Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
HEALING SHUROO 18.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Deepika Removed From Kalki 2
VICTIM KAUN 🤧 19.9
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Buddhiya ki Nautanki
How quickly time changes
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Armaan has always been the victim
Pari's hate for Tulsi
Alia bhatt special topic
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
New pic of Katrina who is very pregnant
Jasnic moj dragi ❤️... sad ces da dobijes SPANK SPANK SPANK 😡
Da nisi ni pomislila da nas napustis 😡, i Dal nam je tu, njoj samo treba trenutni predah, jer ne moze ove prve epizode psihicki da svari . I ona nam je tu, nije nas napustila ❤️Naravno da smo rastojene i da ne znamo sta da mislimo, totalno smo pogubljene . Ja cas jedno mislim, cas drugo 😕. Ne mogu ni sa samom sobom da se dogovorim a kamoli sa drugom osobom 😕. Mene ovde nikad, ali nikad nije iznervirao neciji post. Obozavam tvoje izvestaje, i daju mi snagu. Onda se opet malo pridegnem iz svoje apatije. Bas sam tuzna, jako tuzna... a vi ste mi ovde oaza, uvek se vucemo i bodrimo cim neka potone ❤️Bikice nasa romanticna dusice, ti si nam ko cvetic na vetru ❤️. Nemojte se molim vas nervirati zbog jednog posta na ovih 20 tema ❤️
Originally posted by: MINA1971
da probam da li su me odblokirali😉uf ako mi sad prodje a ja nista pametno nisam napisala za MAKANA,abogami ni za macku sa sve kanarincom u zubima.Postoji li neki krezavi smajlic
Odlucila sam da napisem kratku pricu o tome kako bih ja volela da je iza kamera povodom Prats odlaska?Da li zelite da objavim ovde kada budem napisala? 😊
Originally posted by: Serviana
Hvala vam cure svima. 🤗
onaj prilog sto je neko ranije postavio:P is amongst the hot 8 top bachelorettes of TVthey r saying she's hot and good choice for marraige
Pratyusha je izabrana medju 8 najpozeljnijih TV devojaka za udaju
Govore da je zgodna ili seksi i odlican izbor za zenidbu
Moje pitanje je kako je ona medju tih osam ako je verena? 😉
A sto se ove slike tice Sida i ove sto me ne zanima...ona se opasno priblizila a njemu bas nije drago mislim ja. ALi mozda je sta je babi milo to joj se snilo...ne znam😆
Odlucila sam da napisem kratku pricu o tome kako bih ja volela da je iza kamera povodom Prats odlaska?Da li zelite da objavim ovde kada budem napisala? 😊
Jasna 🤗
Nema odustajanja, drzimo se zajedno, bitka je tek pocela.A sad da nam se vrati osmeh na lice, najnovija sala sa tvitera: "Trazim babu, izgubila se, crna je, ima crvenu maramu. Odaziva se na ime Anandi, a u licnoj karti joj pise Toral."I naravno, mnogo volim Makana. ❤️
Bambina , najvaznij je sada Makan. Sve je ostalo sporedno. kad isteramo pravdu za Makana tu je i Papu. Nije uvek sve kako izgleda. Ostavimo Papua da radi svoj posao , a mi cemo svoj. PRAVDA ZA MAKANA.