Returning of the written off #24 Invited only - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Da li se prvo registrujes ? Ajde u Pm ...

E , ako me jos jednom posaljes u PM 🤣

Pa ko je ovde mama a ko cerka 🤣

Ti si moja mama..oteraj me u Pm ako ce ti biti lakse..i ja odo..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: tijara

I ja sam pokusala da glasam , ali kazu pise da je zatvoeno, opet nesto mute naravno, obojeni su to. Samo se nadam da BV nece dobiti najvise glasova, i da Tanandi i Shiv nece dobiti najvise glasova za njabolji par. I ja se nadam da ce ih to nauciti pameti, da vec jednom zavrse ovo mucenje. Inace trebali su da nazovu seriju, Jaga i njegov harem, posto najavljuju jubilari cetvrti brak.

Probajte da glasate ujutru..Tijara nadam se da ces glasati za MB ,kao i svi mi..nedamo da BV osvoji neku nagradu..Mada sam ja ubedjena da Colors deli svim serijama po neku nagradu i da je namesteno..😡

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Zdravo draga moja kumice❤️
Ja isla tamo da nominujem,na onaj link od sinoc😆 pa se zadrzala,jer pojma nemam ko sta,na BB forumu.
Jao kad se setim koliko smo nas tri udarnicki radile u poslasticarnici,covecezbog toga nismo ni spavale,bilo puno posla.Moguce da tako i za ovo vazi,isti princip,pokusati pa videti😉

Zdravo lepa moja. Ja sinoc nisam mogla da ucitam tu stranu, ak ti je pri ruci link da probam ponovo ili je i to zavrseno ?

A poslasticarnica... pa bilo nam je lepo, bile smo vredne, usput se lepo zabavljale . Sto se ovog zadnjeg glasanja tice ja nisam uspela uopste, tako da ako moj lepi RK ne dobije nagradu,najveci krivac cu biti ja kao veliki obozavalac njegovog lika i dela a zakazala kad je najpotrebnije
😆
Daltoni thumbnail

Slazem se u potpunosti..Njima nisu potrebne reci..toliko stvari kazu ocima,pokretima..neverovatno..😭
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Onda su trebali da nominuju Jagdisa i Gangu za najbolji par a ne Siv i Rasulo bilo bi realnije

I za ovo se slazem..Sto ih lepo nisu nominovali,vec dugo vremena oni nose seriju svojom ljubavnom pricom..Ne vidim zasto su Shiv i Anandi uopste i nominovani..glupost..🤢
Stephi thumbnail
Bittujee comes to inform guests have arrived , RK asks y there's this party ? when success party is given once the fil is declared hit not after just "good reviews" Madhu asks Bittujee to come with her welcoming the guests giving a last look at RK . RK seethes in anger alone in room .

Nije mi jasno, a ko je onda organizovao ovu zabavu ?
Daltoni thumbnail

A ja sam opet volela decembar mesec, kad sve zabeli i u vazduhu se oseca miris jelki. Volela sam tu neku svecanu atmosferu oko N.god.volela sam da dekorisem kucu, lepe stvari su mi se desavale oko N. godine ili sam ja cinila da budu takve Sve do ove 2013,tako je lose pocela, lose mi trajala i sad pomalo strepim jer se vracaju te ruzne uspomene. Nadam se ipak da ce sledeca biti bolja.

Da...i ja sam volela decembar i januar i februar...i skoro sve najbitnije ,najlepse i najtuznije mi se u tom periodu desilo..Kako se blizi kraj stare godine,tako i ja umirem u sebi sa njom..a kako odmice nova,ja se ponovo radjam i zivim.. I preduga je to prica,mozda cu vam jednom sve ispricati, da zivot ume da bude bas kao neki film, neverovatan..

Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kumice😆 Ima i posnih poklona,😃ne samo mrsnih😉

U pravu si Biki potpuno, samo u mom kraju vole bas onako... odatle i cuveno pitanje, sestro jesi li se omrsila 😆
Daltoni thumbnail

Bittujee comes to inform guests have arrived , RK asks y there's this party ? when success party is given once the fil is declared hit not after just "good reviews" Madhu asks Bittujee to come with her welcoming the guests giving a last look at RK . RK seethes in anger alone in room .

Nije mi jasno, a ko je onda organizovao ovu zabavu ?

Koliko sam shvatila reziser ,Bitu i Madu..ali me ne drzi za rec...odgledacu veceras,pa cu da ti kazem..😕
Daltoni thumbnail
Odoh ja sada da spremim nesto za veceru,pa dodjem kasnije da postavim vecerasnje epizode..😉