EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 39

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.3k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ista si strina Tina...😆 😆 😆 da nisi medicinski radnik bila bi detektiv 😆 😆 😆

Ja mislim da je Anandi spavala na kaucu ,da ne bi opet grlila Shiva 🤢 ,ali mozda i nije tako,ko zna sta je bilo..Oni umesto da se priblizavaju ,kao da se jos vise udaljavaju..pre braka smo imali puno romanticnih scena, od braka nista..😡

Slazem se Dal i ja sam isto to juce komentarisala sa mamom koliko su scene pre braka bile lepse nego ove danas 😭
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Tina013

a jeste primetili da ⭐️ u svakoj sceni ispod dzempera ima drugu belu majcu 🤣. Prvo je imao na V izrez, ja reko bzv to uopste ne ide sa dzemperom na raskopcavanje. Ali reko indijcui i smisao za oblacenje 🤣. Kad u sledecoj sceni vidim ima na okrugli izrez, i tako sve su se posle smenjivale 🤣

Lepo ja rekoh -detektiv..🤣🤣🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Cpbuja

Prvo sacuvaj sliku kao naziv_slike.jpg pa onda prati uputstvo koje imas ovde.

Gde si zemljakinjo?? Nema te,ali nas pratis i pomazes kad treba 👏 👏 👏..
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Sta im znaci sad onaj percap😡 i odkud cebe na sofi kad su do sad spavali zajedno😡 nista meni nije jasno vise🤢😲

Bit ce u nekoj od sledecih epizoda😆 Zato je Sh poceo G fackati🤣 Sta veli "daj sta das"Jos samo da postave paravan izmedju😕kreveta😕Kad li ce one dvije jezikace otici😵
I u ovoj epizodi AnSh u sjenci J🐷 i Gange.Gdje isparise Singovi😲 Jeste mi neobicno bez njih😕😆

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Jeca1997

Sta ste napale na Sida? 😲 Ganga nije nista za njega (bez uvrede,ali ruzna je),prava poslastica je Prats 😳 Zato ja jos verujem u Sidyushu

ti si nepopravljivi romantik Jeco, nije to dobro!
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail

Gde si zemljakinjo?? Nema te,ali nas pratis i pomazes kad treba 👏 👏 👏..

Nisam zadovoljna (blago receno) sa prethodnih par epizoda, nemam nista lepo da kazem o njima pa bolje da cutim i vezbam spijunske sposobnosti na vama. Samo vas posmatram. 😆

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Jeco,tamo se lepota izgleda meri po boji koze, kazu da je ta Sriti bele puti ,sto kod njih predstavlja lepotu dok je Prats bez sminke tamnije puti..Mnogi se odusevljavaju tom glumicom jer vole njene uloge iz ranijih serija u kojima je glumila..I meni je takodje prosecna, ni po cemu posebna a Prats mi je neuporedivo lepsa..E sad bitno je sta vecina misli a mi smo manjina koja gleda seriju..

I ja sam se iznenadila kad sam procitala intervju sa reziserom BV, kad je rekao da su se oni po prvi put odlucili za glumicu tamnije puti i eto imalu su uspeha. Ja sam bila : W*F??!!! kao da je vazno koje je boje koze neko. Ironija zivota oni hoce da pobele a mi da pocrnimo!!!
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Tina013

e neka je vala 👏 👏 👏

Mora da se tu nesto desilo, a sta videcemo, kako i zasto spavaju sad odvojeno?????😡
Skroz ga us...se sad, pa jel' su prikazali prosli put kako se smanjilo rastojanje parking mesta u krevetu😡 Logicno bi bilo da se to rastojanje sve vise smanjuje, dok nam ne pokazu da se jednog jutra An budi kako spava na njegovom ramenu sa rukom u cvstom zagrljaju oko naseg jelte' Sh, da on ne sme ni glavu da pomeri, a da je ne probudi
Ovde sve ide naopako, pa i ovo, kao da su gledaoci sisali vesla😲. Svasta ! ! !😲😲😲
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

ti si nepopravljivi romantik Jeco, nije to dobro!

Ko ce da joj kaze...😳
Jesi li bila na FT ,kad pre su te isterali odatle? 😆 Sta kazu, svi su srecni zbog lekcije koju ce Anandi da ocitaju "zlaova" i "svekriva"...😆😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Neki moji danasnji kadrovi...
Caps br.1
7 3
7 4
7 5
7 6
7 7
7 10
7 11