EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 91

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.3k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

On se kiselo smeje a ona ko macka kad proguta kanarinca.

Dabogda se zadavila. 🤢
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Pricala sam sa jednom indijkom koja je bila spremna da da sansu novoj. Ali sad kad je videla sliku se skroz izbedacila. Sad smo malo caskale. Znam kako joj je. Meni je tako bilo u sredu. Ona je danas definitivno izgubila Ansh, kao mi u sredu.😭

Nadam se da ce se jos njih ovako osecati. Izvinite ako sam zla😕

Svi ce shvatiti da smo mi u pravu,samo polako 😉
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Ih bre sve sam skoro savladala sam jos da vidim kako slike da stavim pa do tada da li moze neko da stavi onu lepu sliku Makana i Papua koja je slikana kad i "ova.😉
A bas mi je zao Papua mozda cak i vise nego Makana.Pa zamisli sve krene naopako,a hoce to im garantujem,pa nervoza na vec postojecu nervozu,pa pada,pada gle...st,a kemije i fizike ni za lek.
ccc bice to po onoj nasoj ko prezivi pricace.😳
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Mozda je ovo i poslednja slika koju JA izbacujem ovde..sve zavisi od vremenske prognoze

EZzuz
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Cure jel neko prati kako ovi pustaju poruke. Prolaze li. Meni se cini da oni to debelo cenzurisu. I po broju i po sadrzaju. Sad smo ih zatrpali al morace da olade da bi njihovi "obozavaoci" mogli da pisu hvalospeve. E tu ih cekamo .
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: olla

Hahahhh videla sam to, crna Saska gde se u svoj ovoj frci seti da teras kontru sa Ashimom 😆😆😆

Pa da mene ne zeza moj kom pa funkcionisem tako sporo, nema sanse da drzim 2 prozora otvorena a kamoli vise, nego sve moram jedno po jedno, stigla bih ja vise,ali gde stignem samo polako, imam svoju taktiku, sve na finjaka, jedino sam sinoc onom lengeru odbrusila kad sam videla da se zakacila sa KOP, krv mi prokljucala ali nisam nissta strasno rekla sem da nam ne popuje, a ovo sad samo fino i busim 😊
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Mozda je ovo i poslednja slika koju JA izbacujem ovde..sve zavisi od vremenske prognoze

EZzuz

Nemoj Bikice . Ti i tvoje slike ste mi i inspiracija i motivacija. Dovoljan mi je jedan pogled i srce mi je puno. Tu su reci suvisne. ❤️ Nemoj mi to uskratiti. 🤗
Edited by nn027 - 12 years ago
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
nn027 pa upravo to sam ja pomislila da nije Papu izvadio zub pa ne sme da ladi ranu,ko zna mozda je i tamo zahladnelo a mozda je i duvala promaja.Joj pa ni 24h im nece biti dovoljna za jedan paket od 20 kad im je ovo ovako ispalo.Konacno mi je srce na mestu,posle nekoliko dana.Ovako nesto sam ocekivala i nadala se i docekala.Papu ipak nije zasluzio Oskara,jok,jok nidje veze s vezom.😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Kopice,javi nam se malo 🤗
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

NEEE 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭

Dal slatkice moje neka si nas posjetila i ucesti te posjete!!😆
Cure zar nevidite tugu u njegovim ocima 😲,oci su odraz duse 😃,osmjeh je vjestacki...
a ova bikulja😡 ima velika usta ko lavor 🤢 Garantujem da ce on pokusati s njom snimati kao profesionalac ali da nece dugo izdrzati,puknit ce on kad tad...