EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.2k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

Biki, nadji An party za njen rodjendan, neko je bio stavio adresu.Na tom snimku ima susret AnSh i cini mi se kao da su izbjegavali ostale..bili su na usamljenom mjestu.Vodili su ozbiljan razgovor i Sh je prvo pogledao iznad An pa onda nastavili razgovor.Onaj njen nazovi vjerenik🤣 medjed🤣 se nije odmicao od nje😕 ali su opet ugrabili trenutak Ovo je iz njihovog privatnog zivota a nas i to interesuje.🐷 i onog medjeda su stalno prikazivali zajednoa Sh samo kad je dosao i kad je dao intervju
Kao da je bio nepozeljan gost,a meni muka😕😡

ali Dadisa..ja zaista nisam videla taj post..odnosno tu adresu...nisam imala vremena...ako znas gde je to ili neko zna molim vas postavite mi a ja cu uraditi to sto vas interesuje..jer radim usput sad na nekim slikama-mix...
Edited by Bikica - 12 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: mammia

Gledala sam epizodu malopre sa mojom bakom i bas mi je glupo sto su Jagdish-u dali da bude novi direktor bolnice.
Jel on ima iskustvo za to? Zar bi ga drugi iskusniji doktori slusali? Dobio je posao preko veze.

A mojoj Gini je smetalo sto je Anadi onako sve sa odecom i nakitom legla da spava.

Nisam gledala ni jednu drugu indijsku seriju, jer necu da se navucem, dosta ni je ova,😃mozda je to kod njih takav obicaj.

Znam da sam za vreme bombardovanja spavala u podrumu sa decom, bili su tada jos mali, obucena i da je bilo strasno, stalno me nesto stezalo i smetalo mi. Svi su tada spavali obuceni, jer ako moras da istrcavas, gde da trcis u spavacici ili pidzami. Bilo je tada i viceva oko istrcavanja u spavacicama, ali sam ih zaboravila da bi vam napisala.

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Aha Kopice, i deka ce se "nasosoriti"kao na civiluku a mozda i spasti zbog kvrge🤣

ROFLROFL Hahaha,Dadisa bome ce se deka bas "nasosoriti",ROFL ,a nije valjda An izlapila da mu dadne cvoku,tu pomazu samo "vruci oblozi"ROFL Da i deka kad spade voljela bih "kvrgu" vidjeti izbliza...😉ROFL
Edited by kop93 - 12 years ago
smeker thumbnail
http://www.youtube.com/watch?v=PGcBcZPMut8

Evo dadi rodjendana 😉

Biki skini ako mozes ovu sliku,sto dadisa kaze gde su samo njih dvoje a on gleda negde iza njenih ledja
Edited by shmeker - 12 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: Bikica

ali Dadisa..ja zaista nisam videla ttaj post..odnosno tu adresu...nisam imala vremena...ako znas gde je to ili neko zna molim vas postavite mi a ja cu uraditi to sto vas interesuje..jer radim usput sad na nekim slikama-mix...

http://www.youtube.com/watch?v=PGcBcZPMut8 ja mislim da je to
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Samo vas sve smekam...
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Evo kako izgleda kad se "macka" popne na "civiluk" 🤣
MarijaDj thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Bikica

</div>
<font color="#990000">ali Dadisa..ja zaista nisam videla taj post..odnosno tu adresu...nisam imala vremena...ako znas gde je to ili neko zna molim vas postavite mi a ja cu uraditi to sto vas interesuje..jer radim

usput sad na nekim slikama-mix...</font>

<div>

evo Bikice valjda cemidatidaobjavim link http://m.youtube.com/watch?v=PGcBcZPMut8#
MarijaDj thumbnail
Explorer Thumbnail
Devojke nezamerite mi. Sad kucam sa telefona pa se jos nisam navikla i malo je nerazgovetno.

Sto se tice An osecanja i razmisljanja, u pravu ste potpuno.Tesko je njoj da prihvati Sh odmah. Sad mi mozemo do sutra da polemisemo o tome...

Ne znam zasto imam utisak da ona nije imala nikakav fizicki kontakt sa 🐷 i da jenajvecistrah od toga. Ipakje ona svesna svojih bracnih duznosti ... Ali opet, mozda gresim.

Daj nam Bikice malo slicica bar da se ogrejem malo posle ove epizode
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
e crna nasa Anandi, i dala bi i ne bi 🤣. Vadi ono cebe, pa vraca ... pomak je i to, makar je pocela da se dvoumi 🤣