Da li se prvo registrujes ? Ajde u Pm ...
E , ako me jos jednom posaljes u PM 🤣
Pa ko je ovde mama a ko cerka 🤣
Ti si moja mama..oteraj me u Pm ako ce ti biti lakse..i ja odo..😆
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
BHAI & FAMILY 10.12
Honest Opinion on the Finalist Rankings
negative reviews being pulled down 😭
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
Deepika in Mahavatar
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
6 year leap promo : Tulsi-Mihir separation
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
Da li se prvo registrujes ? Ajde u Pm ...
E , ako me jos jednom posaljes u PM 🤣
Pa ko je ovde mama a ko cerka 🤣
I ja sam pokusala da glasam , ali kazu pise da je zatvoeno, opet nesto mute naravno, obojeni su to. Samo se nadam da BV nece dobiti najvise glasova, i da Tanandi i Shiv nece dobiti najvise glasova za njabolji par. I ja se nadam da ce ih to nauciti pameti, da vec jednom zavrse ovo mucenje. Inace trebali su da nazovu seriju, Jaga i njegov harem, posto najavljuju jubilari cetvrti brak.
Zdravo draga moja kumice❤️Ja isla tamo da nominujem,na onaj link od sinoc😆 pa se zadrzala,jer pojma nemam ko sta,na BB forumu.Jao kad se setim koliko smo nas tri udarnicki radile u poslasticarnici,covecezbog toga nismo ni spavale,bilo puno posla.Moguce da tako i za ovo vazi,isti princip,pokusati pa videti😉
http://www.dailymotion.com/video/xzqylv_scena-062_fun
Ova scena bi ladno prosla kao najbolja na GPA😭
Onda su trebali da nominuju Jagdisa i Gangu za najbolji par a ne Siv i Rasulo bilo bi realnije
A ja sam opet volela decembar mesec, kad sve zabeli i u vazduhu se oseca miris jelki. Volela sam tu neku svecanu atmosferu oko N.god.volela sam da dekorisem kucu, lepe stvari su mi se desavale oko N. godine ili sam ja cinila da budu takve Sve do ove 2013,tako je lose pocela, lose mi trajala i sad pomalo strepim jer se vracaju te ruzne uspomene. Nadam se ipak da ce sledeca biti bolja.
Bittujee comes to inform guests have arrived , RK asks y there's this party ? when success party is given once the fil is declared hit not after just "good reviews" Madhu asks Bittujee to come with her welcoming the guests giving a last look at RK . RK seethes in anger alone in room .
Nije mi jasno, a ko je onda organizovao ovu zabavu ?