Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Originally posted by: Jeca1997
Sta ste napale na Sida? 😲 Ganga nije nista za njega (bez uvrede,ali ruzna je),prava poslastica je Prats 😳 Zato ja jos verujem u Sidyushu
Jeco,tamo se lepota izgleda meri po boji koze, kazu da je ta Sriti bele puti ,sto kod njih predstavlja lepotu dok je Prats bez sminke tamnije puti..Mnogi se odusevljavaju tom glumicom jer vole njene uloge iz ranijih serija u kojima je glumila..I meni je takodje prosecna, ni po cemu posebna a Prats mi je neuporedivo lepsa..E sad bitno je sta vecina misli a mi smo manjina koja gleda seriju..
Nastavak:
LS i S na kapiji, stize J: Nisam uspeo da ga uhvatim.
S: Pozvati cu policiju. S odlazi.
LS: Zasto bi bolnicar zeleo da G umre?
J: Mora da je R iza svega . LS je sokiran. J ide da vidi kako je G. Seda pored nje.
J: Tvoja tuzna prica podsetila me na moju proslost i moje grehe. To je razlog sto smo se sreli. Znam da ne mogu da promenim proslost, ali mogu da izmenim buducnost. A ako se to desi, teret mojih grehova ce se smanjti. Preuzet cu odgovornost.
CH
A: Ta devojka je mnogo propatila, ona je jako hrabra. Njena tazbina joj je nanela toliko zla, ponasali su se prema noj kao da je zivotinja. Oduzeli su joj dete i izbacili je. Danas su pokusali da je ubiju.
PT: Pokusaj ubojstva?
A: CS i J ga traze.
PT: Nadam se da ce ga uskoro uhapsiti. Najveca G greska sto nije prvi puta pobegla. Ja bih tako uradila. Treba se suprostaviti.
A: Nije lako da se raskinu veze, posebno brak. CM je gleda.
A: Dvoje nepoznatih ljudi pokusavaju da se razumeju. A ona nije imala gde da ode. Zapoceti novi zivot je vrlo tesko. Gde je mogla da ide?Cesto zena misli da ce stvari biti bolje i pokusava da se prilagodi. Onda se navikne na patnju.
CM misli da li A prica o G ili se seca svoje proslosti.
S kaze policajcu: Pronadjite ga!
Policajac: Proveravamo sve puteve i nadziremo njegovu kucu.
Noc, bolnicar se krije iza nekog zbunja. Zove Ratana. Nitko se ne javlja. Bolnicar: Ne zeli da se javi, iako sam mu pomogao toliko mnogo. Pokusao sam da se resim mojih dugova ali sam sada u problemu. Cuje policijsku sirenu.
J sedi pored G koja mrmlja ime svog sina: Mannu...
J zove S koji je u spavacoj sobi i radi nesto na laptopu.
J: Izvini, hteo sam da pitam ima li sta novo?
S: Jos nista. Da li je G dobro?
J: Da ona je zabrinuta za svoje dete.
S: Mogu da razumem majcinu brigu.
J: Ljut sam sto je tako malo dete samo.
S: Dete je sa svojim bioloskim ocem, i mi nemozemo na silu da uzmemo dete. Reci cu ti cim nesto saznam. Dovidjenja.
Kraj
A:Kada je G toliko uzbudjena zbog svog deteta, kako li se dete oseca? Zar ne mozemo nesto da poduzmemo?
S: Radimo sve sta mozemo prema zakonu.
A: Dolazim
S: Moli se i za mene. Znam te bar toliko.
A: Usput, znam i ja tebe. Znam da si jako potresen zbog G
S: To sto se desilo i treba da potrese ljude. Uhvatio ju je za obe ruke.
S: Svidja mi se sto brines za mene. Cekam na dan kada cemo potpuno da upoznamo jedno drugo.
A je pogledala u njihove ruke zabrinuto?
Precap:
CM ulazi u A&S sobu da unese popeglani ves i vidi dva prekrivaca. Pita Shiva: Da li je Anandin osip na ledjima bolje?
S: da bolje joj je. Ulazi A a S brze bolje kaze: CM je pitala za tvoj osip.
CM: Imam kremu koja je dobra za to.
A: Ne, on je stavio nesto i sada mi je bolje.
CM: Sta si stavio. S&A daju razlicite odgovore.