Favourite soaps (invited only) #4 - Page 2

Created

Last reply

Replies

445

Views

42.4k

Users

8

1.1k

Frequent Posters

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

A Generacijo sto me uplasi sa onim svojim Tigrom 😲

Jeli ti to njega vodis u setnju??😆

Aha pa mora da se vodi u setnju ali vidis da je miroljubiv..prava mala maca...😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Zato mi buljimo u indijske serije 😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Aha pa mora da se vodi u setnju ali vidis da je miroljubiv..prava mala maca...😆

Aha vidim...malu macu 😳..necu da je diram za svaki slucaj...inace bi moglo biti..mljac 😕🤣
kop93 thumbnail
Objasnjenje...😃

AMOROVA STRELA: Zaljubimo se u sekundi !

A

Kada se osoba zaljubi, 12 podruja mozga poinje da radi zajedno i proizvoditi dopamin, adrenalin, oksitocin i vazopresin koji se istovremeno osloba'aju

RIM - Proces zaljubljivanja u neku osobu traje manje od jedne sekunde, tvrde italijanski strunjaci i dodaju da je potrebna samo petina sekunde da se osoba osea kao da ju je pogodila Amorova strela.

Studije su pokazale da je proces zaljubljivanja slian onom kada neko koristi kokain. Kada se osoba zaljubi, 12 podruja mozga poinje da radi zajedno i proizvoditi dopamin, adrenalin, oksitocin i vazopresin koji se istovremeno osloba'aju.

Ta otkria pokrenula su pitanje da li se zaljubljuje nae srce ili mozak.
Prema miljenju istraivaa Univerziteta Sirakuza (Sicilija), to je zaista stvar mozga, a ne srca.

Oni su to utvrdili tako to su uradili magnetnu rezonancu mozga volontera da bi utvrdili da se, kada se osoba zaljubi, u organizmu lue dopamin, adrenalin, oksitocin i vazopresin.

Strunjaci su zakljuili da je srce samo koncept za koji vezujemo zaljubljenost, kao i da je efekat "leptiria u stomaku" samo posledica modane akcije isputanja adrenalina.

Edited by kop93 - 11 years ago
kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love .

04.11.

Astha pita Shloka da li da ide sada?Shlok: Ne, gospodja Shlok Agnihotri ne moze da ide sama kuci. Ja cu te prebaciti. Seli su u kola i posli kuci. On je drzi za ruku i pita je da li je mogla da zaspi prethodne noci nakon razgovora sa njim? Astha: Da, zaboravila sam da ti dam poklon. Shlok: Ja imam tebe, ne treba mi nista drugo.Astha: Pogledaj makar jednom, donela sam to s ljubavlju. Poklanja mu mobilni i on se naljuti. Izlazi iz auta. Seca se kako se jednom raspravljao sa Swati i polomio telefon. Astha: Sta se desilo? Zato si se naljutio? Bit ce ti potreban mobilni, tako cemo biti blize jedno drugome. Kad god pozelim da popricam sa tobom, zvati cu te direktno na tvoj mobilni, cak i ako sam u nekoj neprilici.

Astha: ako dozivim neku nesrecu, mogu da pricam sa tobom pre nego sto umrem. Shlok: Dosta! Zagrlio je Asthu.Shlok: Tebi se nista nece desiti. Ja to necu dozvoliti.Nemoj visse nikada tako nesto da kazes!Astha ga gleda i kaze: Pogledaj sebe kako reagujes.Daj mi pravo koje ima zena. Shlok: Kako bih ti ikada mogao reci ne. Astha: Hvala. Astha ih je slikala sa mobilnim telefonima i rekla je Shloku da se nasmesi. Astha: Uvek cu biti blizu tvog srca. Astha grli Shloka. Shlok je i dalje ozbiljan i uznemiren.

picture1

U starackom domu ljudi cekaju Asthu da dodje, i ona dolazi. Svi su srecni sto je vide. Grle je i blagosiljaju. Ona im kaze da je dosla da ih pozove na njeno vencanje. Oni joj kazu da su spremili mnogo vrsta jela i da mora da ih sve isproba. Ona to i ucini, proba svako jelo. Obasipaju je ljubavlju.Dvoje novih ukucana doma vide Asthu i ona pomisli kako ih je vec negde videla, ali ne moze da se seti gde. Ona ih pozdravlja i dodiruje im stopala da dobije njihov blagoslov. Oni je blagosivaju. Astha ih nudi sa slatkisima. Svi se smese. SAstha ih poziva da dodju na njeno vencanje. Ona insistira i oni pristaju. Astha se smesi i pomisli kako ih je vec negde videla...Gleda ih. Anjali gleda sliku svojih roditelja i place. Brise suze i place ponovo.

Astha ih pita zasto placu. Zena joj kaze da nije nista, jedino sto se pitaju da li su se njihovi unuci ozenili ili ne. Astha ih pita zar oni to ne znaju? Oni kazu da ne znaju. Astha: Kakvi su to unuci koji vas nikada ne dolaze posetiti? Mislite o meni kao o svojoj unuci i dodjite na moje vencanje. Astha odlazi ga jede. Anjali zove Sojal i pita je da li su zavrseni slatkisi za Diwali? Sojal kaze da jesu. Anjali kaze da ce sutradan da zovu Asthu i da joj kazu da i ona spremii neke slatkise, i ona treba to da zna. Sojal kaze da ce to biti zabavno, da vide sta Astha ume da spremi. Sojal: Niranjan voli slatkise koje ja pravim. Smesi se.

picture2

Astha dolazi do Shloka i pita ga zasto stoji napolju? Kaze mu da je mogao da sedi u kolima jer tamo radi AC. On joj kaze da ceka na nju. Astha: Da li ja to sanjam? On je ustipne i kaze joj da ne sanja. Drzi je blizu sebe. Astha: Sta to radis? Ovo je ashram, svi mogu da nas vide. Shlok: Pa sta? Ja mogu da radim sta god hocu sa gospodjom Asthom Agnihotri. Kaze joj da podje sa njim kuci da mu stavi uptan (neka krema). Ona ga pita kako moze da dodje? Shlok: Sto da ne? Ja sam te vencao. Astha: ali svi misle da to nije potpuno (dovoljno) Shlok: Ja te postujem kao moju zenu i smatram te mojom zenom, ti kazi kako ti osecas? Ona kaze: Da. On joj je dao svoje kljuceve od kuce i kaze joj da dodje posle zalaska sunca. Ona ga pita: Ako me netko vidi...? Shlok: Ako me smatras svojim muzem u svom srcu, onda dodji.

Astha se probudi pred jutro i spremi se. Zureci podje prema Shlokovoj kuci, krijuci se od svih. Shlok je ceka i pita se zasto Astha jos nije dosla?Astha dolazi do njegove kuce i tiho zatvara vrata.Anjali je budna i Astha se krije od nje. Anjali je nije videla. Astha odlazi u Shlokovu sobu. Anjali vidi da netko prolazi, ali ne vidi tko je.Shlok je zagrlio Asthu i rekao: Znao sam da ces sigurno doci.Astha: I ja takodjer moram da dokazem moju ljubav, jesi li srecan sada? Shlok: Jesam, mnogo. Ona ga gleda i kaze mu: Ja sam tu pred tobom. Shlok joj kaze da zatvori oci.Astha: Hoce li biti kasno? Ja moram da odem pre nego sto se ostali probude. On joj ponovo kaze da zatvori oci i povede je negde. Kaze joj da otvori oci.

picture3

Pokaze joj mesto koje je on dekorisao i gde pise Volim te Astha. Ona se smesi. Gledaju se. Astha mu kaze da ga voli. Grle se.Shlok i Astha se smese. On joj kaze da ima jos jedno iznenadjenje i pokazuje joj sliku. Ona je srecna kada je vidi i place od srece. Grli ga. Astha: Izgleda da me mnogo volis. Shlok: sada kada si to shvatila, sta cu ja dobiti zauzvrat? Astha ga pita sta bi on zeleo? On joj se priblizi i kaze poljubac. Bharat se probudio i kaze Sojal da nanese uptan na njega. Sojal se budi. Astha takodjer maze uptan na Shlokova stopala. On gleda u nju i ona u njega...i tako dugo vremena.

picture4

picture6

Ona nanosi uptan na njegovo lice i smeje se. On kaze da ce on njoj da namaze. Ona kaze ne. Astha: Tvoja majica ce se umazati. On skine majicu.Ona ga pita sta to radi i postane nervozna. Zatvori oci.Shlok: Zasto si toliko stidljiva? Ja sam tvoj muz. Natera je da ga pogleda. Ona se okrene i smesi se. Nanosi uptan na njegove ruke. On je gleda. Smese se gledajuci jedno u drugo i sve su blize. Anjali dolazi tamo i vidi ih zajedno. Sokirala se i naljutila.

picture7

picture8

Precap:
Astha napusta kucu Agnihotrijevih krijuci se. Anjali kaze soferu da kaze Asthi da podje sa njom posto ona ionako ide do Asthine kuce.

kop93 thumbnail
Daljnja desavanja u seriji.

Mehendi.

Vruca romantika ☺️ Slock se pretvorio u hobotnicu 😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Emn1au5LsWQ[/YOUTUBE]

kop93 thumbnail
Idemo dalje sa scenama 😆

Slock skida pulover...😃

Slockov zaljubljeni pogled ❤️

Asthin zaljubljeni pogled ❤️

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93