Returning of the written off #25 Invited only - Page 3

Created

Last reply

Replies

1k

Views

42.9k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Sto sam procitala dobru stvar 👍🏼

some messages from BV
have lots of patience when you marry a divorcee
only child marriages are bad...forced marriages during adulthood are great success
lecture everyhting in slow tone and see how everyone reacts to it
only villages belles are good rest are stupid drug addictive chalbaaz girls so never marru a city girl...indirectly stop progress in city s that it can turn into villages
only girls take time to move on in life...boys are easy going

neke od poruka BV

imajte puno strpljenja kad se ozenite razvedenom zenom
samo su decji brakovi losi... prisilni brakovi u odraslom dobu su prilicno uspesni
drzi predavanje o svemu sporim tonom i vidi kakva je reakcija na to
samo su seoske lepotice dobre ostale su glupe narkomanske zavisnice lukave tako da nikada se nemojte zeniti gradskim devojkama ...indirektno zaustavite progres u gradu da bi mogli da postanu seoske sredine
samo devojkama treba vreme da b inastavile ... momci to urade lagano

🤣

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Dobro vece Nado

Iako se upo*no trudis da me ne primecujes
🤣

❤️ Badi ja sam se javila jos na proslom topiku. Dobro vece jos jednom. 🤗
Kako ja mogu tebe da ne primecujem?
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga modelator je naveo kategorije sve i onda svako ko nominuje to ponavlja i pise ispod tih kategorija koga nominuje.
A neki izaberu samo par kategotija u kojima ce nominovati nekog.ma kazem uopste nije bitno i ne treba se zamarati sa tim.😉

Ako sam dobro ukapirala, za sada su to samo nominacije. Kasnije ce doci glasanje je li? Posto se Badi Saska i ja snalazimo u svemu tome ko ribe na suvom , moram da pitam 😃
Stephi thumbnail

Draga modelator je naveo kategorije sve i onda svako ko nominuje to ponavlja i pise ispod tih kategorija koga nominuje.
A neki izaberu samo par kategotija u kojima ce nominovati nekog.ma kazem uopste nije bitno i ne treba se zamarati sa tim.😉

AHAAN sto bi rekao neko koga ja jako volim 😆, a pretpostavljate i ko, moram se sad vratiti tamo ponovo

I nije mi zamaranje kad i to radim za nekog koga volim, bez obzira sto tebi to nista ne znaci
😉
nn027 thumbnail

U "Oluji" danas je mercedes priznala Beatris da je ona prava majka Marine.Mercedes je upozorila Beatris da mora Marinu vratiti u selo zbog Ernesta koji ce zeleti da se osveti marini zbog izbacivanja iz hotela,dok je Marina jos radila na pocetku u hotelu.Posto su oni sadu Mexico Siti,gde Beatris lezi u bolnici jer joj se pogorsalo zdravstveno stanje i ne zna se do kada ce moci ziveti.Ona ce moliti Marinu da se vrate u selo.Beatris je zamolila Mercedes da jos ne otkriva da je ona Marini majka.A dok je Magdalena bila u kafeteriji video je Ernan,i ispitivao je i ona mu rekla da je cerka od Mercedes,zato on sad razmislja da li su Marina i Magdalena kcerke Beatris ili Mercedes,jos uvek ne zna i to ce da ispita.

A najava za sutra je:
Nereo prati Hazmil, dok je ona na putu do kuce, u sred noci. Ursula zavodi ceo klub, pevajuci i igrajuci svako vece. Nereo tera Hazmil da pije, dok ona negira, on je prisiljava. Furhensijo daje Lazaru veliku sumu novca, kao vencani poklon, dok se on predomislja da li da prihvati ili ne. Beatris u moru suza priznaje Rebeki, da ona nije donela Marinu na svet i da je njena prava majka Mersedes.
Ursula-sada je luda za Ernanom,ali pri kraju serije on ce je ubiti🤢 ne znam iz kog razloga.😕

Vidim da se Beatris pogorsalo stanje 😕 Znaci sad zna da je Mersedes Marinina mama. Jedino jos Marina ne zna. 😕 A ovaj Ernan je teski psihopata 😕
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako sam dobro ukapirala, za sada su to samo nominacije. Kasnije ce doci glasanje je li? Posto se Badi Saska i ja snalazimo u svemu tome ko ribe na suvom , moram da pitam 😃

Da.Mislim da ce oni sabrati koliko ko ima glasova na nominacijama..a posle ne znam kako ide to za glasanje.😲
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Vidim da se Beatris pogorsalo stanje 😕 Znaci sad zna da je Mersedes Marinina mama. Jedino jos Marina ne zna. 😕 A ovaj Ernan je teski psihopata 😕

Beatris ce kao biti bolje,izgleeda da ce biti i u invalidskim kolicima,docekace ona da joj marina saopsti da je trudna,a ne znam hoce li docekati da postane kao baba,misli da hoce i da posle toga ce umreti. A Ernan je teski psihopata,nema sta nece raditi,vec se zarekao kako se marina vratila Damjanu,da vise nece biti on kao pre,proganjace je,pravice se fin a misliti ko zna sta,zelece osvetu.😡
nn027 thumbnail

AHAAN sto bi rekao neko koga ja jako volim 😆, a pretpostavljate i ko, moram se sad vratiti tamo ponovo

I nije mi zamaranje kad i to radim za nekog koga volim, bez obzira sto tebi to nista ne znaci
😉

Badi daj link gde treba pisati.
Stephi thumbnail

😉

Badi daj link gde treba pisati.

https://www.indiaforums.com/forum/bigg-boss-saath-7/3824964/bb7-member-awards-nominations-done

Vracam se brzo, samo nesto da uradim