O bebo Daltoni, vidim proveravas me, ne brini, necu dovesti vatrogasce, ugasila si sporet na vreme 🤣
Ma ne plasim se ja za tebe , nego za te jadne vatrogasce, sto ni krivi ni duzni moraju da dolaze da gase razbuktali pozar..🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
MAIRA AGAYI 10.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Navri and her eternal victimisation
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS
O bebo Daltoni, vidim proveravas me, ne brini, necu dovesti vatrogasce, ugasila si sporet na vreme 🤣
Hoce li meni neko da preprica ili da pitam modelatorke sa BB foruma 🤣
Hvala, procitala, smatraj da sam te izljubila muah muah muah
u pravu si za slike, jedva ucita a ja vec pocinjem da gubim nerve, znam da me i ti cekas po pola sata da odgovorim ðŸ˜
Ma ne plasim se ja za tebe , nego za te jadne vatrogasce, sto ni krivi ni duzni moraju da dolaze da gase razbuktali pozar..🤣
Procitala PM ...😆 Poslednji pozdrav vesticama, nadam se da su uspele da ga vide pre nego su pometene..😆
🤣🤣🤣
E al vidis ti kako sam se ja obezbedila na vreme. Sad kad 2880 god zvekne onaj asteroid o zemlju, mene ima ko spasavati🤣
Samo da ne bude ko u onoj prici kad je pastir cuvao stado pa iz dosade vikao vuk, vuk, a seljani dotrce, pastir kaze ma samo sam se salio. Pa tako jednom, dva puta , tri, a kad je vuk stvsarno dosao, pastiru vise niko nije verovao. Tako i ovi moji, vide da ih potezem svaki cas , da im ne dosadim ?🤣Ako te iznevere (pu, pu , daleko bilo) kojim slucajem , pozajmicu ti mog Snupija 🤣
Hoce li meni neko da preprica ili da pitam modelatorke sa BB foruma 🤣
🤣🤣🤣
E al vidis ti kako sam se ja obezbedila na vreme. Sad kad 2880 god zvekne onaj asteroid o zemlju, mene ima ko spasavati🤣
Samo da ne bude ko u onoj prici kad je pastir cuvao stado pa iz dosade vikao vuk, vuk, a seljani dotrce, pastir kaze ma samo sam se salio. Pa tako jednom, dva puta , tri, a kad je vuk stvsarno dosao, pastiru vise niko nije verovao. Tako i ovi moji, vide da ih potezem svaki cas , da im ne dosadim ?🤣