Znaci Dal, Badi i ja smo male mace dobrice 😃
Ne, niste..za mnogo manje stvari rade Smekicinu Fik metodu..ali nekako ta voda iz Ganga...mnogo mutna,ako me razumes..😆
BHAI & FAMILY 10.12
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
negative reviews being pulled down 😭
6 year leap promo : Tulsi-Mihir separation
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
BoI aka Harminder ka tune change start hogaya!!!!
Deepika in Mahavatar
Kritika Kamra Gaurav Kapur Confirm Relationship
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Alia Bhatt at the Red sea Festival
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
December Reading Challenge & Christmas Reads- BT Page Log Thread
Kasam Se Banta Rishta ~ Ssharad Malhotra x Shivani Tomar Five-Shot
Znaci Dal, Badi i ja smo male mace dobrice 😃
Ne, niste..za mnogo manje stvari rade Smekicinu Fik metodu..ali nekako ta voda iz Ganga...mnogo mutna,ako me razumes..😆
I dok cekam pitanje ili esej,videcemo sta ce da ispadne 😆 samo da prokomentarisem Sidov rodjendan..
Dakle,svi smo videli da je on uprkos zbijenom rasporedu,snimanjima i tako dalje ,uspeo da dodje...Sada ce najverovatnije doci i ona na njegov,ako ga bude slavio..a ako ne,nesto privatnije ce verovatno biti..😉
Mama..ja i dalje cekam pitanje,pa idem da spavam..
Ja ocekujem da bude neka zurka i da novinari to isprate. Ocekujem i nju i Smitu. Mozda bude jos neko iz BV ekipe. I jos sam 100% sigurna ko na toj zurci nece biti 😆
Ja ocekujem da bude neka zurka i da novinari to isprate. Ocekujem i nju i Smitu. Mozda bude jos neko iz BV ekipe. I jos sam 100% sigurna ko na toj zurci nece biti 😆

Ej, nemoj ga cekati, imamo vremena i sutra, mnogo me nervira ovo pucanje neta i kablovske, nisam sad za diskusiju nikakvu. Ima dana za megdana