Zenturaca 🤢 stvarno nisam subjektivna, ali ovo se vidi iz aviona, kao da mu cackalicama "podupiru" osmeh!
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 28th Sep 2025 - WKV
BOOTH ROAMING 28.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
CID episode 81 - 27th September
70th Filmfare Awards Nominations
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Diana praises Deepika Padukone’s work ethic
Revisiting 90's nostalgia
Geetanjali to die?
PAAV PHISLAA 29.9
SAMAR ki hogi re entry !!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
Ahaan’s next with Sanjay Bhansali? 🔥
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
And Janhvi gives another flop!!
Pari the gamechanger or Noina k hukum ka ekka.
Asia Cup 2025- India Won, Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Zenturaca 🤢 stvarno nisam subjektivna, ali ovo se vidi iz aviona, kao da mu cackalicama "podupiru" osmeh!
Da bre Kopice, wir lieben dich!!! 😃Prasis li nam neistomisljenike na nemackom, onako strogo kao sinoc lenger (Sidru) sto bi rekla Saska 😆
Mozda je ovo i poslednja slika koju JA izbacujem ovde..sve zavisi od vremenske prognoze
Ma covek se uzdrzava da ne kine, valda bikulja mirise ( bas se fino izrazavam ) na seno
Nemoj Bikice . Ti i tvoje slike ste mi i inspiracija i motivacija. Dovoljan mi je jedan pogled i srce mi je puno. Tu su reci suvisne. ❤️ Nemoj mi to uskratiti. 🤗
Da li ona tacno znaci sta znaci kad se kaze da postoji hemija, nje ili ima ili nema, da li se to vec pravi odstupnica za buduci fijasko, to jedno, a drugo do sada behu informacije da je An bila uzdrzana i nije htela te scene, pa je nova uvedena da bi se lik dalje razvijao. Doduse, ova nova je bas razvijena...bikulja🤣
Alexandra poenta je da se mi ovde previse dobro poznajemo, skoro 20 topica ❤️. Nikad nije bilo ni nesuglasice, a kamoli svadje.Ti si ovde nova, zelim ti lep i miran start, da se uklopis u nasu druzinu ako mozes 🤗Svi smo malo razdrazljivi, nervozni. Ali imamo razumevanja medjusobno, bodrimo se i podrzavamo. Dal i Jasna se previse dobro poznaju i mnogo vole, ono nioje nikakva nesuglasica medju njima, znaju one vise nego dobro sta druga misli i razumeju se... vec smo svi mi pomalo ocajni . Ali najbitnije da se drzimo kao i do sad ❤️
Jao ljudi, nemoj da me strecate... Ovo je nasa baza, a ostatak IF-a bojno polje, ne obrnuto 🤗
E ne mogu da vam opisem sta sam osetila kad sam videla onu slicicu Sida i ove nove...😕 kao da gledam Sida sa nekom koleginicom iz neke tamo druge serije... A opet, svesna sam da to nije neka tamo druga serija... 😭
Mozda je ovo i poslednja slika koju JA izbacujem ovde..sve zavisi od vremenske prognoze