Returning of the written off #17*invited only* - Page 97

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

O bebo Daltoni, vidim proveravas me, ne brini, necu dovesti vatrogasce, ugasila si sporet na vreme 🤣

Ma ne plasim se ja za tebe , nego za te jadne vatrogasce, sto ni krivi ni duzni moraju da dolaze da gase razbuktali pozar..🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Hoce li meni neko da preprica ili da pitam modelatorke sa BB foruma 🤣

Poslacu ti u PM.
nn027 thumbnail

Hvala, procitala, smatraj da sam te izljubila muah muah muah

u pravu si za slike, jedva ucita a ja vec pocinjem da gubim nerve, znam da me i ti cekas po pola sata da odgovorim 😭

Nista ti ne brini. Za to vreme ja ponovo gadjam neke rupe 🤣
Ako si primetila napred, onog debeljka sa cvetom, i to sam im postavila na jednom topiku 🤣
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
Procitala PM ...😆 Poslednji pozdrav vesticama, nadam se da su uspele da ga vide pre nego su pometene..😆
Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ma ne plasim se ja za tebe , nego za te jadne vatrogasce, sto ni krivi ni duzni moraju da dolaze da gase razbuktali pozar..🤣

🤣🤣🤣

E al vidis ti kako sam se ja obezbedila na vreme. Sad kad 2880 god zvekne onaj asteroid o zemlju, mene ima ko spasavati🤣

Samo da ne bude ko u onoj prici kad je pastir cuvao stado pa iz dosade vikao vuk, vuk, a seljani dotrce, pastir kaze ma samo sam se salio. Pa tako jednom, dva puta , tri, a kad je vuk stvsarno dosao, pastiru vise niko nije verovao. Tako i ovi moji, vide da ih potezem svaki cas , da im ne dosadim ?🤣

nn027 thumbnail

Procitala PM ...😆 Poslednji pozdrav vesticama, nadam se da su uspele da ga vide pre nego su pometene..😆

🤣 Jesu jos kako. Imale su dovoljno vremena. 😉
Daltoni thumbnail
Sutra imam veeelike obaveze..i kao sto to obicno biva u mom zivotu, svake nedelje se pogodi da moram da ustajem rano,pa tako i ove..znate da imam lep povod i znate da imam goste..cisto da se javim da mi Nada ne da neopravdani i digne paniku 😉😆 A ko je redar ove nedelje neka obrise tablu kada se zavrsi topik..😉
nn027 thumbnail

🤣🤣🤣

E al vidis ti kako sam se ja obezbedila na vreme. Sad kad 2880 god zvekne onaj asteroid o zemlju, mene ima ko spasavati🤣

Samo da ne bude ko u onoj prici kad je pastir cuvao stado pa iz dosade vikao vuk, vuk, a seljani dotrce, pastir kaze ma samo sam se salio. Pa tako jednom, dva puta , tri, a kad je vuk stvsarno dosao, pastiru vise niko nije verovao. Tako i ovi moji, vide da ih potezem svaki cas , da im ne dosadim ?🤣

Ako te iznevere (pu, pu , daleko bilo) kojim slucajem , pozajmicu ti mog Snupija 🤣

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Hoce li meni neko da preprica ili da pitam modelatorke sa BB foruma 🤣

Poslacu ti u PM.

oma Nado salji, bolje da mi objasnjavamo nego da joj prepricaju nadlezni 🤣
Daltoni thumbnail

🤣🤣🤣

Nesto ne verujem da ces ti njima da dosadis..molim se da se desi suprotno inace odo ja u penziju kao pocasni clan Indijskog foruma..🤣🤣
Edited by Daltoni - 11 years ago