Returning of the written off #24 Invited only - Page 66

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

🤣 Verujem Badi da ona nije ni svesna svoje nesvesti. Cuj, mozda zena kupi poklon za rodjendan. Ko zna. 😆

Sta bi ona mogla da mu kupi 😲 ...verovatno nista Italijansko..🤣

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Mislis da ta zurka nece biti Totalno rasulo..😆 Neznam bas..a sta ako Rasula dodju u duetu ...😆

Oni? Ma nema sanse. Moram pitati Smeki sta misli o zurci. Bogami za Pratsinu rodjendansku zurku imala je nepogresiv osecaj. Dakle Smeki da cujemo 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ma jok, otici cu u dzunglu u nepostojeci hram, molicu se i uzivacu da me jedu pacovi. Nego sta nego cu da popijem, normalni ljudi uzmu i alkohol, a oni drugi zamisljaju da su Bogovi.
😃

Ona je sve to uradila zbog njega i na nagovor njegove porodice..A sto se tice sindroma Boga,ako RK ne misli da je Bog,neznam ko misli..🤢 I sta rece,normalni ljudi uzmu i alkohol..da,slazem se,ali ponekad..a RK je alkos i to tezak..

Daltoni thumbnail
Meni je ovo sada nekako Sidova i P pesma...😭😉

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vdo5etCQ[/YOUTUBE]
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
I ova...😭

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE[/YOUTUBE]
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Dobro onda, u pravu si, kad bih htela da ti postavim ono pitanje, bio bi to jedan solidan esejcic jer bih morala malo da ga potkrepim sa primerima, pa cu to ipak ostaviti kad budem malo brza.

Ali reci mi sad samo, kako je moguce da tako idealna osoba poput Madhu ne primecuje sta se u njegovoj dusi zbiva, a primecuje recimo ... Dipali

Sta da ti kazem..isti ljudi se poznaju i prepoznaju...A Madu..kako je samo bezala od novinara da stane do njega..a dok su je slikali kako ga je samo gledala..a kada su trazili da se ona samo slika,jedva je pustila njegovu ruku...😭

Jao srce moje 😭 Al kasno Marko na Kosovo stize

A taj odgovor isti ljudi se prepoznaju, bio ti je brzinski, ne pije bas vodu, mada lepo je kad cak i takva osoba poput Dipali oseca njegov lom , bice da ga ipak u dubini duse voli. Dok njegova rodjena zena rece , zavrsila sam film, ucinila sam ti uslugu, nemam vise nista s tim .U pravu je,nju i sve ostale izdrzava mama Padmini i ljudi iz predgradja, lepo je sto je ucinila uslugu muzu kojem se krah desio upravo zbog nje, jer nju je branio kad mu je receno da ponavljam '' moja zena sedi kuci i nema aferu sa poznatim kriminalcem.'' Ali lepa Madhu se nikad ne zapita da li je nekad u odnosu na bilo koga svog mozda ona pogresila, mozda ona necim doprinela da se dese lose stvari. Ma kakvi, gde to, ona je bezgresna, radice po svom, a posledice... pa ko te pita

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sta bi ona mogla da mu kupi 😲 ...verovatno nista Italijansko..🤣

Verovatno. 🤣
nn027 thumbnail
E vidis Biki, mozda se ja zato nisam udala. Ja sam van zakona 😉 🤣
Daltoni thumbnail

Jao srce moje 😭 Al kasno Marko na Kosovo stize

A taj odgovor isti ljudi se prepoznaju, bio ti je brzinski, ne pije bas vodu, mada lepo je kad cak i takva osoba poput Dipali oseca njegov lom , bice da ga ipak u dubini duse voli. Dok njegova rodjena zena rece , zavrsila sam film, ucinila sam ti uslugu, nemam vise nista s tim .U pravu je,nju i sve ostale izdrzava mama Padmini i ljudi iz predgradja, lepo je sto je ucinila uslugu muzu kojem se krah desio upravo zbog nje, jer nju je branio kad mu je receno da ponavljam '' moja zena sedi kuci i nema aferu sa poznatim kriminalcem.'' Ali lepa Madhu se nikad ne zapita da li je nekad u odnosu na bilo koga svog mozda ona pogresila, mozda ona necim doprinela da se dese lose stvari. Ma kakvi, gde to, ona je bezgresna, radice po svom, a posledice... pa ko te pita

Ne kazem ja da je bezgresna a RK nije branio nju nego svoj ego,svoju cast..a toga on u svojoj glavi ima na pretek...i ne mozes bas uvek da ga opravdas,jer bih te bas pitala da ti neko takav udje u zivot,sta bi ti radila ? Razmisli..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

E vidis Biki, mozda se ja zato nisam udala. Ja sam van zakona 😉 🤣

Nado..a onda moramo da te udamo pod hitno,sto da ti Saska zivite bolje od nas udatih..😉 🤣