EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 36

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Sta ste napale na Sida? 😲 Ganga nije nista za njega (bez uvrede,ali ruzna je),prava poslastica je Prats 😳 Zato ja jos verujem u Sidyushu
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
ja iscekujem Loveansh 😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Sta ste napale na Sida? 😲 Ganga nije nista za njega (bez uvrede,ali ruzna je),prava poslastica je Prats 😳 Zato ja jos verujem u Sidyushu

Jeco,tamo se lepota izgleda meri po boji koze, kazu da je ta Sriti bele puti ,sto kod njih predstavlja lepotu dok je Prats bez sminke tamnije puti..Mnogi se odusevljavaju tom glumicom jer vole njene uloge iz ranijih serija u kojima je glumila..I meni je takodje prosecna, ni po cemu posebna a Prats mi je neuporedivo lepsa..E sad bitno je sta vecina misli a mi smo manjina koja gleda seriju..
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jeco,tamo se lepota izgleda meri po boji koze, kazu da je ta Sriti bele puti ,sto kod njih predstavlja lepotu dok je Prats bez sminke tamnije puti..Mnogi se odusevljavaju tom glumicom jer vole njene uloge iz ranijih serija u kojima je glumila..I meni je takodje prosecna, ni po cemu posebna a Prats mi je neuporedivo lepsa..E sad bitno je sta vecina misli a mi smo manjina koja gleda seriju..

Bas bezveze! 😕
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Nastavak:

LS i S na kapiji, stize J: Nisam uspeo da ga uhvatim.

S: Pozvati cu policiju. S odlazi.

LS: Zasto bi bolnicar zeleo da G umre?

J: Mora da je R iza svega . LS je sokiran. J ide da vidi kako je G. Seda pored nje.

J: Tvoja tuzna prica podsetila me na moju proslost i moje grehe. To je razlog sto smo se sreli. Znam da ne mogu da promenim proslost, ali mogu da izmenim buducnost. A ako se to desi, teret mojih grehova ce se smanjti. Preuzet cu odgovornost.

CH

A: Ta devojka je mnogo propatila, ona je jako hrabra. Njena tazbina joj je nanela toliko zla, ponasali su se prema noj kao da je zivotinja. Oduzeli su joj dete i izbacili je. Danas su pokusali da je ubiju.

PT: Pokusaj ubojstva?

A: CS i J ga traze.

PT: Nadam se da ce ga uskoro uhapsiti. Najveca G greska sto nije prvi puta pobegla. Ja bih tako uradila. Treba se suprostaviti.

A: Nije lako da se raskinu veze, posebno brak. CM je gleda.

A: Dvoje nepoznatih ljudi pokusavaju da se razumeju. A ona nije imala gde da ode. Zapoceti novi zivot je vrlo tesko. Gde je mogla da ide?Cesto zena misli da ce stvari biti bolje i pokusava da se prilagodi. Onda se navikne na patnju.

CM misli da li A prica o G ili se seca svoje proslosti.

S kaze policajcu: Pronadjite ga!
Policajac: Proveravamo sve puteve i nadziremo njegovu kucu.

Noc, bolnicar se krije iza nekog zbunja. Zove Ratana. Nitko se ne javlja. Bolnicar: Ne zeli da se javi, iako sam mu pomogao toliko mnogo. Pokusao sam da se resim mojih dugova ali sam sada u problemu. Cuje policijsku sirenu.

J sedi pored G koja mrmlja ime svog sina: Mannu...

J zove S koji je u spavacoj sobi i radi nesto na laptopu.

J: Izvini, hteo sam da pitam ima li sta novo?

S: Jos nista. Da li je G dobro?

J: Da ona je zabrinuta za svoje dete.

S: Mogu da razumem majcinu brigu.

J: Ljut sam sto je tako malo dete samo.

S: Dete je sa svojim bioloskim ocem, i mi nemozemo na silu da uzmemo dete. Reci cu ti cim nesto saznam. Dovidjenja.

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Upravo tako Sladjo!!! Ajmo jos 10 postova!!!🥳

Zaboravila da poslednje dve reci u ovom postu stavim pod znak navoda, tako ti je kad mislim na ono, sto mislim i onda zaboravim, ali ti znas, vec sta je pisac hteo da kaze😆😆
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Joj nemojte me ubit,al morala sam ovo stavit.🤣

🤣🤣KOPICEEE🤣🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Zasto me ne volis..😆

Tebe volim❤️ ti mozes sve👍🏼
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Devojke sto ste toliko napale Sida ja tu ne vidim nista strasno,lep,mlad,zgodan,samouveren nista mu ne fali 😳, to sto se pipka sa Gangom nije nista posebno svako od nas prilikom razgovora sa nekim to radi to su normalne reakcije nemojte da ste tako stroge.
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Kraj

A:Kada je G toliko uzbudjena zbog svog deteta, kako li se dete oseca? Zar ne mozemo nesto da poduzmemo?

S: Radimo sve sta mozemo prema zakonu.

A: Dolazim

S: Moli se i za mene. Znam te bar toliko.

A: Usput, znam i ja tebe. Znam da si jako potresen zbog G

S: To sto se desilo i treba da potrese ljude. Uhvatio ju je za obe ruke.

S: Svidja mi se sto brines za mene. Cekam na dan kada cemo potpuno da upoznamo jedno drugo.

A je pogledala u njihove ruke zabrinuto?

Precap:

CM ulazi u A&S sobu da unese popeglani ves i vidi dva prekrivaca. Pita Shiva: Da li je Anandin osip na ledjima bolje?

S: da bolje joj je. Ulazi A a S brze bolje kaze: CM je pitala za tvoj osip.

CM: Imam kremu koja je dobra za to.

A: Ne, on je stavio nesto i sada mi je bolje.

CM: Sta si stavio. S&A daju razlicite odgovore.