Odradila stteta neejma reprizze
Kaalimmeric ceesttitke naa sllobodiici i eddiit na 124Koopiicee raadujjem see stto tee vvidim i 🤗
Hvala mima 😃 editovano 😛😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
DANDIYA NIGHT 26.9
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
DIL DOORMAT 27.9
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
ANOTHER NAYA SUFFER
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Nominations For 70th Filmfare Awards
Odradila stteta neejma reprizze
Kaalimmeric ceesttitke naa sllobodiici i eddiit na 124Koopiicee raadujjem see stto tee vvidim i 🤗
Originally posted by: loveansh
Dakle cure, trebate s vremena na vreme da odete na ovaj link posto su ovi bikuljini fanovi navalili i na sve nase (mislim od ljudi koji su za Prats) komentare lupili crvene palceve. Ja sam sad bila da vidim da li su mi pustili komentar, nisu naravno, tako je bilo i u Times of India, pustili mi nakon tri dana, a majke mi nije bio toliko dug da ga toliko dugo razmatraju.
Elem, zadnji komentar koji sam ja videla je Bikicin, i ispod jos dva, a posle su svi zatvoreni kao radi velikog broja negativnih odgovora...onda kliknete na ono gde pise To view click here i posle lepo lupite zeleni palac gore.
Originally posted by: MINA1971
Ma sadd jjee crvvenna furiijjaa usrresreedjeenna nna nnestoo drugoo trebba navoodiitiii toliikka torpeeddaa🤣
Originally posted by: sladjana333
daj mi link te fb stranice
Originally posted by: loveansh
Dakle cure, trebate s vremena na vreme da odete na ovaj link posto su ovi bikuljini fanovi navalili i na sve nase (mislim od ljudi koji su za Prats) komentare lupili crvene palceve. Ja sam sad bila da vidim da li su mi pustili komentar, nisu naravno, tako je bilo i u Times of India, pustili mi nakon tri dana, a majke mi nije bio toliko dug da ga toliko dugo razmatraju.
Elem, zadnji komentar koji sam ja videla je Bikicin, i ispod jos dva, a posle su svi zatvoreni kao radi velikog broja negativnih odgovora...onda kliknete na ono gde pise To view click here i posle lepo lupite zeleni palac gore.