Returning of the written off #24 Invited only - Page 64

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.9k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Znaci Dal, Badi i ja smo male mace dobrice 😃

Ne, niste..za mnogo manje stvari rade Smekicinu Fik metodu..ali nekako ta voda iz Ganga...mnogo mutna,ako me razumes..😆

Daltoni thumbnail
Mama..ja i dalje cekam pitanje,pa idem da spavam..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ne, niste..za mnogo manje stvari rade Smekicinu Fik metodu..ali nekako ta voda iz Ganga...mnogo mutna,ako me razumes..😆

😆 Razumem 😉
Daltoni thumbnail
I dok cekam pitanje ili esej,videcemo sta ce da ispadne 😆 samo da prokomentarisem Sidov rodjendan..
Dakle,svi smo videli da je on uprkos zbijenom rasporedu,snimanjima i tako dalje ,uspeo da dodje...Sada ce najverovatnije doci i ona na njegov,ako ga bude slavio..a ako ne,nesto privatnije ce verovatno biti..😉 Nije ni sve za kamere..😉

Edited by Daltoni - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

I dok cekam pitanje ili esej,videcemo sta ce da ispadne 😆 samo da prokomentarisem Sidov rodjendan..
Dakle,svi smo videli da je on uprkos zbijenom rasporedu,snimanjima i tako dalje ,uspeo da dodje...Sada ce najverovatnije doci i ona na njegov,ako ga bude slavio..a ako ne,nesto privatnije ce verovatno biti..😉

Ja ocekujem da bude neka zurka i da novinari to isprate. Ocekujem i nju i Smitu. Mozda bude jos neko iz BV ekipe. I jos sam 100% sigurna ko na toj zurci nece biti 😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Ja o tome nista ne znam... 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Mama..ja i dalje cekam pitanje,pa idem da spavam..

Ej, nemoj ga cekati, imamo vremena i sutra, mnogo me nervira ovo pucanje neta i kablovske, nisam sad za diskusiju nikakvu. Ima dana za megdana
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Ja ocekujem da bude neka zurka i da novinari to isprate. Ocekujem i nju i Smitu. Mozda bude jos neko iz BV ekipe. I jos sam 100% sigurna ko na toj zurci nece biti 😆

Znam ,a ona je na 9-om nebu..nece ni da je i pozovu moci doci😆

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Samo za tu osobu za koju si 100% sigurna da nece biti, da joj se ne desi ipak 🤣

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ej, nemoj ga cekati, imamo vremena i sutra, mnogo me nervira ovo pucanje neta i kablovske, nisam sad za diskusiju nikakvu. Ima dana za megdana

OK..a bas sam htela da raspalim po RK-ovom super egu..po njegovoj sebicnosti i samoljublju...Taman kad pomislim da ce od njega biti covek..on mi dokaze suprotno...🤢
Ali nemoj pogresno da me shvatis..i meni je simpaticna ta njegova strast kojom pristupa svemu..zato ga i ja volim..ali ne mogu da ga opravdam..mnogo je ..uf..😡