Returning of the written off #17*invited only* - Page 95

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Citas mi misli. 👍🏼

Ja sam za svaki slucaj obelezila ove dane za koje sam sigurna da cu ispostovati, za ove ostale vec sam isplanirala nesto drugo 🤣

Stephi thumbnail

Nije joj veceras bilo lako ali je u svakom momentu ostala dama.

Hvala miloj Bikici za ovo zadovoljstvo koje pruza, tako da i ja mogu ostati dama i necu ici na forum BB 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Ma nemoj Nado, sto bih ja pa verovala naucnicima sta sve pricaju? Eto probala sam da napravim i palacinke po formuli koju su dali, da prostis toliko sam se iznervirala , upropastila 2 tiganja, pokidala zivce i toliko zadimila kucu da sam jednostavno morala zvati vatrogasce da me stabilizuju, tj. situaciju da stabilizuju... nocnu smenu sam zvala 🤣

Nego Dal, dobro je da ti nama ipak dade tacan datum udara ovog asteroida o zemlju da mi sto imamo aute mozemo negde da se sklonimo na vreme🤣

Kola imam.

Samo jos da nadjem koga cu da upregnem. Imas li predlog?
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dok gledam uradih odmah specijalu zna se za koga😆

Zna se naravno, samo meni nije jasno kad ti Nado sa tvog majstora koji citira Andrica i Dostojevskog predje na konobare 🤣
nn027 thumbnail

Zna se naravno, samo meni nije jasno kad ti Nado sa tvog majstora koji citira Andrica i Dostojevskog predje na konobare 🤣

Ne znam Badi. Izgleda da su mi slabost ovi "mali privrednici" 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Samo sam svratila da slucajno nisam zaboravila da ugasim sporet, pa da mama mora da zove vatrogasce..kad ono vidim Nada,Smeki i Biki sve lepo pomele, Biki okacila slicice, Dry se izgleda malo prehladila od silne promaje koju je Nada napravila da izluftira raznorazna rasula,frajere i vestice iz komsiluka,mislim Istvika 😆 a meni sada samo ostaje da zakljucim da se jos niste preselile,mozda jer vam veceras nije naklonjen horoskop,ili ste se prejele kao ja ...bilo kako bilo, moram da pitam Biki,sto svi grle P,da li je to zato sto je spasena od izbacivanja ili mozda nije😕 Da pohvalim mamu za klipove sa DD i Desnim 👏 Da zakljucim da Totalno Rasulo definitivno ne zivi na ovoj planeti ili da se zesce drogira,sto rece Nada, i potpuno se slazem sa mamom koja me je tako lepo svojim izjavama podigla ovako umornu ❤️😆.. Takodje moram da priznam da mi je jako tesko pala analiza isecaka iz BV 1 koje mi je Smeki prilozila kao dokazni materijal da je bilo sirenja zenica, ja im zenice nisam videla (uglavnom iz razloga jer su im oci crne) ali sam ih videla jako mutno zbog suza u mojim ocima..😭

Dal🤗 Da odgovorim,Salaman prozvao Ratan za izbacivanje,pa potom kao Prats,zezao se i onda su ovi a i ona mislili da izlazi i poceli se pozdravljati,potom je rekao ne Pratyusha nego Ratan izlazi i tako je to sve bilo.Ko zna zbog cega je on to sve izvodio,a sigurno ima nesto sto mi ne znamo,moguce uvod neki za dalje,mozda ta posebna prostorija gde Smeki kaze da je videla Prats u njoj,na live prenosu,a kada ce to biti prikazano,mozda prekosutra ko to zna.
nn027 thumbnail

Ja sam za svaki slucaj obelezila ove dane za koje sam sigurna da cu ispostovati, za ove ostale vec sam isplanirala nesto drugo 🤣

Vidim Badi, postujes "crveno slovo" 😆

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Hvala miloj Bikici za ovo zadovoljstvo koje pruza, tako da i ja mogu ostati dama i necu ici na forum BB 😃

Ja sam Badi danas "malom intervencijom" uz podrsku Smeki i Biki ne zatvorila topik , ne izbrisala stranu, nego su topik morali potpuno ceo da eliminisu, 😲 Samo opusteno 😉
Stephi thumbnail

Probaj malo da se preznojis

Pa se onda istusiraj

pa malo masaza

pa posle nek ti umesi pizzu ili sta vec volis i Bog da te vidi 🤣

Stephi thumbnail

Ne znam Badi. Izgleda da su mi slabost ovi "mali privrednici" 🤣

Pa eto Nale odgovora na tvoje prethodno pitanje koga da upregnes, ovi mali privrednici su bas naviknut na ''uprezanje '' 🤣