Dobro vece Nataly 🤗
Ne znam za Dijanu , ali ja sam evo tu, sad sam se vratila
A nema mi ni Dal, verovatno smislja kako da mi da neke argumente koje sam joj jos sinoc trazila a ona obecala veceras. Medjutim ... ni nje ni argumenata 😉
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
UMAR KHAYID 1.9
ABHEERA IN JAIL 2.9
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Why she gets bollywood movies
What’s the upcoming track??
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Happy Birthday wat_up 🎂
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Jee Le Zaraa Is Happening
Celebs pictures during Ganesh Festival
Dobro vece Nataly 🤗
A nema mi ni Dal, verovatno smislja kako da mi da neke argumente koje sam joj jos sinoc trazila a ona obecala veceras. Medjutim ... ni nje ni argumenata 😉
Lunjam malo po forumu i naletim na ovo.
Her husband is crying and anandi is giving him water 😕 Why cannot the director show more physical gesture while anandi is consoling shiv. The director showed shiv consoling anandi so many times so effectively without many words...But anandi just lectures him and dont even give him a hug in their bedroom. Shiv never cried like the way he is been shown from few days. Shiv gave anandi a hug even when she was crying thinking she did not tie rakhi to shyam😕 here shiv is broken knowing he is not shekhar child and the director still holding anandi emotions.Sorry to say new anandi is not good at emotional scenes and plain expressionless. Only shiv excels in emotional scenes. She improved in romantic scenes but being an emotional person, the actress has a improve in emotional scenes.Da li me to oci varaju ili je Siv postao pla...ka 😲 Od onakvog muskarca stene , borca ...A obratite paznju kako je devojke dozivela Anandino ponasanje 😆
Dobro vece Nataly
A nema mi ni Dal, verovatno smislja kako da mi da neke argumente koje sam joj jos sinoc trazila a ona obecala veceras. Medjutim ... ni nje ni argumenata
To sto je on plakao , potpuno ga razumem. Doziveo je tezak udarac u zivotu, saznao da mu Alok i Ira nisu bioloski roditelji, nadovezuje se na to svasta, bol zbog saznanja, bol zasto su krili i najposle mislim da oseca kao da mu je ceo zivot promasen.A Ona Anandi koju je voleo , nje nema vise ( ovo je malo moja pesnicka sloboda, ali i odgovara istini , zar ne ) 😉
A ona, zena bez emocija, nije da ona ne ume da ih pokaze, ona je zena kamen koja ne razmislja da li nesto treba uraditi, zasto je neka tajna cuvana toliko dugo, koga ce povrediti, ne brate, boli nju uvo ,mora da gura nos gde joj nije mesto. Ne samo u odnosu na svog muza, nego na sve i bivseg muza i koga ce mu za zenu i kako zaovi da poturi krisom lekove, i sta se desava u komsijskoj kuci , ma idiot zena. ( lepo kazem posledice metka )
i sta ce takva zena drugo da uradi sem , pa sta Shiv sto sam ti otkrila da tvoji roditelji nisu tvoji roditelji i ko zna ciji si, evo ti uzmi popij malo vode 🤢
Badi da nisi mozda odgledala tu scenu u kojoj on place. Zanima me kako je Sid to odglumio.