🤣FAMILY vs BHAI 8.12
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
GK kya karega ? GK tropy le gaya - 🏆
Jitesh Pillai openly disses the ‘sore loser’ Ranveer on Instagram
Still not recovered from MC Stan Trauma now another undeserving winner
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
Honest Opinion on the Finalist Rankings
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
Deepika in Mahavatar
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
negative reviews being pulled down 😭
🤣
Samo da vam kazem, na prvoj strani mi je ucitalo samo prva dva posta sa emotikonima. Ono ostalo uopste ne vidim.😕
Ne Biki , nema vise nista. Svi veliki poslovi su za ovu godinu zavrseni.
Znam ja da si ti skromna i da tebi nagrada nije vazna niti si ti sve sto si radila radila zbog nekih nagrada i priznanja. Ipak , dopusti da mi imamo pravo da glasamo za koga hocemo❤️

Stigo mi princ
🤣
Ee... lako je tebi Biki. Meni ni princa ni konja ni navididku nema 😆

Znaci resili ste se "svinjogojstva😆 Da sad mozes da odmaras.Je'li nemas vise nista tome slicno raditi?A sto se tice glasanja,veruj ne znaci mi nista,niti zudim za poklonom,nego sam se iznenadila juce-prekuce kada su me obavestili da imam nominacije neke,ja pojma nisam imala ni da to postoji,a jos me tamo neke indijke -nepoznate nominovalle-njih tri,posle su nominovale me i dve indijke poznate meni.Tako odem i ja odem da nominujem a ne znam bas puno njih sa BB foruma,ali sam se nekako snasla i nominovala,mada ne moras nominovati u svim kategorijama,za neke i ne znam sta znace😆 vidim dosta njih je preskakalo.Meni je jedino bitno da ja znam sta osecam i sta radim,a za nagrade i to nije mi veruj bitno.
Ee... lako je tebi Biki. Meni ni princa ni konja ni navididku nema 😆
Biki, ja sam stvarno duduk sto se ovog tice. Malopre sam konacno uspela da ucitam tu prvu stranu i vidim tamo ti i Verboseg nominovane kao najludji Pratsini fanovi ( u pozitivnom smislu, pa onda opet dole sve redom neke nominacije, pa u jednom momentu procitah jedna devojka rece kakve se ovde rezervacije vrse ko u u restoranu ,😆 i sad mi nije jasno gde ja to glasam