Returning of the written off #25 Invited only - Page 2

Created

Last reply

Replies

1k

Views

43.3k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Stigo mi princ 🤣
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Samo da vam kazem, na prvoj strani mi je ucitalo samo prva dva posta sa emotikonima. Ono ostalo uopste ne vidim.😕

Ne Biki , nema vise nista. Svi veliki poslovi su za ovu godinu zavrseni.

Znam ja da si ti skromna i da tebi nagrada nije vazna niti si ti sve sto si radila radila zbog nekih nagrada i priznanja. Ipak , dopusti da mi imamo pravo da glasamo za koga hocemo❤️

E super,da su poslovi zavrseni,od sad uzivaj
Vi ako zelite glasajte,ali nemojte zbog mene,jer sad znate da mi to nista ne znaci.😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Stigo mi princ 🤣

Ee... lako je tebi Biki. Meni ni princa ni konja ni navididku nema 😆
Bikica_Biki thumbnail

Ne brini kumice🤣 Prigrlices i ti nekog medicu
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Znaci resili ste se "svinjogojstva😆 Da sad mozes da odmaras.Je'li nemas vise nista tome slicno raditi?
A sto se tice glasanja,veruj ne znaci mi nista,niti zudim za poklonom,nego sam se iznenadila juce-prekuce kada su me obavestili da imam nominacije neke,ja pojma nisam imala ni da to postoji,a jos me tamo neke indijke -nepoznate nominovalle-njih tri,posle su nominovale me i dve indijke poznate meni.Tako odem i ja odem da nominujem a ne znam bas puno njih sa BB foruma,ali sam se nekako snasla i nominovala,mada ne moras nominovati u svim kategorijama,za neke i ne znam sta znace😆 vidim dosta njih je preskakalo.
Meni je jedino bitno da ja znam sta osecam i sta radim,a za nagrade i to nije mi veruj bitno.

Biki, ja sam stvarno duduk sto se ovog tice. Malopre sam konacno uspela da ucitam tu prvu stranu i vidim tamo ti i Verboseg nominovane kao najludji Pratsini fanovi ( u pozitivnom smislu, pa onda opet dole sve redom neke nominacije, pa u jednom momentu procitah jedna devojka rece kakve se ovde rezervacije vrse ko u u restoranu ,😆 i sad mi nije jasno gde ja to glasam
Stephi thumbnail

Dobro vece Nado

Iako se upo*no trudis da me ne primecujes
🤣
Stephi thumbnail
A tebi Daltoni poslala sam SMS da mi ne bi rekla kako te stalno saljem u PM
Bikica_Biki thumbnail
U "Oluji" danas je mercedes priznala Beatris da je ona prava majka Marine.Mercedes je upozorila Beatris da mora Marinu vratiti u selo zbog Ernesta koji ce zeleti da se osveti marini zbog izbacivanja iz hotela,dok je Marina jos radila na pocetku u hotelu.Posto su oni sadu Mexico Siti,gde Beatris lezi u bolnici jer joj se pogorsalo zdravstveno stanje i ne zna se do kada ce moci ziveti.Ona ce moliti Marinu da se vrate u selo.Beatris je zamolila Mercedes da jos ne otkriva da je ona Marini majka.A dok je Magdalena bila u kafeteriji video je Ernan,i ispitivao je i ona mu rekla da je cerka od Mercedes,zato on sad razmislja da li su Marina i Magdalena kcerke Beatris ili Mercedes,jos uvek ne zna i to ce da ispita.
A najava za sutra je:
Nereo prati Hazmil, dok je ona na putu do kuce, u sred noci. Ursula zavodi ceo klub, pevajuci i igrajuci svako vece. Nereo tera Hazmil da pije, dok ona negira, on je prisiljava. Furhensijo daje Lazaru veliku sumu novca, kao vencani poklon, dok se on predomislja da li da prihvati ili ne. Beatris u moru suza priznaje Rebeki, da ona nije donela Marinu na svet i da je njena prava majka Mersedes.
Ursula-sada je luda za Ernanom,ali pri kraju serije on ce je ubiti🤢 ne znam iz kog razloga.😕

Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: saska

Biki, ja sam stvarno duduk sto se ovog tice. Malopre sam konacno uspela da ucitam tu prvu stranu i vidim tamo ti i Verboseg nominovane kao najludji Pratsini fanovi ( u pozitivnom smislu, pa onda opet dole sve redom neke nominacije, pa u jednom momentu procitah jedna devojka rece kakve se ovde rezervacije vrse ko u u restoranu ,😆 i sad mi nije jasno gde ja to glasam

Draga modelator je naveo kategorije sve i onda svako ko nominuje to ponavlja i pise ispod tih kategorija koga nominuje.
A neki izaberu samo par kategotija u kojima ce nominovati nekog.ma kazem uopste nije bitno i ne treba se zamarati sa tim.😉
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ne brini kumice🤣 Prigrlices i ti nekog medicu

🤣 Nisam ja tako lose prosla sa medom. Zima je stigla a mede imaju toplo krzno. Makar mi nece biti hladno 😉