EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.2k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ja ...dobrog li pica...bas prija...
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ovog frckavog, desno saljemo u Haveli da izludi Dadisu
A Sh Apolon
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dolazi' li neko za praznik mimoza...znam da bi nasa draga Kabica rado...gde li nam je...sto nam je nema...
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Da generacijo👏 zaista ne razumem zensku populaciju pojedinu...kako uopste to sve gledaju povrsinski,trebaju prvo da shvate da su i one zene,devojke,da'li se neko nekad zapita sta da sam ja na njenom mestu,sta da su mene maltletirali kao istu,sta da sam ja bila lisena svoje slobode pocev od detinjstva...itd..i sta da me je nakon toga svega bivsi kao muz ostavio...
Ne razumem...necu ni da razumem te ljude...imamo li mi srce,dusu..pitam se...
Kod nje se sad desava...kao da je iz zatvora izasla na slobodu..ima tu jos poredjenja...
Moj savet...nadam se da mi niko nece zameriti...ali...podjimo od sebe,stavimo se na njeno mesto...Druga stvar je sto se mi malo salimo...sala je sala...
Tacno ne razumem tu zensku populaciju...jos one znaju kako je to kod njih sve...
bas sam se nesto razocarala posto si to napisala u vezi sa ...tamo...doticnim osobama...🤢

Mi se sakupljamo ovde i sami trazeci u tome neku utehu, odnosno lek za neku znanu ili neznanu frusraciju, sto Erih From naziva bekstvom od slobode (a da ne mislite da sam prepametna, morala sam da pomazem *cerki da pise rad iz filozofije od doticnog, konplikovano, ali se po nesto i razume, pa sam se sad toga setila),

Svi smo mi imali neka neprijatna iskustva u zivotu, sto si stariji nakupi se poprilicno, citav roman da napises. Ljudski mozak i psiha funkcionisu na principu potiskivanja, odnosno sve neprijatne stvari zelimo da zaboravimo, jer da nije toga onda bi postali pacijenti na psihijatriji.

Za zensko je veoma tesko nakon udaje prilagoditi se na zivot u drugoj porodici, narocito ako je to viseclana porodica i zato je moje misljenje da mladi treba da zive uvek sami i ne bas blizu najblize porodice. Sve drugo je haos za sve.

Tako da ponasanje A ,sem onog dela spavace sobe, nije nista cudno, cak mislim da se lepo uklopila i da slobodno razgovara, pa ipak ona ima u seriji 25-6 godina, zavrsen fakultet, svi su je lep prihvatili, PT se ne racuna, a u poslednje vreme ni ona nista ne progovara. Zivela ti nama A sa nasim⭐️ i smo napred, uzdignute glave i sve ce doci na svoje mesto🤣, mislim sto jos nije, to... u spavacoj sobi.😆😆😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Mislim da ce ovakav izraz lica imati Sh kad se An pojavi u "onoj sexi"spavacici!! 😉😆

dadisabih thumbnail

Biki, nadji An party za njen rodjendan, neko je bio stavio adresu.Na tom snimku ima susret AnSh i cini mi se kao da su izbjegavali ostale..bili su na usamljenom mjestu.Vodili su ozbiljan razgovor i Sh je prvo pogledao iznad An pa onda nastavili razgovor.Onaj njen nazovi vjerenik🤣 medjed🤣 se nije odmicao od nje😕 ali su opet ugrabili trenutak Ovo je iz njihovog privatnog zivota a nas i to interesuje.🐷 i onog medjeda su stalno prikazivali zajednoa Sh samo kad je dosao i kad je dao intervju
Kao da je bio nepozeljan gost,a meni muka😕😡
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Mislim da ce ovakav izraz lica imati Sh kad se An pojavi u "onoj sexi"spavacici!! 😉😆

Bogami bice gore😉 ima oci da mu ispadu😳nezna on jos kokvu lepoticu je ozenio👏👏👏
dadisabih thumbnail

Originally posted by: kop93

Aha Kopice, i deka ce se "nasosoriti"kao na civiluku a mozda i spasti zbog kvrge🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Ovog frckavog, desno saljemo u Haveli da izludi Dadisu
A Sh Apolon

Nebi bilo lose,😉😆😆,ali mislim da ovaj tek pocinje da "kukurice"-mladi pjetlic,Dadisi treba starija "oroscina",brkata,s cvijecnjakom...😉🤣 Onog frckavog bi ona zacas "preparirala"🤣
Edited by kop93 - 12 years ago
mammia thumbnail
Gledala sam epizodu malopre sa mojom bakom i bas mi je glupo sto su Jagdish-u dali da bude novi direktor bolnice.
Jel on ima iskustvo za to? Zar bi ga drugi iskusniji doktori slusali? Dobio je posao preko veze.

A mojoj Gini je smetalo sto je Anadi onako sve sa odecom i nakitom legla da spava.