Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
Akshara’s karma
Mihir - The d*uchebag
Shilpa Shetty's Bandra Restaurant
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Agree or not?
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
The Soul Remembers - PraShiv SS
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Alia recent clicks
GEETU vs MAIRA 5.9
kopi sto posto si upravu😆😉 uvezi njega😆😆😆
07.11.
Jaya pita Sojal kakve su poklone dali Asthi? Sojal joj kaze da o tome odlucuje samo Anjali. Jaya uci Sojal kako da ukrade ponesto. Sojal joj kaze da mora da promeni svoje navike, jer zna kakva je Anjali. Uto dolazi Anjali i pita ih sta tu rade? Anjali kaze Sojal da stavi svom muzu, Bharatu tilak, a ona ce da stavi tilak Niranjanu. Jaya joj kaze da ce sigurno danas dobiti poseban poklon od Niranjana. Sojal ucutkuje svoju majku. Astha obucena u sari dolazi u Shlokovu sobu. Svuda ga trazi i on dolazi i pita je sta radi tu. Astha: Ja... Shlok: Dodji samnom. Ona mu uradi aarti i stavi tilak. Shlok se smesi.
Ona mu dodiruje stopala i pita ga gde je poklon za nju? On joj kaze da zatvori oci. On je okrene i gleda je u ogledalu. Da joj poklon, dijamantsku ogrlicu. Stavlja joj ogrlicu oko vrata. Astha otvara oci i smesi se kada ugleda ogrlicu u ogledalu. Stoje zajedno ispred ogledala i gledaju se u njemu.
Astha mu kaze da je njegov izbor vrlo dobar, ali je ogrlica jako skupa, vredi mnogo. Shlok: Ne vredi vise od tebe.Ovaj crni konac ne izgleda dobro sa ogrlicom. Astha: Ja to necu skinuti, to je moj mannat. Nisi mi rekao da je tu nasa slika u privesku. Shlok: Da, nasa slika, ti si moja zena i ovaj privezak je znak nase neraskidive veze koja ce da nas veze ceo zivot. Ona ga je zagrlila i rekla: Ja zelim da prozivim svoj zivot u tvojim rukama, i zelim i kada umrem da to bude u tvojim rukama. Shlok: Nemoj to da govoris, ovo je pocetak nase srece. Ona place. Shlok: Od sada tvoje oci nikada vise nece biti ispunjene suzama.Ona ga grli a Shlok se smesi.
Astha i Shlok dolaze u vrt da pale prskalice i petarde. Astha se zabavlja. Shlok je gleda i smesi se. Anjali dolazi do Asthe i kaze joj: Zar te nije sramota da skaces ovde poput deteta. Astha: Ja sam... Anjali: Kazem ti poslednji puta, ne mozes se tako ponasati, to ne odgovara ponasanju nase snahe.
Anjalin sari je zahvatila vatra i Astha to vidi. Astha vice: Svekrvo...i trci prema njoj. Anjali vristi a Astha joj pomaze. Astha ugleda vrc sa vodom i polije Anjali i ugasi vatru, ali usput zalije Anjali po licu. Vatra je ugasena, ali je Anjali sva mokra. Shlok pita Asthu da li je dobro, brine se za Asthine ruke a ne za Anjali. Anjali je ljuta. Astha je pita: Da li si dobro svekrvo? Anjali: Sta si to uradila? Astha: Ugasila sam vatru vodom. Anjali: Mogla sam ja sama da se spasem.Sojal: Majko pa ti si sva mokra. Jaya: Astha je sve pokvarila i rizikovala je Anjalin zivot. Shlok: Vi ste nas gost Jaya, i bilo bi dobro da nista ne komentarisete i da budete samo kao gost, u suprotnom , mozete da idete. Sojal: Ti vredjas moju majku. Shlok: Tvoja majka je vredjala Asthu a ja to ne mogu da gledam.
Niranjan dolazi. Jaya kaze Niranjanu: Vidi sta je Astha uradila Anjali. Shlok kaze da je Astha spasila Anjali inace bi ova izgorela i opekla se. Niranjan pita Asthu da li je dobro, i zahvali se Asthi sto je spasila Anjali zivot. Niranjan pita Anjali kako moze da bude tako nemarna, da bi ona trebala da bude ta koja se brine o Asthi a ne obrnuto. Shlok vodi Asthu sa sobom i oni odlaze. Anjali gleda u Niranjana i napeta je. Shlok kaze Asthi da je trebala prvo da misli na njega, pre nego sto krene da spasava i pomaze drugima: Sta bi se desilo da su tvoje ruke izgorele. Ja imam pravo na te ruke. Astha: Stvarno? Shlok: Da! I ljubi joj ruke. Shlok: Astha, ti si moja, tvoje oci, kosa...sve. Priblizio joj se, a ona ga je odgurnula govoreci: J avec kasnim, hocemo li poci kuci?
On joj kaze: Hajde da provedemo jos neko vreme zajedno, tek cemo se ponovo sresti prilikom stavcljanja mehendija. Zabrinut sam kada mislim na to. Astha: I ja se isto osecam, ali tada cu te sresti kaotvoja zena, jos je samo malo vremena ostalo do tog dana. On je grli I kaze da ne moze to da doceka. Sledeceg jutra Taai se moli . Anjali je vidi i pomisli kako Niranjan i Shlok nisu kod kuce. Prilazi kod Taai I govori joj za ceremoniju sa haldi (ona zuta pasta sto se maze po mladencima) Anjali: mislila sam da uradim nesto za Asthu, pa ako ti pristanes , sta mislis da je pozovemo? Taai pristine I kaze Anjali da zove Asthu I kaze joj da je ona, Taai zove. Anjali je srecna.
Astha gleda porodicni album I misli na svoju porodicu I prijatelje. Place. Zvoni telefon I ona misli da je Shlok, ali je Anjali. Anjali joj kaze da Taai zeli da Astha uradi Puranpuri. Astha kaze da mora ici da izabere dizajn za njen mehendi. Anjali insistira i Astha na kraju pristane. Anjali pomisli kako ce da nauci danas Asthu lekciju i da joj podsece krila.
Astha misli o tome kako Kalindi nije kod kuce a ona sama ne ume da spremi Puranpuri. Ona zove Kalindi ali ne moze da je dobije. Misli o tome da zove ashram. Zove tetku Suman i pita je kako se spremaju Puranpuri? Sretna je kada sazna recept. Jaya prica sa Taai i ide joj na zivce. Anjali se podsmeva Jayi. Sojal sve to cuje. Astha dolazi i Jaya je naziva besramnom sto je ponovo dosla. Taai staje na Asthinu stranu i kaze da ju je ona pozvala.
Kaze da zeli da Astha napravi nesto slatko u kuci. Zamoli Asthu da uradi Puranpuri. Astha pristane i ide u kuhinju.
Anjali zaustavi Asthu i kaze joj kako je Taai najstarija u kuci i da se potrudi da nesto ne pokvari, i da pazi da joj nesto ne zagori, inace joj to nece oprostiti. Astha joj kaze da ce dati sve od sebe i da ce uraditi najbolje sto zna. Anjali kaze Sojal da ne propusti svoju sansu, i da iskoristi ovu priliku. Sojal joj kaze da je razumela i ode za Asthom. Astha procita recept u mobilnom i pocne da kuva. Telefon joj zazvoni i ona vidi da je to Shlok. Astha se okrene od sporeta i prica sa Shlokom. Kaze mu da je kod njega kuci. On je pita sta radi tu? Ona mu kaze da kuva nesto specijalno za njega. Sojal je upropastila Asthino jelo, stavivsi u njega mnogo secera i pojacavsi vatru. Sojal pomisli kako ce jelo sada biti poput otrova, i smesi se.
Precap:
Taai proba Puranpuri...svi je gledaju. Astha je napeta I ceka na njen komentar.