A Generacijo sto me uplasi sa onim svojim Tigrom 😲Jeli ti to njega vodis u setnju??😆
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 30th Aug 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 30 Aug 2025 EDT
MAIRA KNOWS 30.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Monsoon Magic Micro-fiction Contest Felicitation Ceremony
Throw back! When katrina did not take 'gentle' gently from Shah!
Param Sundari opens well
Nazar laga hua anda mein nahi khaata
Queen 2 Tanu Weds Manu 3 Get Rolling
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
Unseen bollywood pics
Amaal has a message for his Phansss 😇
Trailer - Do You Wanna Partner - Tamannaah Bhatia Diana Penty
CASE IN COURT 31.8
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Sidharth Malhotra future prediction!!! From what his future says!!!!
Anupamaa completes FIVE Years !! Fifth Anniversary Celebrations
CID episode 75 - 30th August
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
A Generacijo sto me uplasi sa onim svojim Tigrom 😲Jeli ti to njega vodis u setnju??😆
Originally posted by: MINA1971
Aha pa mora da se vodi u setnju ali vidis da je miroljubiv..prava mala maca...😆
Kada se osoba zaljubi, 12 podruja mozga poinje da radi zajedno i proizvoditi dopamin, adrenalin, oksitocin i vazopresin koji se istovremeno osloba'aju
RIM - Proces zaljubljivanja u neku osobu traje manje od jedne sekunde, tvrde italijanski strunjaci i dodaju da je potrebna samo petina sekunde da se osoba osea kao da ju je pogodila Amorova strela.
Studije su pokazale da je proces zaljubljivanja slian onom kada neko koristi kokain. Kada se osoba zaljubi, 12 podruja mozga poinje da radi zajedno i proizvoditi dopamin, adrenalin, oksitocin i vazopresin koji se istovremeno osloba'aju.
Ta otkria pokrenula su pitanje da li se zaljubljuje nae srce ili mozak.
Prema miljenju istraivaa Univerziteta Sirakuza (Sicilija), to je zaista stvar mozga, a ne srca.
Oni su to utvrdili tako to su uradili magnetnu rezonancu mozga volontera da bi utvrdili da se, kada se osoba zaljubi, u organizmu lue dopamin, adrenalin, oksitocin i vazopresin.
Strunjaci su zakljuili da je srce samo koncept za koji vezujemo zaljubljenost, kao i da je efekat "leptiria u stomaku" samo posledica modane akcije isputanja adrenalina.
04.11.
Astha pita Shloka da li da ide sada?Shlok: Ne, gospodja Shlok Agnihotri ne moze da ide sama kuci. Ja cu te prebaciti. Seli su u kola i posli kuci. On je drzi za ruku i pita je da li je mogla da zaspi prethodne noci nakon razgovora sa njim? Astha: Da, zaboravila sam da ti dam poklon. Shlok: Ja imam tebe, ne treba mi nista drugo.Astha: Pogledaj makar jednom, donela sam to s ljubavlju. Poklanja mu mobilni i on se naljuti. Izlazi iz auta. Seca se kako se jednom raspravljao sa Swati i polomio telefon. Astha: Sta se desilo? Zato si se naljutio? Bit ce ti potreban mobilni, tako cemo biti blize jedno drugome. Kad god pozelim da popricam sa tobom, zvati cu te direktno na tvoj mobilni, cak i ako sam u nekoj neprilici.
Astha: ako dozivim neku nesrecu, mogu da pricam sa tobom pre nego sto umrem. Shlok: Dosta! Zagrlio je Asthu.Shlok: Tebi se nista nece desiti. Ja to necu dozvoliti.Nemoj visse nikada tako nesto da kazes!Astha ga gleda i kaze: Pogledaj sebe kako reagujes.Daj mi pravo koje ima zena. Shlok: Kako bih ti ikada mogao reci ne. Astha: Hvala. Astha ih je slikala sa mobilnim telefonima i rekla je Shloku da se nasmesi. Astha: Uvek cu biti blizu tvog srca. Astha grli Shloka. Shlok je i dalje ozbiljan i uznemiren.