Returning of the written off #24 Invited only - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

I ti se Smeki ljutis na mene kad kazem da je muskarcina, pa vidi kako joj divno kaze '' ti nisi sa ovog sveta ... ti si kao san... jedan predivan san ''

Samo , mnogo simbolike ima u ovim recima
, zar ne
😉
Stephi thumbnail
Ali Sikki... nepravedno zapostavljen , ja bih njega za lice godine . Kad se setim samo njega i njegovih kostima za razne zabave

Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail
. Hearing this RK drops the glass he's holding . A waiter comes to clean it up when Madhu says she'll pick up the pieces .

E i ovo je to o cemu pricam, sta bre u kuci sa toliko posluge ti kupis staklo, drzi bre malo do sebe, na kraju nije neophodno da to uradis ni u svakodnevnoj situaciji a kamoli na promociji tvog filma. Budi bre dama. Tako mi je jezivo isao i njen stil oblacenja na nerve, ne kazem da je trebala da obesi sav nakit na sebe kao bozicna jelka, ali neki jednostavan ( ako treba da pokaze njenu skromnost ) sari. Sve zene su se bolje oblacile od nje u seriji,pa cak i njena mama i Rada, ona sa onih hiljadu boja na sebi, pa haljina , pa pantalone, pa marama koja se ne uklapa ama ni sa jednom bojom, pa ona kika a siske neuredno vire. Stvarno ko sirotica iz predgradja. Kad je par puta obukla one divne sarije posle vencanja pa pustila kosu , wow, ja rekoh hvala Bogu, konacno kad ona nastavila opet. Pa valjda sa statusom udate zene nesto malo menjas i u ponasanju i oblacenju
Stephi thumbnail

Originally posted by: tijara

I ja sam pokusala da glasam , ali kazu pise da je zatvoeno, opet nesto mute naravno, obojeni su to. Samo se nadam da BV nece dobiti najvise glasova, i da Tanandi i Shiv nece dobiti najvise glasova za njabolji par. I ja se nadam da ce ih to nauciti pameti, da vec jednom zavrse ovo mucenje. Inace trebali su da nazovu seriju, Jaga i njegov harem, posto najavljuju jubilari cetvrti brak.

E to bi stvarno bio smak sveta. Ja sam i zapela ovoliko za glasanje da se ne bi desio ovaj idiotizam i stvarno mi zao sto nisam glasala isto vece kad sam pronasla link, ne znam sta mi bi. 😡
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Vidimo se drugari kasnije..idem nesto obaviti😉

Ajde , ajde kumo , pretpostavljam da ides po materijal za rodjendansku tortu 😉
Stephi thumbnail
Kljosov tvrdi kako je analizom gena otkrio da su Srbi najstariji narod, da potiu od Noinog sina i da je Balkan pradomovina svih Slovena, pa i onih koji su otili u Indiju, pokorili starosedeoce i postali poznati kao najvia klasa - arijevci

A kad mi kazemo da smo nebeski narod , onda...
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ti si moja mama..oteraj me u Pm ako ce ti biti lakse..i ja odo..😆

Necu srce ja tebe u PM ... samo po potrebi 😆
Stephi thumbnail

I za ovo se slazem..Sto ih lepo nisu nominovali,vec dugo vremena oni nose seriju svojom ljubavnom pricom..Ne vidim zasto su Shiv i Anandi uopste i nominovani..glupost..🤢

Upravo tako, Shiv ili Sid moze da bude nominovan kao face male, sto i jeste ali njih dvoje kao jodi , ma smejurija

Stephi thumbnail

Koliko sam shvatila reziser ,Bitu i Madu..ali me ne drzi za rec...odgledacu veceras,pa cu da ti kazem..😕

Pa ajde, daj Boze da nemam problema sa netom pa da pogledam i ja , narocito sto ovi spojleri izgleda nista nije tacno. Bilo je kao da je on pronasao taj cek pa zato poludeo, sad ovo ovako, a i kad procita covek samo WU, nije to to bez epizode

Narocito jer su izgleda, ne izgleda , znam sigurno i Mehul i Roma pa cak i Bittu svesrdno doprineli da se RK oseti kao poslednji olos, kao totalno nebitan lik u celoj prici. E pa hteli ste da RK podivlja,evo vam ga , ja se radujem. Hocu opet Rishaba Kundru a ne Rishaba Kundru Madhubalu.
Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail

NOVAK DjOKOVIC: Zelim da pomazem Srbiji ali ne kao politicar!

Otvaramo obranita, igralita, pomaemo institucijama, i to mnogo znai za moju zemlju, rekao je najbolji srpski teniser

Novak okovi

Najbolji srpski teniser Novak Djokovic izjavio je da se trudi da pomogne Srbiji na mnoge naine, ali da se nikada nee kandidovati kao politiar.

Djokoviceva misija je promeni losu sliku o Srbiji u svetu, nastalu 1990-tih godina. Mnogi cesto u sali kazu da bi Djokovic mogao da bude predsednik Srbije u budunosti, me'utim srpski teniser sebe ne vidi u toj ulozi.

"elim da pomognem mojom zemlji na mnoge naine, ali ne kao politiar! Fondacija Novak Djokovic pomae Srbiji mnogo vodei rauna o deci sa posebnim potrebama kako bi dobili adekvatno obrazovanje. Otvaramo obranita, igralita, pomaemo institucijama, i to mnogo znai za moju zemlju", rekao je Djokovic za dnevnik "Sport 360" ije je sedite u Abu Dabiju.