Ja sam za svaki slucaj obelezila ove dane za koje sam sigurna da cu ispostovati, za ove ostale vec sam isplanirala nesto drugo đ¤Ł
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Nije joj veceras bilo lako ali je u svakom momentu ostala dama.
Ma nemoj Nado, sto bih ja pa verovala naucnicima sta sve pricaju? Eto probala sam da napravim i palacinke po formuli koju su dali, da prostis toliko sam se iznervirala , upropastila 2 tiganja, pokidala zivce i toliko zadimila kucu da sam jednostavno morala zvati vatrogasce da me stabilizuju, tj. situaciju da stabilizuju... nocnu smenu sam zvala đ¤Ł
Nego Dal, dobro je da ti nama ipak dade tacan datum udara ovog asteroida o zemlju da mi sto imamo aute mozemo negde da se sklonimo na vremeđ¤Ł
Zna se naravno, samo meni nije jasno kad ti Nado sa tvog majstora koji citira Andrica i Dostojevskog predje na konobare đ¤Ł
Samo sam svratila da slucajno nisam zaboravila da ugasim sporet, pa da mama mora da zove vatrogasce..kad ono vidim Nada,Smeki i Biki sve lepo pomele, Biki okacila slicice, Dry se izgleda malo prehladila od silne promaje koju je Nada napravila da izluftira raznorazna rasula,frajere i vestice iz komsiluka,mislim Istvika đ a meni sada samo ostaje da zakljucim da se jos niste preselile,mozda jer vam veceras nije naklonjen horoskop,ili ste se prejele kao ja ...bilo kako bilo, moram da pitam Biki,sto svi grle P,da li je to zato sto je spasena od izbacivanja ili mozda nijeđ Da pohvalim mamu za klipove sa DD i Desnim đ Da zakljucim da Totalno Rasulo definitivno ne zivi na ovoj planeti ili da se zesce drogira,sto rece Nada, i potpuno se slazem sa mamom koja me je tako lepo svojim izjavama podigla ovako umornu â¤ď¸đ.. Takodje moram da priznam da mi je jako tesko pala analiza isecaka iz BV 1 koje mi je Smeki prilozila kao dokazni materijal da je bilo sirenja zenica, ja im zenice nisam videla (uglavnom iz razloga jer su im oci crne) ali sam ih videla jako mutno zbog suza u mojim ocima..đ
Ja sam za svaki slucaj obelezila ove dane za koje sam sigurna da cu ispostovati, za ove ostale vec sam isplanirala nesto drugo đ¤Ł
Hvala miloj Bikici za ovo zadovoljstvo koje pruza, tako da i ja mogu ostati dama i necu ici na forum BB đ