taman kada Madu zavrsi sa jelom nestaje struja..
Precap "
EPIZODA OD 13.APRILA
Part 1
Radha tells Madhu that times are tough n she needs energy to fight
Radha feeds Madhu saying Please..! Madhu assures to eat on her own! RK thanks his mom n she leaves!
Suddenly lights go off.. n Madhu is scared.. RK surprised! Sultan enters someplace! He lights up the lighter..!
Right then RK lights up the lighter n tells Madhu he is with her.. forever..n not to be scared! Aryan calls out to Sultan n they hug!
Aryan apologises for being scared.. n Sultan says..its ok ..! Sultan recollects Madhus words about fear being proof of being alive..!
RK lights up a candle n Rishbala eyelock Both are emotional .. but Madhu looks away n so does RK!
He comes n sits next to Madhu n asks her to tie the dupatta on his wound! She walks away ..! BG- Tujhe sochta hun main shamo subah..! Winds blowing.. RK sets Madhus locks.. touches her cheek!
RK says.. wanted u to cover the wounds.. but u healed them as well [with her tears]
Part 2
Madhu is asleep on the couch n RK pats her hair.. n drools on her..!
Part 3
RK turns Madhu around n helps her to rest her head on his chest... ! Flashback of studio night!
Precap " Madhu wakes up and finds herself in bed with RK ... ! She sees her cell .. Trish is calling..! She turns to lift the phone .. n finds her hand locked with RKs.. thru handcuff n RK says.. ur Pati Parmeshwar is here!
Riknula sam Biki. Svaka me koscica boli. Ma samo neka je proslo.Pa sta fali da glasamo? Bilo bi lepo da dobijes neku nagradu.
Znaci resili ste se "svinjogojstva😆 Da sad mozes da odmaras.Je'li nemas vise nista tome slicno raditi?A sto se tice glasanja,veruj ne znaci mi nista,niti zudim za poklonom,nego sam se iznenadila juce-prekuce kada su me obavestili da imam nominacije neke,ja pojma nisam imala ni da to postoji,a jos me tamo neke indijke -nepoznate nominovalle-njih tri,posle su nominovale me i dve indijke poznate meni.Tako odem i ja odem da nominujem a ne znam bas puno njih sa BB foruma,ali sam se nekako snasla i nominovala,mada ne moras nominovati u svim kategorijama,za neke i ne znam sta znace😆 vidim dosta njih je preskakalo.Meni je jedino bitno da ja znam sta osecam i sta radim,a za nagrade i to nije mi veruj bitno.