EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 40

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

I ja sam se iznenadila kad sam procitala intervju sa reziserom BV, kad je rekao da su se oni po prvi put odlucili za glumicu tamnije puti i eto imalu su uspeha. Ja sam bila : W*F??!!! kao da je vazno koje je boje koze neko. Ironija zivota oni hoce da pobele a mi da pocrnimo!!!

Kod nas tamniji ten asocira na zdravlje, kad dodje leto svi jurimo na suncanje,da bi nam suknjice lepse stajale..dok kod njih beze od sunca i mazu se belim puderima..😲
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Drya

Jeste li videle TRP jos je i skocio za razliku od predhodne nedelje 😲

TRP je skocio zato sto svi sede pored TV nadajuci se Ansh scenama kao poslednje budale a ovi CV nam se smeju zestoko! Uh sto sam besna!!!😡
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Mora da se tu nesto desilo, a sta videcemo, kako i zasto spavaju sad odvojeno?????😡
Skroz ga us...se sad, pa jel' su prikazali prosli put kako se smanjilo rastojanje parking mesta u krevetu😡 Logicno bi bilo da se to rastojanje sve vise smanjuje, dok nam ne pokazu da se jednog jutra An budi kako spava na njegovom ramenu sa rukom u cvstom zagrljaju oko naseg jelte' Sh, da on ne sme ni glavu da pomeri, a da je ne probudi
Ovde sve ide naopako, pa i ovo, kao da su gledaoci sisali vesla😲. Svasta ! ! !😲😲😲
Ma ja i dalje mislim da je neka zaj...ancija, znate da precap cesto nema veze sa mozgom, nego su resili da nam pojedu i ovo malo zivaca sto nam je ostalo 😡 😡 😡
Edited by olla - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ista si strina Tina...😆 😆 😆 da nisi medicinski radnik bila bi detektiv 😆 😆 😆

Ja mislim da je Anandi spavala na kaucu ,da ne bi opet grlila Shiva 🤢 ,ali mozda i nije tako,ko zna sta je bilo..Oni umesto da se priblizavaju ,kao da se jos vise udaljavaju..pre braka smo imali puno romanticnih scena, od braka nista..😡

Ko zna sta je bilo s onim pipanjem pored stola kad je on uhvatio za ruku ,mozda je ona opet nesto zabrljala,pa je on legao na sofu 🤢🤢 sad nek ide kod Gnage mozda ce mu ona dati🤣🤣
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

TRP je skocio zato sto svi sede pored TV nadajuci se Ansh scenama kao poslednje budale a ovi CV nam se smeju zestoko! Uh sto sam besna!!!😡

Upravo tako 👏
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

ti si nepopravljivi romantik Jeco, nije to dobro!

Ko mi kaze 🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: Cpbuja

Nisam zadovoljna (blago receno) sa prethodnih par epizoda, nemam nista lepo da kazem o njima pa bolje da cutim i vezbam spijunske sposobnosti na vama. Samo vas posmatram. 😆

http://www.youtube.com/watch?v=RnqRTaVxamw
Dal❤️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Caps br.2

Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Mora da se tu nesto desilo, a sta videcemo, kako i zasto spavaju sad odvojeno?????😡
Skroz ga us...se sad, pa jel' su prikazali prosli put kako se smanjilo rastojanje parking mesta u krevetu😡 Logicno bi bilo da se to rastojanje sve vise smanjuje, dok nam ne pokazu da se jednog jutra An budi kako spava na njegovom ramenu sa rukom u cvstom zagrljaju oko naseg jelte' Sh, da on ne sme ni glavu da pomeri, a da je ne probudi
Ovde sve ide naopako, pa i ovo, kao da su gledaoci sisali vesla😲. Svasta ! ! !😲😲😲
Ma ja i dalje mislim da je neka zaj...ancija, znate da precap cesto nema veze sa mozgom, nego su resili da nam pojedu i ovo malo zivaca sto nam je ostalo 😡 😡 😡

Mene jedino tesi ona nasa praksa: Dobar precap -losa epizoda..Los precap-dobra epizoda..mada kako su poceli , kakav god da je prekap -epizoda je obavezno sra..e 🤢
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Tina013

a jeste primetili da ⭐️ u svakoj sceni ispod dzempera ima drugu belu majcu 🤣. Prvo je imao na V izrez, ja reko bzv to uopste ne ide sa dzemperom na raskopcavanje. Ali reko indijcui i smisao za oblacenje 🤣. Kad u sledecoj sceni vidim ima na okrugli izrez, i tako sve su se posle smenjivale 🤣

Pa, jel' ti gledas u ⭐️ ili u majice🤣? Sto puta da se vracam ne bi to zapazila🤓, jer ja samo😎 u⭐️. Svaka ti cast👏
Bikicine slicice potvrdjuju da si ti nase oko sokolovo, ali u buduce gledaj u ⭐️, ostavi majice, dobro 'ajde mozes da gledas u kais🤣