𤣠Verujem Badi da ona nije ni svesna svoje nesvesti. Cuj, mozda zena kupi poklon za rodjendan. Ko zna. đ
Sta bi ona mogla da mu kupi đ˛ ...verovatno nista Italijansko..đ¤Ł
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
Still not recovered from MC Stan Trauma now another undeserving winner
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
Honest Opinion on the Finalist Rankings
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
negative reviews being pulled down 😭
Deepika in Mahavatar
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
BHAI & FAMILY 10.12
𤣠Verujem Badi da ona nije ni svesna svoje nesvesti. Cuj, mozda zena kupi poklon za rodjendan. Ko zna. đ
Mislis da ta zurka nece biti Totalno rasulo..đ Neznam bas..a sta ako Rasula dodju u duetu ...đ
Ma jok, otici cu u dzunglu u nepostojeci hram, molicu se i uzivacu da me jedu pacovi. Nego sta nego cu da popijem, normalni ljudi uzmu i alkohol, a oni drugi zamisljaju da su Bogovi. đ
Dobro onda, u pravu si, kad bih htela da ti postavim ono pitanje, bio bi to jedan solidan esejcic jer bih morala malo da ga potkrepim sa primerima, pa cu to ipak ostaviti kad budem malo brza.
Ali reci mi sad samo, kako je moguce da tako idealna osoba poput Madhu ne primecuje sta se u njegovoj dusi zbiva, a primecuje recimo ... Dipali
Sta bi ona mogla da mu kupi đ˛ ...verovatno nista Italijansko..đ¤Ł
Jao srce moje đ Al kasno Marko na Kosovo stize
A taj odgovor isti ljudi se prepoznaju, bio ti je brzinski, ne pije bas vodu, mada lepo je kad cak i takva osoba poput Dipali oseca njegov lom , bice da ga ipak u dubini duse voli. Dok njegova rodjena zena rece , zavrsila sam film, ucinila sam ti uslugu, nemam vise nista s tim .U pravu je,nju i sve ostale izdrzava mama Padmini i ljudi iz predgradja, lepo je sto je ucinila uslugu muzu kojem se krah desio upravo zbog nje, jer nju je branio kad mu je receno da ponavljam '' moja zena sedi kuci i nema aferu sa poznatim kriminalcem.'' Ali lepa Madhu se nikad ne zapita da li je nekad u odnosu na bilo koga svog mozda ona pogresila, mozda ona necim doprinela da se dese lose stvari. Ma kakvi, gde to, ona je bezgresna, radice po svom, a posledice... pa ko te pita