SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
BHAI & FAMILY 10.12
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
negative reviews being pulled down 😭
6 year leap promo : Tulsi-Mihir separation
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
BoI aka Harminder ka tune change start hogaya!!!!
Deepika in Mahavatar
Kritika Kamra Gaurav Kapur Confirm Relationship
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
December Reading Challenge & Christmas Reads- BT Page Log Thread
Kasam Tere Pyaar Ki ~ Ssharad Malhotra x Shivani Tomar Five-shot
Originally posted by: MINA1971
Generacijo...razumemo se...š
Zasto bas morala da je vidi ta vestica i napravi njoj problem.š”š”š”

05.11.
Astha tiho izlazi iz kuce Agnihotrijevih da je nitko ne bi video.Sokirana je kada vidi pred ulazom Anjali u kolima kako je ceka.Anjali kaze soferu da kaze Asthi da podje sa njima posto oni ionako idu do njene kuce. Astha dolazi i seda pored Anjali. Anjali joj kaze da nema potrebe da joj Astha bilo sta objasnjava.Kalindi trazi Asthu po kuci, i pita Atula da li zna gde je Astha? Kaze da je vreme da nanesu uptan na nju. Atul i Kalindi su sokirani kada vide Asthu kako dolazi sa Anjali. Anjali pozdravlja Atula i Kalindi. Astha je posramljena. Anjali kaze da je obicaj da se donesu darovi rodjacima za Diwali, ali danas sam vam ja donela vas Ugled kao poklon, cuvajte ga dobro, sigurna sam da biste voleli moj poklon.
Anjali: Da li znate gde je bila vasa kcerka celu noc? Ti nisi dobra majka koja nije nista naucila svoju kcerku. Kalindi pita Asthu gde je bila? Astha je napeta a Anjali kaze: da ste se na vreme pobrinuli, sada ne bi trebali da postavljate takvo pitanje. Ja cu vam reci gde je bila. Bila je sa Shlokom i stavljala mu uptan. Kalindi i Atul su sokirani.
Anjali im se podsmeva i kaze: Vi uvek govorite o drustvu ali ja nisam zaboravila da se Shlok i Astha trebaju vencati pred tim istim drustvom. Ona je bila celu noc u nasoj kuci i u jutromu je namazala uptan, znate li sta drustvo kaze za takve devojke? Ja bih izbacila Asthu iz moje kuce, ali sam nemocna zato sto je Shlok voli. Kalindi je podrzala Asthu i pita je da li je to istina? Astha place. Kalindi je sokirana njenim cutanjem. Anjali im kaze da puste to sada i da kasnije razgovaraju sa Asthom.
Anjali kaze vozacu da donese poklone. Anjali: Zaboravila sam da vas pozovem za Laxmi puja, i nadamo se da cete doci, povedite Asthu sa sobom. Atul i Kalindi su sagnuli glave. Anjali im pozeli srecan Diwali i kaze da se nada da ce svi doci. Kaze im da moraju doci jer su oni sada povezani, i to im je sada duznost. Kalindi place. Anjali odlazi. Kalindi gleda ljutito u Asthu. Astha kaze roditeljima da joj veruju, da nije bila tamo celu noc, da je otisla tamo pred jutro. Kalindi je osamari. Astha: Mama...Kalindi: Da nisi rekla ni rec!
Atul zaustavi Kalindi koja je htela da istuce Asthu. On joj kaze da se smiri, da je on siguran da bi im Astha sve ispricala. Kalindi: Ja sam bila kod kuce i ona mi nista nije rekla. Ne mogu da verujem da je moja kcerka mogla tako nesto da uradi. Rekla sam ti da usrecis Anjali, ali... Astha: Mama je u pravu, bila je to greska, nisam trebala ici tamo. Necu to nikada vise uciniti. Obecajem.
Astha place i odlazi u svoju sobu. Kalindi je uznemirena i sedi pred vratima.Atul pokusava da je smiri i kaze joj da se ne sekira.Atul: Nasa Astha razume da je pogresno postupila, i siguran sam da nece da ponovi istu gresku. On kaze Kalindi da oni moraju da idu kod Niranjana kuci i pita je sta sve treba da ponesu tamo.
Anjali zove Sojal i grdi je.Kaze Sojal da mora brze raditi.Dolazi Sojalina mama i Sojal je srecna sto je vidi.Ona grli svoju mamu a njena majka pozdravlja Anjali. Njena majka grli Anjali ali se ovoj to ne svidja. Mama od Sojal kaze da vozac taxija trazi za voznju 3 rupije a ona ima samo novcanicu od 5 rupji, pa ne zna kako da mu plati. Kaze Sojal da ona plati vozacu. Anjali joj se podsmeva. Sojalina mama joj kaze da ona nije budala i da Anjali to dobro zna.Kaze Sojal da joj donese nesto da jede jer je gladna.Anjali kaze Sojal da se pobrine za svoju majku i odlazi.Sojal kaze mami da saceka. Njena mama prica sa njom.Sojal joj kaze da dodje obucena u lepu odecu.Njena majka kaze ako se obuce tako jednostavno, ljudi ce da je sazaljevaju i misle da joj treba milostinja. Sojal pokusava da je zaustavi, ali ona odlazi.
Astha i Shlok razgovaraju telefonom. Ona mu kaze da joj se cini da ce za nekoliko dana da dodje u njegovu kucu. On kaze da ce da se zahvali Laxmi sto ce je posle toliko poteskoca ponovo sresti. Shlok se smesi nakon sto je zavrsio razgovor. Astha pomisli kako ce da se pomoli da njeni roditelji ne budu izvredjani danas. Moli se da Anjali bude dobro raspolozena. Anjali bira nakit. Sojalina majka dolazi u njenu sobu i sokirana je kada vidi sav taj nakit. Pita Anjali moze li uci? Anjali je pita da li je njena navika da ulazi u sobu bez da pita za dopustenje. Jaya kaze kako ima mnogo nakita., i pita je sta ce dati Asthi? Anjali joj kaze da se to nju ne tice.Sojalina majka Jaya uzima nekoliko srebrnih novcica i uz izgovor odlazi.
Sojal dolazi sa hranom i one se sudare. Anjali kaze Sojal da uradi nesto. Anjali kaze Jaya da moze da ide i da bude spremna za Laxmi puja. Ova se slozi i odlazi. Sojal dolazi kod Anjali i pita je da li je pripremila neko iznenadjenje za Asthu? I kaze joj da i njoj kaze. Anjali joj kaze da nisu nista kupili. Dolazi kurir i kaze da mu je receno da preda to hitno. Sojal i Anjali vide da se radi o ogrlici. Sojal nagovara Anjali da je stavi oko vrata. Ulazi Shlok i kaze: Stop! Uzima ogrlicu od Anjali i odlazi. Anjali je ljuta zbog njegovog ponasanja. Sojal kaze da misli da je on to kupio za Asthu.
Anjali kaze Sojal da zove sveza puja. Astha i njeni roditelji se mole bogu kod njihove kuce. Atul im kaze: Hocemo li sada da podjemo, treba da stignemo na vreme u Niranjanovu kucu. Kalindi pita da li je neophodno da idu tamo, mozda mogu da smisle neki izgovor, zasto da idu tamo da bi bili izvredjani?Atul: Mislim da treba da se potrudimo da uspostavimo dobre odnose sa njima jer ce to uciniti Asthu srecnom. Astha: Mama , ne brini se, Shlok ce biti tamo, on mi je obecao da nece da dozvoli da bilo tko vredja vas ili mene. Atul im kaze da je vreme da krenu.
Niranjan pita Sojal gde je Jyoti. Ona mu kaze da je na putu, da dolazi. Astha i njeni roditelji su stigli u Shlokovu kucu. Niranjan im pozeli dobrodoslicu i oni cestitaju srecan Diwali jedni drugima. Shlok gleda u Asthu. On pozdravlja Asthine roditelje i Astha se smesi. On je uhvati za ruku pred svima i Astha ide do Niranjana i dotakne mu stopala i pozeli mu srecan Diwali. Shlok je srecan i ponovo joj prilazi...gledaju se.
Precap:
Shlok i Astha su zajedno, sve blize jedno drugome. Netko dolazi i ometa ih u njihovom intimnom trenutku.