EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 73

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Jeca1997

Znaci,ludim! 😡 Dokle vise?!Sad ce A da place jer se oseca krivom,a Sh ce biti jos gore! 🤢 Konacno baba nesto pametno da kaze!Samo fali da Ganga dodje kod AnSh 🤢 Mrzim BV! 😡

Dosta im je Saci CM i njena istraga u vezi AnSh🤢
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Sasha...ja sam danas ocito🤢...zbog scenarista...sta rade sa njenim likom i izgledom...
pa meni je zaista danas lose..uslikacu samo njega..gos.inspektora..nju necu...😭

Tako je Biki,nisam gledala,samo vidim vase komentare,pa zakljucujem,ne znam sta nose buduce epizode ali ovo je stvarno katastrofaii sto rece Kaliopa,place,pa zasto place,jos pre neki dan rece da je shvatila da njena prica nije bila najteza na svetu,mada ruku na srce,imala je ona i pre pilike da se susretne sa teskim sudbinama,pa i posao joj je bio takav. Ono sto mene sad najvise nervira osim njenog odnosa prema svom bracnom zivotu je i odnos prema poslednjoj maminoj zelji,mozda zvuci grubo ovako putem pisane reci,ali da li je ovo bas tacno ono sto je njena mama zelela za nju,mislim,nesredjen bracni zivot,a ne radi se nesto mnogo na tome,vec se vise vremena posvecuje onom koji je doneo vudu prah na njen pogreb. IZVINITE,ali nesto mi doslo da to istresem iz sebe,nemojte se naljutiti na mene
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Sad ce Sh da strada 100% 🤢🤢🤢
Jeca thumbnail

Originally posted by: medena

Dosta im je Saci CM i njena istraga u vezi AnSh🤢

Sta se CM mesa?Odrasli su i Sh i An 😡
Jeca thumbnail

Originally posted by: sashka123

Tako je Biki,nisam gledala,samo vidim vase komentare,pa zakljucujem,ne znam sta nose buduce epizode ali ovo je stvarno katastrofaii sto rece Kaliopa,place,pa zasto place,jos pre neki dan rece da je shvatila da njena prica nije bila najteza na svetu,mada ruku na srce,imala je ona i pre pilike da se susretne sa teskim sudbinama,pa i posao joj je bio takav. Ono sto mene sad najvise nervira osim njenog odnosa prema svom bracnom zivotu je i odnos prema poslednjoj maminoj zelji,mozda zvuci grubo ovako putem pisane reci,ali da li je ovo bas tacno ono sto je njena mama zelela za nju,mislim,nesredjen bracni zivot,a ne radi se nesto mnogo na tome,vec se vise vremena posvecuje onom koji je doneo vudu prah na njen pogreb. IZVINITE,ali nesto mi doslo da to istresem iz sebe,nemojte se naljutiti na mene

Slazem se! 🤢
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ma neka strada vise i neka ova shvati da ga voli i neka se odzombira! Ionako svi znamo da ce Shiv da pretekne... Mozda ovo zvuci grubo, ali stvarno ne mogu vise da podnesem toliko otezanje 🤢 🤢 😡
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Posto ste sve bile dobre pionirke i ispunile radne zadatke na forumu, sada ce vasa shefica da vas nagradi..uzivajte :

http://youtu.be/2kgshwXzTDc

PS Prvo popijte malo vode sa tableticom za srce, nemojte posle da kazete kako vas nisam upozorila 😃

Jeca thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ma neka strada vise i neka ova shvati da ga voli i neka se odzombira! Ionako svi znamo da ce Shiv da pretekne... Mozda ovo zvuci grubo, ali stvarno ne mogu vise da podnesem toliko otezanje 🤢 🤢 😡

I to sto kazes,neka zavrse vise sa tim 🤢
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Tina013

Bravo drugarice Sladjana, bili ste dobra pionirka 👏 🥳

👏i ja se pridružujem certitkama
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Mislis li da CV tako da An shvati svoja osecanja prema Sh? Nije im valjda to na umu.