I jedan dzentlmen za kraj 😉
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
ABHEERA IN JAIL 2.9
LIFE IN JAIL 3.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
Finally a beauty queen who is star material!!
Real Woman Power Farhana
New Entry : Manit Joura
A Missed Opportunity
Faridoon Giving Advice to Salman
I jedan dzentlmen za kraj 😉
08.11.
Astha prica sa Shlokom na telefon, dok Sojal iza nje upropastava njeno Puranpoli jelo. Sojal kaze u sebi kako ce napraviti to jelo preslatkim, da izgleda grozno, kao otrov. Astha zavrsava razgovor, no dotle je vec Sojal otisla. Astha nastavlja da kuva. Shlok dolazi kod nje i ona mu kaze da joj pozeli srecu, jer ona zeli da sve ispadne dobro i da se svima svidi jelo koje ona priprema. On joj kaze da ce on da proba prvi, pre nego sto bilo tko drugi proba. On proba i kaze joj da je jako slatko i da to nitko nece moci da jede. Astha se zaprepasti i ona takodjer proba jelo. Ona se sokira i pita se kako se to dogodilo i sta sada da radi? Shlok kaze da ce on otici i kupiti Puranpuri u prodavnici i da nitko nece znati za to. Ona mu kaze da se ne slaze sa njim, jer ne moze da prevari njegovu porodicu i kaze da ce ponovo skuvati i zameniti to preslatko. Ona ponovo skuva novi Puranpuri i on je zadirkuje.
On joj kaze: Dozvoli mi da ti pomognem. Astha: Ne , ja cu to sama uraditi. On joj ipak pomaze da skuvaju Puranpuri. Ona se smeje kada ga vidi kako joj pomaze. On joj duva u ruke a ona ga gleda. Sojal dolazi u hodnik i signalizira Anjali da je obavila posao. Anjali je srecna i pomisli kako Asthi treba mnogo vremena, i da ne zna sta se desava, pa odluci da ode da proveri.Taai joj kaze: Kada si dosla u ovu kucu, nisi nista znala, a vidi sada gospodaris i upravljas celom kucom, tako i Asthi treba malo vremena, daj joj malo vremena da shvati pravila kuce.
Astha sprema Puranpuri. Shlok joj kaze: To nije tvoja krivica, ako cesto dotaknes jelo, ono ce postato slatko, jer si ti jako slatka. Astha: Hvala ti za tvoju pomoc. Moj posao je zavrsen. On joj je ocistio lice sa njenom maramom. Astha: Da li sada da idem? Shlok: Da. Ona odlazi i servira Puranpuri Taai.Sojal rukama signalizira svojoj majci da je pokvarila jelo i smeje se. Svi gledaju u Taai. taai se svidi jelo. Kaze joj da je dobro uradila a posebno sto je prvi puta to kuvala, kaze da je dobro. Anjali gleda u Sojal. Taai odlazi. Astha je srecna. Anjali joj kaze: Samo pokusaj nije dovoljan, sve treba da bude savrseno, zar te tvoja mama nije nicemu naucila?
Shlok je prisao Anjali i rekao joj da ne govori bez razloga da je Astha pogresila. Astha kaze Shloku da je u redu, i da je mozda Anjali u pravu. Shlok: Ne, samo ja imam pravo da donosim odluke u vezi tebe. Svi odlaze. Shlok: Dodji Astha, odvest cu te kuci. Astha: OK, samo da odem po moju tasnu. Sojal proba jelo i kaze: Dobro je Astha, dobro si skuvala Puranpuri. Razgovara sa Asthom i sprema neki drugi plan.
Kod kuce se obavlja mehendi ceremonija.Gosti dolaze u Asthinu kucu i cestitaju Kalindi.Gosti kazu Anjali: Hocete li da uzmete snahu iz takve kuce? Kalindi pozdravlja Anjali, Sojal i Jaya. Anjali pita za Asthu. Astha dolazi obucena u ghagra. Anjali je pita sta je to obukla i grdi je. Kalindi pita Anjali sta se desilo, i u cemu je problem sa takvom haljinom? Anjali kaze da njihova snaha ne moze da nosi takvu odecu. Jaya je ukrala neki novac. Astha kaze Anjali da se ne ljuti i da ce otici da se presvuce. Kalindi je zaustavi i kaze Anjali da ne povredjuje Asthu na ovaj dan. Kalindi kaze Anjali: I ti si majka , imas kcer, gledaj na Asthu kao sto majka gleda kcerku. Anjali: Svaki je odnos drugaciji, i svi znaju kakva je razlika izmedju kcerke i snahe.
Kalindi: Astha je sada nasa kcerka, i ona je obukla ovu odecu uz nase dopustenje, i zato zahtevam od tebe da je pustis da radi onako kako ona hoce. Tetka Suman je povela Asthu sa sobom. Astha i Kalindi se smese za vreme mehendi ceremonije. Anjali kaze da ce porodica mladozenje prva da stavi mehendi.Kalindi gleda u Asthu i koja klimne glavom da je to u redu. Jaya se smeje sa Sojal Tetka Suman kaze zeni koja radi mehendi da napise Shlokovo ime na Asthinoj ruci,. Sojal i Jaya se sale. Shlok ziove Asthu. Astha se smesi kad vidi tko je zove. Zene se sale na Shlokov racun, a Anjali je ljuta dok sedi u sredini, medju njima.
Shlok se pita zasto se Astha ne javlja na telefon.Kaka i Bharat dolaze kod Shloka i nude ga slatkisima. Shlok odbije, kaze da nece. Bharat kaze da su ih zene ostavile same kod kuce i da im je dosadno. Kaka i Bharat pricaju o Shloku i kazu da mu je ostalo jos samo nekoliko dana slobode. Kazu Shloku da ne dozvoli da ga zena zarobi u braku. Shlok se smeje dok ih gleda. Pita ih sta ce da rade posle vencanja.Kaka kaze da Shlok ne moze da ide da se vidi sa Asthom, ali da je to zabavno kada se u tajnosti mladenci sretnu. Shlok kaze da ima neki posao da obavi i odlazi.Kaka i Bharat se smeju i kazu : Mi smo mu pokazali put (nacin da se vidi sa Asthom) a on nam laze.
Asha se smeje sa svojim prijateljima iz Ashrama.Jaya pita tko su te zene koje se tako besramno smeju? Ona se podsmeva sa Anjali govoreci joj kakva ju je sudbina snasla. Shlok ponovo zove Asthu a ona mu prekine poziv.Astha zamoli tetku Suman da joj procita Shlokovu poruku. Tetka Suman joj procita i kaze da je Shlok napolju i da je ceka. Astha se pita kako da to izvede i da izadje? Tetka Suman izmisli neku ispriku i povede Asthu sa sobom. Shlok se sretne sa Asthom izvan kuce. Tetka Suman ih vidi kako se gledaju i smese jedno drugome. Astha zamoli Suman da ih ostavi nasamo i da ode. Shlok je takodjer zamoli da ih na kratko ostavi same. Suman se isprica i kaze im da je zaboravila da bi oni hteli biti sami i odlazi.
Shlok gleda u Asthu i ona se smesi. On je drzi za ruke i vidi njen mehendi. Shlok: Znam da nisam trebao doci, ali sta da se radi, ne mogu da zivim bez tebe ni jedan jedini trenutak. Doneo joj je crvenu ruzu i daje joj . Kaze joj da mu pokaze gde je njegovo ime u tom mehendiju. Ona mu kaze: Ne danas. Shlok: Onda, kada? Astha: Kada budemo imali nasu prvu noc zajedno. Priblizili su se jedno drugome...muzika svira.. Shlok: Hmmm...to je dobro. Mogu da ti budem blizu koliko god hocu a ti me ne mozes odgurnuti i naterati me da se udaljim. Astha: Nemoj me zadirkivati. On flertuje sa njom a ona se smesi.
Noc je i Kalindi pakuje Asthinu odecu i nakit. Atul je pita za stvari koje su potrebne za puja ceremoniju. Astha dolazi i kaze im da je odlucila sta ce oni da obuku sutradan za njeno vencanje. Kaze im da ce posle toga biti prepusteni sami sebi, jer ona vise nece biti tu. Kalindi se raznezila i kaze kako svaka majma zeli da promeni taj ritual kada salje svoju kcer u drugu kucu. Astha kaze da ona ne ide daleko jer ce i dalje ziveti u istom gradu. Astha moli Kalindi da se ne raspravlja sa Atulom o bilo cemu. Ona im kaze da im je ona bila najveci razlog za rasprave, i da od sada vise nece biti tu. Astha place i grli Kalindi. Atul ih gleda.
Precap:
Astha place u svojoj sobi. Kalindi i Atul dolaze kod nje i Kalindi je povede na vencanje.