EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 89

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.3k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Odlucila sam da napisem kratku pricu o tome kako bih ja volela da je iza kamera povodom Prats odlaska?Da li zelite da objavim ovde kada budem napisala? 😊
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bambina

Jasnic moj dragi ❤️... sad ces da dobijes SPANK SPANK SPANK 😡

Da nisi ni pomislila da nas napustis 😡, i Dal nam je tu, njoj samo treba trenutni predah, jer ne moze ove prve epizode psihicki da svari . I ona nam je tu, nije nas napustila ❤️
Naravno da smo rastojene i da ne znamo sta da mislimo, totalno smo pogubljene . Ja cas jedno mislim, cas drugo 😕. Ne mogu ni sa samom sobom da se dogovorim a kamoli sa drugom osobom 😕. Mene ovde nikad, ali nikad nije iznervirao neciji post. Obozavam tvoje izvestaje, i daju mi snagu. Onda se opet malo pridegnem iz svoje apatije. Bas sam tuzna, jako tuzna... a vi ste mi ovde oaza, uvek se vucemo i bodrimo cim neka potone ❤️
Bikice nasa romanticna dusice, ti si nam ko cvetic na vetru ❤️. Nemojte se molim vas nervirati zbog jednog posta na ovih 20 tema ❤️

Bambina , najvaznij je sada Makan. Sve je ostalo sporedno. kad isteramo pravdu za Makana tu je i Papu. Nije uvek sve kako izgleda. Ostavimo Papua da radi svoj posao , a mi cemo svoj. PRAVDA ZA MAKANA.
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

da probam da li su me odblokirali😉uf ako mi sad prodje a ja nista pametno nisam napisala za MAKANA,abogami ni za macku sa sve kanarincom u zubima.Postoji li neki krezavi smajlic

Bravo Mina, proslo je 😉
olla thumbnail

Originally posted by: Jeca

Odlucila sam da napisem kratku pricu o tome kako bih ja volela da je iza kamera povodom Prats odlaska?Da li zelite da objavim ovde kada budem napisala? 😊

Sto nam uopste postavljas takvo pitanje kada znas odgovor? 😃
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

Hvala vam cure svima. 🤗

onaj prilog sto je neko ranije postavio:

P is amongst the hot 8 top bachelorettes of TV
they r saying she's hot and good choice for marraige

Pratyusha je izabrana medju 8 najpozeljnijih TV devojaka za udaju
Govore da je zgodna ili seksi i odlican izbor za zenidbu

Moje pitanje je kako je ona medju tih osam ako je verena? 😉

A sto se ove slike tice Sida i ove sto me ne zanima...ona se opasno priblizila a njemu bas nije drago mislim ja. ALi mozda je sta je babi milo to joj se snilo...ne znam😆

Volem tvoje pitanje, a volem i tebe 🤗. I sigurna sam da nam je i odgovor isti.😉

Bikice, budi tu, ljubim te 🤗

Hvala Majo za salu, od sve muke sam se i nasmejati danas uspela. 😊

Ovaj topik je stvarno kao nase utociste i zato treba da budemo uvek jedna uz drugu kad to mozemo, naravno. Ne mogu sve da iscitam, odem tako pa se vratim, pa malo po postovima, pa sam vas jedva pohvatala, sta vam znace sifre mile moje ratnice. Nema svadje, samo pozitiva da se odrzimo u ovim teskim vremenima.

Volim Makana a Volem i Papp-a, totalno sam na njihovoj strani (jedva sam, uz Jecinu pomoc ukapirala sta toliko pisete o Makanu - kazem ovih dana nisam vas bas mnogo pratila-visa sila), a i oni su, sigurna sam, jedno drugom najveca potpora😳, tako je to kad si u istom poslu😉, mislim posluga😛 pa moras slusat sta ti gazda kaze😕 Nije ni njima lako. Volem vas sve mnogo.❤️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Jeca

Pisi Jeco i objavljuj. Meni ce bit drago😊
olla thumbnail

Originally posted by: Maja86

Jasna 🤗

Nema odustajanja, drzimo se zajedno, bitka je tek pocela.

A sad da nam se vrati osmeh na lice, najnovija sala sa tvitera: "Trazim babu, izgubila se, crna je, ima crvenu maramu. Odaziva se na ime Anandi, a u licnoj karti joj pise Toral."

I naravno, mnogo volim Makana. ❤️

Sto smo ti mi Srbi... od svega moramo da napravimo vic, i to brzinom svetlosti 😆
Odlicna fora Majo 😆😆😆
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
BRAVO Bambina,Olla,Alisa mozda sam nekog zaboravila ali Jasna je 👏 i ovo sve radimo za Makana a ne da jedni drugima jedemo i onako nacete, izgleda,dzigerice.Sluzba je sluzba a druzba je druzba.Kad se drzimo zajedno,sve mozemo.Pa kome su bile upucene one poruke iz Havelija da se prestane sa pisuvanje i postanje.Glavu gore,prava borba za Makana tek pocinje.Svi za jednog JEDAN ZA SVE.👍🏼
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
E, ne mogu vise da gledam onu ... Pa sam potrazila nesto lepse...

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Bambina , najvaznij je sada Makan. Sve je ostalo sporedno. kad isteramo pravdu za Makana tu je i Papu. Nije uvek sve kako izgleda. Ostavimo Papua da radi svoj posao , a mi cemo svoj. PRAVDA ZA MAKANA.

idi bre Nado, pa moj mozak je ko kasa ovih dana... ne mogu da se sastavim 😭... a da desifrujem ovu poruku u ovom momentu mi je ravno SF 😆. Nista zapamticu gde je, pa cu sutra probati 🤣