Jasnic moj dragi ❤️... sad ces da dobijes SPANK SPANK SPANK 😡
Da nisi ni pomislila da nas napustis 😡, i Dal nam je tu, njoj samo treba trenutni predah, jer ne moze ove prve epizode psihicki da svari . I ona nam je tu, nije nas napustila ❤️Naravno da smo rastojene i da ne znamo sta da mislimo, totalno smo pogubljene . Ja cas jedno mislim, cas drugo 😕. Ne mogu ni sa samom sobom da se dogovorim a kamoli sa drugom osobom 😕. Mene ovde nikad, ali nikad nije iznervirao neciji post. Obozavam tvoje izvestaje, i daju mi snagu. Onda se opet malo pridegnem iz svoje apatije. Bas sam tuzna, jako tuzna... a vi ste mi ovde oaza, uvek se vucemo i bodrimo cim neka potone ❤️Bikice nasa romanticna dusice, ti si nam ko cvetic na vetru ❤️. Nemojte se molim vas nervirati zbog jednog posta na ovih 20 tema ❤️
S obzirom na situaciju sve smo nervozne i napete, ko baloni, samo sto ne puknemo. Ali, samo polako, sve dodje na svoje mesto. Na pamet da vam ne pada napustanje, moramo da se drzimo zajedno. Ovaj forum citam od prve strane, nikad nije bilo neprijatnosti, uvek ste bile vesele i raspolozene, pa tako i da ostane.
Da se podsetimo samo:
http://www.youtube.com/watch?v=IpJhjzHoLk0