EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 93

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.3k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: olla

Zenturaca 🤢 stvarno nisam subjektivna, ali ovo se vidi iz aviona, kao da mu cackalicama "podupiru" osmeh!

Ma covek se uzdrzava da ne kine, valda bikulja mirise ( bas se fino izrazavam ) na seno
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: olla

Da bre Kopice, wir lieben dich!!! 😃
Prasis li nam neistomisljenike na nemackom, onako strogo kao sinoc lenger (Sidru) sto bi rekla Saska 😆

Ich liebe euch alle ❤️🤗
Evo me,😆 vidim danas ste mi bile pravo hrabre,ma ponosna sam na vas 🤗
Jasna hvala na informacijama,zanimljivo,zanimljivo...😉 i nemoj da mi se nerviras.
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Mozda je ovo i poslednja slika koju JA izbacujem ovde..sve zavisi od vremenske prognoze

EZzuz

Bikice 🤗 sestro slatka,
Kakvi poslednja!? Daj neku lepu ... od ovih nasih...sa sve osmehom... da mi se dusa razgali...

Pa, da se najedim i opet idem da komentarisem ove obojene... 😉
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saska

Ma covek se uzdrzava da ne kine, valda bikulja mirise ( bas se fino izrazavam ) na seno

😆😆😆 Fino se izrazavas ne brini... primereno slici 😉
Edited by olla - 12 years ago
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Jao ljudi, nemoj da me strecate... Ovo je nasa baza, a ostatak IF-a bojno polje, ne obrnuto 🤗

E ne mogu da vam opisem sta sam osetila kad sam videla onu slicicu Sida i ove nove...😕 kao da gledam Sida sa nekom koleginicom iz neke tamo druge serije... A opet, svesna sam da to nije neka tamo druga serija... 😭

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Nemoj Bikice . Ti i tvoje slike ste mi i inspiracija i motivacija. Dovoljan mi je jedan pogled i srce mi je puno. Tu su reci suvisne. ❤️ Nemoj mi to uskratiti. 🤗

Bikice, vremenska prognoza uopste nije pouzdana, ne obaziri se na nju. Za nas je sunce sija kad vidimo ove tvoje rukotvorine i, naravno, Makana. 😛
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Da li ona tacno znaci sta znaci kad se kaze da postoji hemija, nje ili ima ili nema, da li se to vec pravi odstupnica za buduci fijasko, to jedno, a drugo do sada behu informacije da je An bila uzdrzana i nije htela te scene, pa je nova uvedena da bi se lik dalje razvijao. Doduse, ova nova je bas razvijena...bikulja🤣

Obrati paznju na ovo sto sam boldovala. Znaci placem. 🤣
Poslala sam ti zahtev . Jel stigao? Prvi put to radim.

Edited by nn027 - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bambina

Alexandra poenta je da se mi ovde previse dobro poznajemo, skoro 20 topica ❤️. Nikad nije bilo ni nesuglasice, a kamoli svadje.
Ti si ovde nova, zelim ti lep i miran start, da se uklopis u nasu druzinu ako mozes 🤗
Svi smo malo razdrazljivi, nervozni. Ali imamo razumevanja medjusobno, bodrimo se i podrzavamo. Dal i Jasna se previse dobro poznaju i mnogo vole, ono nioje nikakva nesuglasica medju njima, znaju one vise nego dobro sta druga misli i razumeju se... vec smo svi mi pomalo ocajni . Ali najbitnije da se drzimo kao i do sad ❤️

IAlexandrija i Jasna se mnogo vole, budite sigurne u to, a ja volim obe
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: kaliopa

Jao ljudi, nemoj da me strecate... Ovo je nasa baza, a ostatak IF-a bojno polje, ne obrnuto 🤗

E ne mogu da vam opisem sta sam osetila kad sam videla onu slicicu Sida i ove nove...😕 kao da gledam Sida sa nekom koleginicom iz neke tamo druge serije... A opet, svesna sam da to nije neka tamo druga serija... 😭

Ma bez Makana to nije nasa serija. To je emisija za poljoprivrednike i cekaonica kod zubara.
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Mozda je ovo i poslednja slika koju JA izbacujem ovde..sve zavisi od vremenske prognoze

EZzuz

Vreme se prolepsava, sad ce prolece, toplo vreme, Makan ce da se vrati, ako Bog da i hrabre ratnice, Papp ce biti srecan, a i njegov osmeh takodjer, iskren i radostan, onaj sto u srce dira, ruzicaste zvezdice ce sijati na nebu i u Makanovim okicama...Jel dobra prognoza srecice🤗