EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 38

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Jeco,tamo se lepota izgleda meri po boji koze, kazu da je ta Sriti bele puti ,sto kod njih predstavlja lepotu dok je Prats bez sminke tamnije puti..Mnogi se odusevljavaju tom glumicom jer vole njene uloge iz ranijih serija u kojima je glumila..I meni je takodje prosecna, ni po cemu posebna a Prats mi je neuporedivo lepsa..E sad bitno je sta vecina misli a mi smo manjina koja gleda seriju..

Dal, slazem se u potpunosti sa tobom. To,oko boje koze je tacno,.Dzej Ramadonovski, pevac ako ne znas ko je, kaze kako oni vole bele zene.😉 Ni meni ova Sriti, bar za sada, nije nista posebno, prosle su mi kroz ovu seriju mnoge simpaticnije glumice, kao ona sto je prvobitno igrala Sugnu, ili ona Genu. Mi smo neutralni posmatraci bez prethodnog subjektivnog predznanja, koje bi uticalo na nas, a oni,posto je ona kod njih poznata glumica, imaju subjektivno , unapred odredjeno, misljenje.
Na tome se zasniva i zelja svih rezisera da im se u filmu pojavi neki poznati glumac ili glumica, nego da im tu istu ulogu, mozda i 10 puta bolje igra neko nepoznat, a i publika razmislja na isti nacin.

A, u ovom konkretnom slucaju, nama pionirkama su dovoljni An&Sh❤️, pa su mi ovi drugi nepotebni, a i nesimpaticni sem naravno Mahija, dobro ima tu jos po neko Bajron, Sumi, CM, Gena, Sijam, Sugna...(ispade da su svi), pa i baba po nekad, djavo da je nosi, ipak je ova zena super glumica, nema ona za dzabe godine koje ima)
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: cherrybaby

Drugarice pionirke, moze li neka da mi objasni kako da slicicu iz Paint.NETa okacim ovde?

Jer sa interneta ili sa kompijutera?
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Smeki ni meni nista nije jasno 😕
I sta se snaska i dalje snebiva kad je Sh pipne 😕. Nije mi jasno sto je sad zabrinuto gledala kad je Sh uhvatio za ruku 🤢
I meni se cini da je strini sve jasno jos od onog razgovora o oziljku, cemu sad ovo 🤢 . Plus uvek su bili na istom krevetu, nije mi jasno kako je Sh uspeo i da sedne na onu klupicu, a ne da legne 😆
Bambina thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sada ih je strina namamila u zamku i provalila da ne spavaju zajedno,da nisu intimni..😡 😡🤢

e neka je vala 👏 👏 👏
Daltoni thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dal, slazem se u potpunosti sa tobom. To,oko boje koze je tacno,.Dzej Ramadonovski, pevac ako ne znas ko je, kaze kako oni vole bele zene.😉 Ni meni ova Sriti, bar za sada, nije nista posebno, prosle su mi kroz ovu seriju mnoge simpaticnije glumice, kao ona sto je prvobitno igrala Sugnu, ili ona Genu. Mi smo neutralni posmatraci bez prethodnog subjektivnog predznanja, koje bi uticalo na nas, a oni,posto je ona kod njih poznata glumica, imaju subjektivno , unapred odredjeno, misljenje.
Na tome se zasniva i zelja svih rezisera da im se u filmu pojavi neki poznati glumac ili glumica, nego da im tu istu ulogu, mozda i 10 puta bolje igra neko nepoznat, a i publika razmislja na isti nacin.

A, u ovom konkretnom slucaju, nama pionirkama su dovoljni An&Sh❤️, pa su mi ovi drugi nepotebni, a i nesimpaticni sem naravno Mahija, dobro ima tu jos po neko Bajron, Sumi, CM, Gena, Sijam, Sugna...(ispade da su svi), pa i baba po nekad, djavo da je nosi, ipak je ova zena super glumica, nema ona za dzabe godine koje ima)

Tako je drugarice sudija, a i ja licno moram da priznam ovoj glumici koja glumi Gangu da je scenu u bolnici dok prica svoju pricu,odglumila fantasticno..
Publika kod nas ce potpuno drugacije da reaguje od nas ovde, oni nece vidjati intervijue i nece toliko ulaziti u sustinu..mislice mozda i da je Gangina uloga samo epizodna i bice iznenadjeni kada shvate da nije...😉
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Drya

Devojke sto ste toliko napale Sida ja tu ne vidim nista strasno,lep,mlad,zgodan,samouveren nista mu ne fali 😳, to sto se pipka sa Gangom nije nista posebno svako od nas prilikom razgovora sa nekim to radi to su normalne reakcije nemojte da ste tako stroge.

Slazem se Drya, ama zene, samo opusteno... meni je sve savrseno ok i normalno.
E sad sto se se onog cebeta na sofi tice, i meni je cudno sta ce tu?! Ma sigurno je neka fora, nema logike, spavaju zajedno 🤔
Bambina thumbnail
a jeste primetili da ⭐️ u svakoj sceni ispod dzempera ima drugu belu majcu 🤣. Prvo je imao na V izrez, ja reko bzv to uopste ne ide sa dzemperom na raskopcavanje. Ali reko indijcui i smisao za oblacenje 🤣. Kad u sledecoj sceni vidim ima na okrugli izrez, i tako sve su se posle smenjivale 🤣
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Jesu uobicajene ali kazu da u Indiji to nije slucaj,pa sam pomislila da S i P onda imaju poseban odnos,ali vidim da to nije tako pa sam razocarana samo to😕 nista strasno

Svi smo mi ljudi na kojoj god da smo strani sveta.Na FB imam prijatelje koji su iz Indije i bas sam ih smarala sa pitanjima o svemu i svacemu,od garderobe koju nose,sta jedu,sta piju ,da li slave neke praznike koje i mi slavimo itd i uglavnom nisam naisla ni na jedan odgovor koji bi me zaprepastio pa cak ni kad su musko zenski odnosi u pitanju,jedina razlika koju sam primetila je sto je jedan bas iz Delhija ,a drugi je dosao iz manjeg mesta (sad i on zivi u Delhiju)pa je samim tim konzervativniji ,ali prihvata nacin zivota koji se kod njih ubrzano razvija u vecim gradovima,prema tome ponavljam svi smo mi ljudi ma odakle smo 😉 Vole i oni da se maze ,pipkaju i stipkaju 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Tina013

Smeki ni meni nista nije jasno 😕

I sta se snaska i dalje snebiva kad je Sh pipne 😕. Nije mi jasno sto je sad zabrinuto gledala kad je Sh uhvatio za ruku 🤢
I meni se cini da je strini sve jasno jos od onog razgovora o oziljku, cemu sad ovo 🤢 . Plus uvek su bili na istom krevetu, nije mi jasno kako je Sh uspeo i da sedne na onu klupicu, a ne da legne 😆

Ista si strina Tina...😆 😆 😆 da nisi medicinski radnik bila bi detektiv 😆 😆 😆

Ja mislim da je Anandi spavala na kaucu ,da ne bi opet grlila Shiva 🤢 ,ali mozda i nije tako,ko zna sta je bilo..Oni umesto da se priblizavaju ,kao da se jos vise udaljavaju..pre braka smo imali puno romanticnih scena, od braka nista..🤢 🤢 🤢😡
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: cherrybaby

Drugarice pionirke, moze li neka da mi objasni kako da slicicu iz Paint.NETa okacim ovde?

Prvo sacuvaj sliku kao naziv_slike.jpg pa onda prati uputstvo koje imas ovde.