BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
Da generacijo👏 zaista ne razumem zensku populaciju pojedinu...kako uopste to sve gledaju povrsinski,trebaju prvo da shvate da su i one zene,devojke,da'li se neko nekad zapita sta da sam ja na njenom mestu,sta da su mene maltletirali kao istu,sta da sam ja bila lisena svoje slobode pocev od detinjstva...itd..i sta da me je nakon toga svega bivsi kao muz ostavio...Ne razumem...necu ni da razumem te ljude...imamo li mi srce,dusu..pitam se...Kod nje se sad desava...kao da je iz zatvora izasla na slobodu..ima tu jos poredjenja...Moj savet...nadam se da mi niko nece zameriti...ali...podjimo od sebe,stavimo se na njeno mesto...Druga stvar je sto se mi malo salimo...sala je sala...Tacno ne razumem tu zensku populaciju...jos one znaju kako je to kod njih sve...bas sam se nesto razocarala posto si to napisala u vezi sa ...tamo...doticnim osobama...🤢
Mislim da ce ovakav izraz lica imati Sh kad se An pojavi u "onoj sexi"spavacici!! 😉😆
Mislim da ce ovakav izraz lica imati Sh kad se An pojavi u "onoj sexi"spavacici!! 😉😆
Nebi bilo lose,😉😆😆,ali mislim da ovaj tek pocinje da "kukurice"-mladi pjetlic,Dadisi treba starija "oroscina",brkata,s cvijecnjakom...😉🤣 Onog frckavog bi ona zacas "preparirala"🤣Originally posted by: dadisabih
Ovog frckavog, desno saljemo u Haveli da izludi Dadisu
A Sh Apolon