Originally posted by: sladjana333
Dal, slazem se u potpunosti sa tobom. To,oko boje koze je tacno,.Dzej Ramadonovski, pevac ako ne znas ko je, kaze kako oni vole bele zene.😉 Ni meni ova Sriti, bar za sada, nije nista posebno, prosle su mi kroz ovu seriju mnoge simpaticnije glumice, kao ona sto je prvobitno igrala Sugnu, ili ona Genu. Mi smo neutralni posmatraci bez prethodnog subjektivnog predznanja, koje bi uticalo na nas, a oni,posto je ona kod njih poznata glumica, imaju subjektivno , unapred odredjeno, misljenje.
Na tome se zasniva i zelja svih rezisera da im se u filmu pojavi neki poznati glumac ili glumica, nego da im tu istu ulogu, mozda i 10 puta bolje igra neko nepoznat, a i publika razmislja na isti nacin.
A, u ovom konkretnom slucaju, nama pionirkama su dovoljni An&Sh❤️, pa su mi ovi drugi nepotebni, a i nesimpaticni sem naravno Mahija, dobro ima tu jos po neko Bajron, Sumi, CM, Gena, Sijam, Sugna...(ispade da su svi), pa i baba po nekad, djavo da je nosi, ipak je ova zena super glumica, nema ona za dzabe godine koje ima)