EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 116

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: shmeker

I ja mislim isto😭 ali isto tako mislim da nece biti mnogo povredjen😃 jer je za neki dan dan zaljubljenih pa znas😉 treba da se reade one stvari kako ce onda ako ga mnogo povrede😳😳😉

Ne verujem da ce biti nesto za Dan zaljubljenih 🤢🤢
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ostavili su je da u duetu sa strinom nama skace pozivcima, kao da su nam malo Jag,Ganga,Singovi , Ratan, Anandine face i suze, Shivovo cekanje ...😡 😡 😡 Izvinite,ali ne vidim da se nesto pozitivno desava u seriji a ni nekog ko je pozitivan ..Mahi i Shekarovi ostali u KB..a ceo Jetsar postao zombilend...🤢

Ako treba da povrede Sh da bi pocelo nesto konkretno da se desava,nek ga povrede vise jer ovo vise nije za gledanje,a od Ganginog glasa dobijam ospice😡😡 pogotovu danas nesto me je posebno iritirala.A ono pipkanje sa Sidom joj jos necu zaboraviti imace ta frizuru ko da je ruku u steker stavila😆😆
Jeca thumbnail

Jeste li primetile kakav krestav glas ima Ganga ..😆 Ja sam mislila da je to bilo zbog gusenja i otrova ali danas opet isti glas..😆 😆 😆

Ja ne znam,premotavam nju 😆😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Da'li je neko primetio lepo uredjen krevet sa jednim prekrivacem..kada je Sh zvao...i gde li sluga odnese ona dva...

Izgleda ona vec priprema se da mu izjavi ljubav...ali...Sh i ako bude povredjen ne mislim da ce toliko...ona ce se prepasti verovatno...mozda i bude u bolnici J ga leci ona oko njega a ovaj kao obicno zuri u njih...a ona se ne obazire ni na koga sem na svog dragog...
Mozda i ne bude povredjen...mislim toliko policije...sta oni rade,da J morao provaliti...pa sto je onda policija tu...nista mi nije jasno sa ovim scenaristima..."mozgovima"

Biki,ne trazi logiku,jer ces ispasti gluplja i nebuloznija od njih jer ovo sve odavno nema veze s mozgom..ne trudi se..samo se nasmej i nastavi da gutas ...🤢
smeker thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Cuti jeco😉 taman sam pocela da zamisljam valjanje po krevetu a ti mi opali samarcinu neznam gde se nalazim😆😆
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

I Tina i Sladja isto misle...Ja ne znam..Sta ostale misle?

Shiv je rekao Anandi da se moli za njega , a kako CV uvek daju neke tragove i nesto najavljuju ali onako malo uvijeno , moguce je da ce se nesto desiti. Mada i ja mislim da nece biti puno povredjen vec mozda onesvescen a ona ce misliti da jeste ozbiljno.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Izvolite kalendar...pa da mozemo bileziti lepe trenutke AnSh..i brojati do Valentinovo...😳
smeker thumbnail

Jeste li primetile kakav krestav glas ima Ganga ..😆 Ja sam mislila da je to bilo zbog gusenja i otrova ali danas opet isti glas..😆 😆 😆

Ja sam je danas davila 😡😡 ostace bez glasa ako nastavi da me iritira,😆😆
Jeca thumbnail

Originally posted by: shmeker

Cuti jeco😉 taman sam pocela da zamisljam valjanje po krevetu a ti mi opali samarcinu neznam gde se nalazim😆😆

Sta cu kada mi CV ubi svaku nadu 🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Ni ja Smeks, ne verujem,slazem se sa Jecom, i sto se mene tice neka se vise nesto pomeri sa mrtve tacke u nekom smeru..pa makar Shiv bio sa Gangom a Anandi sa Jag...
PS Sreca pa nije sezona paradajzu, nemojte samo da me gadjate sa onim iz flase ..please..😭 😆