EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 92

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.3k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bambina

Jasnic moj dragi ❤️... sad ces da dobijes SPANK SPANK SPANK 😡

Da nisi ni pomislila da nas napustis 😡, i Dal nam je tu, njoj samo treba trenutni predah, jer ne moze ove prve epizode psihicki da svari . I ona nam je tu, nije nas napustila ❤️
Naravno da smo rastojene i da ne znamo sta da mislimo, totalno smo pogubljene . Ja cas jedno mislim, cas drugo 😕. Ne mogu ni sa samom sobom da se dogovorim a kamoli sa drugom osobom 😕. Mene ovde nikad, ali nikad nije iznervirao neciji post. Obozavam tvoje izvestaje, i daju mi snagu. Onda se opet malo pridegnem iz svoje apatije. Bas sam tuzna, jako tuzna... a vi ste mi ovde oaza, uvek se vucemo i bodrimo cim neka potone ❤️
Bikice nasa romanticna dusice, ti si nam ko cvetic na vetru ❤️. Nemojte se molim vas nervirati zbog jednog posta na ovih 20 tema ❤️

S obzirom na situaciju sve smo nervozne i napete, ko baloni, samo sto ne puknemo. Ali, samo polako, sve dodje na svoje mesto. Na pamet da vam ne pada napustanje, moramo da se drzimo zajedno. Ovaj forum citam od prve strane, nikad nije bilo neprijatnosti, uvek ste bile vesele i raspolozene, pa tako i da ostane.
Da se podsetimo samo:

http://www.youtube.com/watch?v=IpJhjzHoLk0
jadra211 thumbnail

Upomoc, kako se salje zahtev za prijateljstvo, pokusavala petnaest puta na neki svoj tupavi nacin ali ne ide, molim vas pomagajte 😭
Inace, ljubim vas sve, trcim i preskacem vise nego ikad u zivotu, sve prepona do prepone, a ja ovolicka ne dam se, meni opet Djole Balasevic u glavi, "zajedno smo skupa"... 😉

PS: Zelim da nam se nasa sefica Dal ponovo pridruzi uz bolje raspolozenje za sve nas 😭
PS: Da ne zaboravim, jer vise ne znam gde sam i kako sam, iz sve snage dobro nam dosla Alexandrija 🤗 MOSA... ma ne bre... NOSA... uh, opet sam se z...
olla thumbnail

Originally posted by: Jeca

Kopice,javi nam se malo 🤗

Da bre Kopice, wir lieben dich!!! 😃
Prasis li nam neistomisljenike na nemackom, onako strogo kao sinoc lenger (Sidru) sto bi rekla Saska 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Necemo Jeco, nije tuzan...srecan je. I vec se skontao s ovom novom...obrnuli su se u senu 3 puta😡

Pa gde ce bikulja neg u seno🤣 to Shivove ruke pipnuti nece,pa zar onoliki BD da ostanu bez posla
Cica thumbnail

Odlucila sam da napisem kratku pricu o tome kako bih ja volela da je iza kamera povodom Prats odlaska?Da li zelite da objavim ovde kada budem napisala? 😊

To se podrazumeva.😛
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: kop93

Dal slatkice moje neka si nas posjetila i ucesti te posjete!!😆

Cure zar nevidite tugu u njegovim ocima 😲,oci su odraz duse 😃,osmjeh je vjestacki...
a ova bikulja😡 ima velika usta ko lavor 🤢 Garantujem da ce on pokusati s njom snimati kao profesionalac ali da nece dugo izdrzati,puknit ce on kad tad...

Puci ce i pre nego sto mislis. Ah da samo da dodam , kod nas se kaze "ima usta ko carapin pocetak" 😉
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Kopice,javi nam se malo 🤗

Evo me Jeco,kruzim svuda citam zaostale komentare 😆
Sta je ovo 😲,neko zatezanje na nasem forumu,nezelim vise da cujem to🥱,ovaj forum vec dugo traje i na njemu vlada sloga i razumjevanje.
Svi su dobrodosli.🤗 Kako su se stariji forumasi prilagodili i od novih bi to bilo pozeljno!!!
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Upomoc, kako se salje zahtev za prijateljstvo, pokusavala petnaest puta na neki svoj tupavi nacin ali ne ide, molim vas pomagajte 😭
Inace, ljubim vas sve, trcim i preskacem vise nego ikad u zivotu, sve prepona do prepone, a ja ovolicka ne dam se, meni opet Djole Balasevic u glavi, "zajedno smo skupa"... 😉

PS: Zelim da nam se nasa sefica Dal ponovo pridruzi uz bolje raspolozenje za sve nas 😭
PS: Da ne zaboravim, jer vise ne znam gde sam i kako sam, iz sve snage dobro nam dosla Alexandrija 🤗 MOSA... ma ne bre... NOSA... uh, opet sam se z...

Ja ovako radim:Ides na My Dashboard,pa Friends onda u kockicu gore ukucas ime koga zelis dodati i Add to Buddy list
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Evo sta kaze jedna devojka ako uspem da prevedam pomocu gugla

Ima brigu kako ce udata zena da glumi An jer nece moci da bude intimnih scena,iza svakog ugla ima da vreba njen muz a onda nece biti prijatno ni njemu ni njoj i S ce morati ograniceno da deluje i nece biti hemije kao do sad,nedostajace strasti

Da li ona tacno znaci sta znaci kad se kaze da postoji hemija, nje ili ima ili nema, da li se to vec pravi odstupnica za buduci fijasko, to jedno, a drugo do sada behu informacije da je An bila uzdrzana i nije htela te scene, pa je nova uvedena da bi se lik dalje razvijao. Doduse, ova nova je bas razvijena...bikulja🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Gde nam je "Finkinja" veceras? Ceo dan se mimoilazim sa njom. Napisala sam njoj i Makanu danas poruku na finskom. Barem sam pokusala ali nemaju finska slova. Samo da joj prevedem trebalo je da pise Dobar dan. Ja sam tvoj fan.
Edited by nn027 - 12 years ago