EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.2k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Citam neke komentare na IF i snebivam se !!😲 Dosta ih se ruga An kako se ponasa prema Sh kao da mu je sluskinja a ne zena!! Kao da su jucer poceli gledati seriju!! Tko je An naucio takvom ponasanju,kakva je ona imala prava kao zena dok je bila zajedno s 🐷...?? Dadisa ju je naucila,bolje receno,naterala da bude podlozna muzu,udovoljava mu zelje,dok on okom ona skokom.Prava nije imala nikakva,ni sjesti zajedno s njim za stol dok jedu. To je odgoj koji trajao godinama,i ovi sto se rugaju ocekuju promjenu An dok pucnes prstima.😡 Nemoguce!! Ono sto je naucila kod Singovih ona je donijela sa sobom kod Sh i radi isto,mada Sh vec male pomake promijene radi kod nje,zene i muski sjede zajedno,zna se ko je sluga u kuci,snaje nisu sigurno kao kod Singovih i sto me veseli Sh se neponasa kao razmazeno deriste. An je bila kao istrenirano kuce kod Singovi,a kod Sh ima slobodu samo joj treba vremena navici se na nju.Ona je sa udajom za Sh tek pocela osjecati sta znaci sloboda!!
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Cestitke za novi topik👏👏👏👏👏.

Malo sam prelistala prethodni nakon sto sam odgledala AnSh scenu u danasnjoj epi i vidim da ste mi sve cure masovno razocarane. 😕 A stvarno nema potrebe. Ovde je samo potrebno vreme (i to ne hiljadu epizoda, jedno desetak mozda.) Kad uzmete da je proslo samo desetak dana od vencanja, i da je A tek sada pocela da zivi zajedno sa S, da provodi dane sa njim, da joj je non stop pred nosom ( i u onom malom krevetu😉) i da je konacno pocela da razmislja o njemu i njegovim osecajima😳, pa to je veliki korak za nasu Anandi.

Neko je negde na forumu napisao da je A nakon sto ju je J povredio i unistio joj samopouzdanje, stavila svoj privatni zivot "on hold" i da je funkcionisala na automatskom pilotu, brineci o drugima zapostavivsi sebe i svoje potrebe. Sad joj je Shiv iskljucio tog pilota😊 i sada treba sama da upravlja svojim emocijama, pa je pomalo poplasena, upala je u more Shivove ljubavi a ne ume da pliva. No kao sto svaki covek kad ga bacis u vodu nauci da pliva (ili se jadan utopi) tako ce i nasa A vrlo brzo(jer i ona to zeli-borac je ona, zar ne), sigurna sam nauciti da prepozna osecaje koji u njoj vec dugo tinjaju i kada se rasplamsa ta ljubav prema S biti ce najbolji mali od palube na Shivovom brodu ljubavi.

Zato, Shmeki ljubavi nemoj da se sekiras, ovi CVs jesu smuseni i pogubljeni (kazu da su to uglavnom muskarci koji pisu scenario BV-pa nije ni cudo) no oni znaju da svako strpljenje ima granice i da su nama koji volimo AnSh poprilicno istanjili zivce😡 tako da sigurno nece previse razvlaciti ovu ljubavnu pricu

ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

😊 Smeki, hajde odgledaj jos koji put gdje An glasno razmislja.Ali obrati paznju na muziku.Izaziva veliku tugu, i bit ce ti jasnije razmisljanje An😊 Njena dilema nije ljubav, nego fizicki kontakt i strah da ce se postojece izmedju nje i Sh promijeniti,a ona to nikako ne zeli.Njeno iskustvo je vjerovatno jako lose bar sto se sexa tice😊 An voli Sh, a zna da oziljci na srcu ostaju dok je ziva, oziljci od izdaje.😊
One Singove sve manje cijenim.Otkud Dadisi pravo da ih opsjeda svojom srecom zbog J🐷 Po meni zlurado,😡 i mozda smisljeno da kao sad An vidi sta je izgubila.🤢😡🤣Tako moja Smekice, izmedju An i Sh bit ce i sexa, ali kad se ona 🐷 "udomi", a do tada ce ih na smjenu izludjivati malo Singovi, malo Shekarovi😊 a svi skupa nas😊

Dadi👍🏼 sad cu da gledam jos 10 puta izgledada sam samo ja pobrkala loncice.😲
sladjana333 thumbnail

[/QUOTE
Ne daju mi da pisem😭, ali ja upo*no pokusavam😭
smeker thumbnail

Love Sick 2drago mi je da sam pogresila u proceni danasnje epizode,hvala na misljenju
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Devojke...sad..cu..ja...malo iznenadjenje ce biti...samo strpljenja...😆
Dacas thumbnail

Zar se Anandi ne pere pred spavanje, leze u prljavom sariju?

Uzasno.

Ananda Do not wash before going to bed, lying in a dirty sari?

Terrible.

kop93 thumbnail
Edited by kop93 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Devojke..ovo su neke od snimljenih...ostatak zadrzala da bi uradila neki mix za veceras da izbacim..

dan1
dan8
dank

Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: kop93

Citam neke komentare na IF i snebivam se !!😲 Dosta ih se ruga An kako se ponasa prema Sh kao da mu je sluskinja a ne zena!! Kao da su jucer poceli gledati seriju!! Tko je An naucio takvom ponasanju,kakva je ona imala prava kao zena dok je bila zajedno s 🐷...?? Dadisa ju je naucila,bolje receno,naterala da bude podlozna muzu,udovoljava mu zelje,dok on okom ona skokom.Prava nije imala nikakva,ni sjesti zajedno s njim za stol dok jedu. To je odgoj koji trajao godinama,i ovi sto se rugaju ocekuju promjenu An dok pucnes prstima.😡 Nemoguce!! Ono sto je naucila kod Singovih ona je donijela sa sobom kod Sh i radi isto,mada Sh vec male pomake promijene radi kod nje,zene i muski sjede zajedno,zna se ko je sluga u kuci,snaje nisu sigurno kao kod Singovih i sto me veseli Sh se neponasa kao razmazeno deriste. An je bila kao istrenirano kuce kod Singovi,a kod Sh ima slobodu samo joj treba vremena navici se na nju.Ona je sa udajom za Sh tek pocela osjecati sta znaci sloboda!!

Da generacijo👏 zaista ne razumem zensku populaciju pojedinu...kako uopste to sve gledaju povrsinski,trebaju prvo da shvate da su i one zene,devojke,da'li se neko nekad zapita sta da sam ja na njenom mestu,sta da su mene maltletirali kao istu,sta da sam ja bila lisena svoje slobode pocev od detinjstva...itd..i sta da me je nakon toga svega bivsi kao muz ostavio...
Ne razumem...necu ni da razumem te ljude...imamo li mi srce,dusu..pitam se...
Kod nje se sad desava...kao da je iz zatvora izasla na slobodu..ima tu jos poredjenja...
Moj savet...nadam se da mi niko nece zameriti...ali...podjimo od sebe,stavimo se na njeno mesto...Druga stvar je sto se mi malo salimo...sala je sala...
Tacno ne razumem tu zensku populaciju...jos one znaju kako je to kod njih sve...
bas sam se nesto razocarala posto si to napisala u vezi sa ...tamo...doticnim osobama...🤢