EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.2k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Zdravo poljupci, zbogom kalorije

Ukoliko vas mrzi da vežbate i odlazite u teretanu, onda je ljubljenje idealno rešenje za vas. Obican poljubac aktivira dve grupe mišica i njime se može sagoreti par kalorija, dok francuski poljubac aktivira cak 34 grupe mišica i može sagoreti pet kalorija. Ukoliko se ljubite jedan minut, sagorecete 26 kalorija, a ukoliko se budete ljubili celi sat, sagorecete neverovatnih 1.560 kalorija. Pa, šta cekate? Krenite u akciju.

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Dal kao dobre devojcice popunile smo topic.

Jel mozes da kopiras emoticone sve i ovde. Da ih lakse nalazimo. Hvala
smeker thumbnail
In today's episode she cleared all our doubts,,,now its time to believe her...

Evo kom jedne indijke ,toliko imamo drugacija shvatanja da je to neverovatno
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Kopice skroz se slazem sa tobom!!!👏👏

Originally posted by kop93

Nesto se mislim u zadnje vrijeme sta je to sto sprijecava An da ima tjelesni kontakt s Sh?? Neznam jesam li u pravu ali mislim da je kod nje problem veliki strah od ponovnog gubitka! Ona voli Sh to je i sama rekla,ali na distanci to svi vidimo. 🐷 je dala svoje srce na dlanu i tijelo,a on je sve to olako pogazio neokrenuvsi se za njom.Odbacio ju je kao iskoristenu krpu,ali i taj osjecaj napravio u njoj!! Gorak osjecaj!! Osjecaj bezvrijedne zene,koja nezna muskarca zadrzati uz sebe,osjecaj zene koja svog muskarca nezna zadovoljiti,osjecaj nezenstvenosti.Ovo su kobni osjecaji za psihu jedne zene,bilo u psihickom ili tjelesnom smislu.Sad u njenom zivotu postoji Sh,kao prijatelj i na papiru muz!! Kao prijatelja ga akceptira bez problema,ali onaj prelaz gdje treba ici u smjeru muza,kod nje je blokiran,strahom od neuspjeha,nepovjerenje vlada u njenoj dusi prema muzu Sh,ali na drugoj strani ima potpuno povjerenje prema prijatelju Sh.Ovom svojom tjelesnom distancom od Sh ona stiti svoj "brak"i sebe od ponovne propasti,neuspjeha,takoreci za nju je ovo dovoljno"plantonski brak"umjesto da se otvori prema Sh i kaze mu svoje strahove,ocisti smece iz duse koje joj je ostavio 🐷.Mislim da do tjelesnog kontakta izmedu nje i Sh nece doci dokle god se ona prema njemu neotvori,kao cvijet prema suncu,ili se nesto nedesi sa Sh i ona uvidi da postoji i drugi nacin gubitka:Gdje muz neostavlja zenu samovoljno vec je otrgnut drugom silom od nje!!

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Hvala Serviana 🤗!! Najveci An problem i neprijatelj je STRAH,prepustiti se ljubavi i Sh.To je ono sto je koci i ona toga nije svjesna!! E sad hoce li joj neko ukazati na taj problem ili ce morati sama da ga uoci,vidjet cemo!! Mislim da je Sh toga svjestan i zato joj daje vrijeme i strpljivo ceka.Momak je zlata vrijedan!!!

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

😊 Smeki, hajde odgledaj jos koji put gdje An glasno razmislja.Ali obrati paznju na muziku.Izaziva veliku tugu, i bit ce ti jasnije razmisljanje An😊 Njena dilema nije ljubav, nego fizicki kontakt i strah da ce se postojece izmedju nje i Sh promijeniti,a ona to nikako ne zeli.Njeno iskustvo je vjerovatno jako lose bar sto se sexa tice😊 An voli Sh, a zna da oziljci na srcu ostaju dok je ziva, oziljci od izdaje.😊
One Singove sve manje cijenim.Otkud Dadisi pravo da ih opsjeda svojom srecom zbog J🐷 Po meni zlurado,😡 i mozda smisljeno da kao sad An vidi sta je izgubila.🤢😡🤣Tako moja Smekice, izmedju An i Sh bit ce i sexa, ali kad se ona 🐷 "udomi", a do tada ce ih na smjenu izludjivati malo Singovi, malo Shekarovi😊 a svi skupa nas😊
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Clanak o Prats:

Popularna indijska glumica Pratiša Banerdži, junakinja serije "Mala nevesta", ovih dana uživa u plodovima svog uspeha. Telenovela, u kojoj glumi mladu Anandi, dostigla je sam vrh gledanosti, što je, kako ona kaže, zasluga dugogodišnjeg timskog rada. Glumica je, uprkos velikoj popularnosti, u potpunosti posvecena privatnom životu, ali ne krije da joj slava ne prija.
"Ova telenovela donela mi je mnogo toga dobrog. Poznata sam, mogu sebi da priuštim ono što je mnogim mojim sunarodnicima nedostupno, a planiram i da kupim novu kucu negde u blizini Mumbaja (Bombaj)", otkriva Pratiša.
Ona nije ostala dužna ni za komentar na novo pojacanje seriji "Mala nevesta".
"Sriti Jha (Ganga) sjajna je glumica i tumaci znacajnu ulogu, ali me ne plaši, jer svi znaju da Anandi nema konkurenciju", sigurna je u svoju popularnost Pratiša.
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Prva reakcija...
Aman, bre, zeno ... pobogu...
Sta, bre u ima da se razmislja... Imas li oci?!
Shiv.. onakav ... u krevetu...🤪
Shivovitis ... u poodmaklom stadijumu...😆

Nakon 2-3 sata terapije... Dodjoh malo razumu... Malo...😆
E, sad... Voli ga... ❤️ Ne voli ga... 💔 Ljubavna filozofija...
Skontah... Da ga ne voli ne bi razmisljala da li ga dovoljno voli... I da li ce to biti vredjanje njegove ljubavi...

Dal, uredno sam se prijavila za zdravstveni karton.😆
Ocigledno mi je neophodan!🤣

I da, SVE cestitke za uvodnu stranicu. FENOMENALNA JE!!!

Edited by alisa112 - 12 years ago
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: shmeker

Cestitke za novi topik👏👏👏👏👏.

Malo sam prelistala prethodni nakon sto sam odgledala AnSh scenu u danasnjoj epi i vidim da ste mi sve cure masovno razocarane. 😕 A stvarno nema potrebe. Ovde je samo potrebno vreme (i to ne hiljadu epizoda, jedno desetak mozda.) Kad uzmete da je proslo samo desetak dana od vencanja, i da je A tek sada pocela da zivi zajedno sa S, da provodi dane sa njim, da joj je non stop pred nosom ( i u onom malom krevetu😉) i da je konacno pocela da razmislja o njemu i njegovim osecajima😳, pa to je veliki korak za nasu Anandi.

Neko je negde na forumu napisao da je A nakon sto ju je J povredio i unistio joj samopouzdanje, stavila svoj privatni zivot "on hold" i da je funkcionisala na automatskom pilotu, brineci o drugima zapostavivsi sebe i svoje potrebe. Sad joj je Shiv iskljucio tog pilota😊 i sada treba sama da upravlja svojim emocijama, pa je pomalo poplasena, upala je u more Shivove ljubavi a ne ume da pliva. No kao sto svaki covek kad ga bacis u vodu nauci da pliva (ili se jadan utopi) tako ce i nasa A vrlo brzo(jer i ona to zeli-borac je ona, zar ne), sigurna sam nauciti da prepozna osecaje koji u njoj vec dugo tinjaju i kada se rasplamsa ta ljubav prema S biti ce najbolji mali od palube na Shivovom brodu ljubavi.

Zato, Shmeki ljubavi nemoj da se sekiras, ovi CVs jesu smuseni i pogubljeni (kazu da su to uglavnom muskarci koji pisu scenario BV-pa nije ni cudo) no oni znaju da svako strpljenje ima granice i da su nama koji volimo AnSh poprilicno istanjili zivce😡 tako da sigurno nece previse razvlaciti ovu ljubavnu pricu
smeker thumbnail