Returning of the written off #17*invited only* - Page 96

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ja sam Badi danas "malom intervencijom" uz podrsku Smeki i Biki ne zatvorila topik , ne izbrisala stranu, nego su topik morali potpuno ceo da eliminisu, 😲 Samo opusteno 😉

Nemoj mi pricati, jao, ulepsa mi ne dan, ne vece, nego celu narednu sedmicu ❤️🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Pa eto Nale odgovora na tvoje prethodno pitanje koga da upregnes, ovi mali privrednici su bas naviknut na ''uprezanje '' 🤣

Mislis da se kolima sa "dve maloprivredne" snage moze negde otici i skloniti od meteora? 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Nemoj mi pricati, jao, ulepsa mi ne dan, ne vece, nego celu narednu sedmicu ❤️🤗

Izgleda da sam ga ovaj put Badi potrefila u rupu 🤣
Stephi thumbnail

Pa eto Nale odgovora na tvoje prethodno pitanje koga da upregnes, ovi mali privrednici su bas naviknut na ''uprezanje '' 🤣

Mislis da se kolima sa "dve maloprivredne" snage moze negde otici i skloniti od meteora? 😆

Ne mogu sad da razmisljam o maloj privredi kad si me odusevila sa onim ciscenjem od malopre. Imas li negde neku kopiju ili da prepricas u pm, FB mi ne funkcionise uopste iz ne znam kog razloga tako da mi ne saljes nista tamo.

A kod smo kod tog brisanje, meni je jedan post pusten bio do pola, od pola izbrisan od strane nadleznbih 🤣, takav slucaj jos nisam videla i dole lepo pise izbrisano od pa da ne navodim sad ime .

I inace mi je net nesto uzasan, cak imam problem i kad hocu da vas lajkujem , nekad hoce, u vecini slucajeva ne.
nn027 thumbnail

Ne mogu sad da razmisljam o maloj privredi kad si me odusevila sa onim ciscenjem od malopre. Imas li negde neku kopiju ili da prepricas u pm, FB mi ne funkcionise uopste iz ne znam kog razloga tako da mi ne saljes nista tamo.

A kod smo kod tog brisanje, meni je jedan post pusten bio do pola, od pola izbrisan od strane nadleznbih 🤣, takav slucaj jos nisam videla i dole lepo pise izbrisano od pa da ne navodim sad ime .

I inace mi je net nesto uzasan, cak imam problem i kad hocu da vas lajkujem , nekad hoce, u vecini slucajeva ne.
Prepricacu ti u PM

nn027 thumbnail
Badi, problem sa lajkovanjem se meni javlja kad imam mali protok. Verovatno je i kod tebe to u pitanju. Predpostavljam da ti se i slike sporo ucitavaju.
PS: prepricala sam ti slucaj u PM.
Stephi thumbnail

Badi, problem sa lajkovanjem se meni javlja kad imam mali protok. Verovatno je i kod tebe to u pitanju. Predpostavljam da ti se i slike sporo ucitavaju.

PS: prepricala sam ti slucaj u PM.

Hvala, procitala, smatraj da sam te izljubila muah muah muah

u pravu si za slike, jedva ucita a ja vec pocinjem da gubim nerve, znam da me i ti cekas po pola sata da odgovorim 😭
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Hvala, procitala, smatraj da sam te izljubila muah muah muah

u pravu si za slike, jedva ucita a ja vec pocinjem da gubim nerve, znam da me i ti cekas po pola sata da odgovorim 😭

Hoce li meni neko da preprica ili da pitam modelatorke sa BB foruma 🤣
Stephi thumbnail
O bebo Daltoni, vidim proveravas me, ne brini, necu dovesti vatrogasce, ugasila si sporet na vreme 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal🤗 Da odgovorim,Salaman prozvao Ratan za izbacivanje,pa potom kao Prats,zezao se i onda su ovi a i ona mislili da izlazi i poceli se pozdravljati,potom je rekao ne Pratyusha nego Ratan izlazi i tako je to sve bilo.Ko zna zbog cega je on to sve izvodio,a sigurno ima nesto sto mi ne znamo,moguce uvod neki za dalje,mozda ta posebna prostorija gde Smeki kaze da je videla Prats u njoj,na live prenosu,a kada ce to biti prikazano,mozda prekosutra ko to zna.

Hvala ti Biki na pojasnjenju, ne pratim,pa mi je svaka informacija nova i dobrodosla..🤗